Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 32

• 46 195
  • 746
  •   1
Отговори
# 135
Е, такива ги изяждат веднага. 🙂 Да, полицайчето гледам е активен в инста и киното. И Сангву много ми допадна.

# 136
Преди около две години, когато излезе първият сезон на See , бях запленена. Страхотна идея и великолепно изпълнение от страна на актьори и изобщо всички замесени в продукцията. С нетърпение очаквах втория сезон и сега го изгледах буквално на един дъх. Признавам си, че в началото ми започна малко мудно, но след първите два-три епизода отново си ми стана любим. Финала също много ми хареса. Очаквам си следващия сезон с още по-голям интерес. 💖

Сега паралелно съм започнала Maid, като съм го преполвила и засега ми харесва с малки изключения и Midnight Mass, на който изгледах само първият епизод и още съм със смесени чувства.

# 137

Апропо, някой знае ли къде мога да намеря Scenes of a marriage? Оригинала на Бергман де. Искам да го гледам, преди да пусна сериала, а по торентите го няма.

Има го в zelka.org

# 138
Загледахме с мъжът ми Squid Game.
Не гледам корейски сериали, мъжът ми съвсем, но дъщерята го гледа и решихме заради нея, да обсъждаме. Харесва ми доста засега.

# 139
Някъде писаха, че Нетфликс купили сериала от корейците за 21.4 млн. долара, а се прогнозира да спечелят близо 891млн. 🤑😎
Дано са платили добре на екипа.💫

# 140
От тук нататък ще плащат повече Simple Smile Забелязах, че момичето (бежанката) май няма много актьорски опит. Сега сигурно ще натрупа.

# 141

Скрит текст:
В клипчето има теории, че дядката може да е баща на номер 456 и го е включил в игрите, за да му остави наследство. Пише също, че ако 456 е бил избрал червеното писмо е можел да е от червените. Wink Също и че е боядисал косата си червена, защото другия сезон ще е от червените... Не знам. Smile Как би могъл да е от червените като е срещу тях? Ще видим. Wink

Колко са различни извън сериала. Bowtie Heart Eyes

# 142
Искам такова наситено лилаво яке - ако видя някъде на разумна цена, го взимам веднага))
На мен вчера (докато разглеждах из Гугъл) ми направи впечатление фигурата на актьора в главната роля:
Скрит текст:

# 143
Ауу и този бил хубав. В сериала ми е много смотан. Smile

# 144
Има добро лице, отива му ролята. Но мога да си го представя и в отрицателна, без проблем - примерно като зъл министър в някой от историческите сериали, които гледам.

# 145
Ще пуснат този сериал на 18-ти ноември, но нещо не ми допада. Иначе харесвам Джон Чо, мяркала съм го някъде. Simple Smile
https://www.imdb.com/title/tt1267295/

# 146
В Поглед в бъдещето, както и в новия Стар трек (филмите на Ейбрамс). Това е сериал по аниме, не съм убедена, че ще е сполучлив, ще си помисля дали да го гледам.

# 147
Има добро лице, отива му ролята. Но мога да си го представя и в отрицателна, без проблем - примерно като зъл министър в някой от историческите сериали, които гледам.

Четох, че в Корея е познат точно в ролите си на злодеи. Даже се чудят как е успял да излезе от образа на лошия този път.

# 148
Squid Game ми хареса, но ефектът определено не беше wow. 99% от plot twist-овете ги очаквах. Не планирах да го гледам, защото никак не обичам продукции, около които много се шуми - очакванията ми се вдигат до небесата, а това винаги води до разочарование 😅 Много ми хареса музиката в сериала, както и че благодарение на него дадох шанс да азиатска продукция.

Относно третия сезон на You - за мен лично много разочароващ, но го изгледах, защото все се надявах да има доза свежо хрумване.

# 149
Не съм гледала още You, но нямам големи очаквания. Чудя се накъде повече. Според мен всеки сезон досега е общо взето старата песен на нов глас, което омръзва в един момент.

Сега си гледам последния сезон на The Bold Type, някак ми е много позитивен, разтоварващ и uplifting (ужас за мъжете Grinning) направо не ми се ще да свършва.

Общи условия

Активация на акаунт