Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 32

• 46 235
  • 746
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Аз само да кажа, че много Heart Клайв Оуен! Не знам колко ще играе в сериала, но гримът му е уникален - не прилича на себе си Joy

# 181
  • UK
Къде го гледате Impeachment, защо си мисля че е на Нетфликс а не можах да го намеря?
Сутринта на шега, докато зарежда колата си пуснах Borgen, първия епизод ми хареса ще продължа да го гледам.
Започнахме втория сезон на See, но нещо не ни върви. Може би трябва да изгледа е пак първи, че доста неща сме забравили,а и постоянно е тъмно във филма едва ги различава кой кой е.
Изгледах Белия Лотус, много скучен ми беше накрая.

# 182
по Fox е Impeachment.

# 183
Здравейте! Аз изгледах Alice in Borderland. Не беше лошо сериалчето, но финалът на първият сезон не ми даде това напрежение и нужда от очакване за вторият сезон. Сега гледам два сериала. Единият е The White Queen. Не очаквах да ми е толкова интересен. Единственото което ме дразни е че действията се развиват много бързо. Както и няколко героя, които не мога да понасям. Доколкото виждам в HBO ми излиза, че има и сериал Бялата принцеса. Не знам дали са свързани. Но предполагам, че са. Другият, който започнах е Outer Banks. Чувала съм доста противоречиви мнения за него. Честно казано на трейлъра не ми се стори кой знае какво. Засега съм на втори епизод. И наистина не е толкова вълнуващ сериалът, но пък е доста "chill". Надявам се по-нататък да има някакво развитие, повече екшън.

# 184
Тя и Сара Полсън е неузнаваема и страхотна. Аз гледам Impeachment от filmisub.
А за актьорите кой в колко серии участва може да видите в imdb. Само Бийни ми е малко по-грозничка от истинската Моника, но пак си има някакъв чар.

# 185
Our kind of people ,харесва ми засега

# 186
Гледам "Ясновидецът" по AXN. За циганското малцинство в САЩ,(дали въобще има такова?). Главният герой е циганин-ясновидец. Накратко,нереален и смешен,но е интересен и го препоръчвам.

# 187
Изгледах Maid, хареса ми. Рядко ми се случва съчувствам на всички герои.

# 188
Изгледах Maid, хареса ми. Рядко ми се случва съчувствам на всички герои.
аз също. Породи много въпроси, не бях настроена и срещу мъжът й всъщност.

# 189
И аз ще го пусна като изгледам излезлите серии на Impeachment. После, ако имам време Modern love и Hacks. И си чакам Наркоса.🥰

# 190
И аз изгледах Мейд наскоро. И на мен ми хареса. Май е по истински случай.

# 191
Да, мемоари на Стефани Ленд - "Камериерка: трудна работа, ниско заплащане и волята на майка да оцелее".

# 192
Гледам "Ясновидецът" по AXN. За циганското малцинство в САЩ,(дали въобще има такова?). Главният герой е циганин-ясновидец. Накратко,нереален и смешен,но е интересен и го препоръчвам.
Как е оригиналното заглавие?

# 193
  • Berlin
Maid ми хареса и на мен. Замислих се за много неща там.

# 194
Как е оригиналното заглавие?
Shut Eye

Общи условия

Активация на акаунт