Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 32

• 46 186
  • 746
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Утре приключвам и аз с Игрите на калмари Simple Smile
Уау, много е силен дотук. Още не мога да им свикна на корейците с тези гримаси и преиграване, ама го отдавам на народна черта явно. Корейски сериал не бях гледал, иначе съм гледал корейски филми, та не съм чак толкова изненадан, ама някак си е странно.
Но да оставим това, дотук е ТОП. Останаха ми последните 3 епизода. Мисля, че хванах една следа и ако се окаже вярна ще е WTF момент, аз много внимателно гледам, защото още от епизод 1 стана ясно, че това не е обикновен серила, а от тези, които ще останат завинаги в историята... И за тях ще се говори и след 10, 20 години.

# 121
Темата винаги са актуалните сериали. Скоро ще го заместят други. Спокойно.🙂

# 122
Айде бе, човек, не се помотвай, аз твоите ревюта чакам!

Апропо, някой знае ли къде мога да намеря Scenes of a marriage? Оригинала на Бергман де. Искам да го гледам, преди да пусна сериала, а по торентите го няма.

# 123
  • София
Не знам. А и аз не съм го гледал оригинала. То и филм имало, не само сериал на Бергман.

Ами гледам и други неща, уф. Сега сядам да гледам Фондацията, че излезе 5-ти епизод. 🙂
Имах и Сутрешното шоу и See, който поне приключи.
А и аз не обичам да избухам всичко накуп, примерно 8 часа маратон. Обичам да си правя паузи, да осмислям, да я има и тръпката на очакването. И ако гледаш накуп може да пропуснеш някои неща, аз това за което намекнах се сетих докато работех по един проект и просто ми изскочи в главата ей така от нищото. 😄

Последна редакция: сб, 16 окт 2021, 21:34 от Diavolo

# 124
Чак пък след 10 години да се говори Sunglasses дано не
Чак толкова уау не е

# 125
Кажи какво става с императора? Вече обикновен човек ли е? Simple Smile

# 126
В петък 4ти сезон на "Династия" , Netflix.

# 127
Рами Малек в Squid game:
Скрит текст:

Този сериал е толкова подходящ за римейк, че не знам как още не е обявен.
Американците обичат да си правят шеги с валутата, но наградата е 40 000 000 долара.

# 128
Аз искам във втори сезон тия зад златните маски да са някакви известни американски или английски актьори.😉
Скрит текст:
Даже се надявах да ги видя, но показаха само един и не ми е познат.

# 129
Скрит текст:
аз пък се учудих, че още не са подхванали някакъв скандал, че лошите зад маските очевидно са от европеидната раса.. както всички са някакви мега обидчиви напоследък Simple Smile

# 130
Може би искаха да кажат, че докато е зад маската е "тигър", а без нея е само един дебел извратен старец. Ако беше известен актьор, впечатлението щеше да е друго. Ако се направи римейк, със сигурност зад маските ще са все известни.
От актьорите съм гледала само Гоблина, Фронтмена, майката на Ги Хун (беше главна придворна дама в сериала, в който Йи Мин Хо беше крал на Корея от паралелна вселена) и брокерът - знаех, че ми е познат, но не можех да се сетя откъде (затова проверих). Има немалка роля в Легендата за синьото море, който даваха наскоро по БТВ лейди - полицай, който преследва главния герой и негов приятел в предишен живот. Може да съм виждала и някой от другите, но не и в нещо запомнящо се.

# 131
  • Mediterraneo
В петък 4ти сезон на "Династия" , Netflix.
Е, най- после!

# 132
В Daredevil май гледах някакви корейци. Спомням си само възрастната жена.🙂
В Squid game ми харесаха поне 5-6 актьора
Скрит текст:
и жалко, че героите им си заминаха.

# 133
Полицаят май е участвал в романтични сериали, което не е изненадващо - хубаво момче.
От всички герои най-свестен беше Али, но толкова наивен! Не му беше мястото там изобщо.

# 134
  • Mediterraneo
Полицайчето е от любимите корейски актьори на дъщеря ми, тя е фен на корейските сериали и гледа на килограм.

Общи условия

Активация на акаунт