Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 32

• 46 285
  • 746
  •   1
Отговори
# 255
  • София
уф, това и пари да ми дадат, не бих го погледнал. отказаха ме още на трейлъра
а като видях и оценката и коментарите, направооо....
падение голямо явно, не знам, няма да се пробвам тук.

# 256
Не, но видях много коментари в Замунда, че е версия за афроамериканци. Предполагах, че ще е така от постера и трейлъра, но се надявах да не е. Аз по принцип не се интересувам от такъв тип римейкове.

Гледах 7-ми епизод на Изгубеният символ, сериалът вече доста се отклони от книгата и затъпя. В турските затвори живеят мистици с магически сили...

# 257
Някакъв римейк ли има на 4400 ?

# 258
# 259
  • UK
Не бях чула че правят римейк, аз съм гледала само първата серия на първия сериал и не бих повторила.

# 260
Стартирал е втори сезон на Love Life с три епизода, нова история с нов главен герой. Ще го видя, хареса ми първи с Ана Кендрик.

# 261
Midnight mass е тотал mess за мен. Въобще не разбирам за какво е. Актьорите са неубедителни и според мен и те не схващат в какво участват. Отказвам се след 4 епизод. А може и да е след 5, но се отказвам.

# 262
  • Бургас
Изгледах двата сезона на After Life. Много харесвам пиперливия хумор на Рики Жерве. Всъщност сериала не е точно комедия, на места си поплаках даже. Очаквам с нетърпение трети сезон.

# 263
Аз изгледах 1 епизод на "Изгубеният символ" и не ми хареса, скучен и много бързо говорят, не разбирам за какво иде реч. Може и в такова настроение да съм била, да не мога да се съсредоточа. Не ме грабна.

Последна редакция: пт, 29 окт 2021, 21:08 от daniela19

# 264
  • София, България
Стартирал е втори сезон на Love Life с три епизода, нова история с нов главен герой. Ще го видя, хареса ми първи с Ана Кендрик.

Учидващо ми хареса първи сезон, даже имаше силен последен епизод. Благодаря, не знаех изобщо, че ще има още сезони.

# 265
  • София
The Morning Show 2.7

още от сезон 1 не мога да понасям героинята, Алекс Лийви и винаги съм я смятал за завършен егоист и лицемер, но след този епизод ми стана по-черна и от дявола.
Евала на Апъл, в един епизод показаха какви мизерни лицемери са всички в Америка и без да го искат (в това съм убеден) превърнаха Мич в герой.

# 266
  • на малък остров в океана
И ние това обсъждахме вкъщи. Каква голяма разлика между Европа и Америка в това отношение.

# 267
  • Бургас
The Morning Show 2.7

още от сезон 1 не мога да понасям героинята, Алекс Лийви и винаги съм я смятал за завършен егоист и лицемер, ...
Радвам се да узная, че не съм единствената нефенка на героинята Grinning

# 268
Днес по Епик драма цял ден ще дават Мис Марпъл - мина известно време, откакто го гледах, така че си го пуснах Simple Smile Ще бъде до 11 и половина вечерта, едва ли ще издържа до тогава))

# 269
Изгледах два епизода от новата Клюкарка, няма такава тъпня Confounded кастът също не ми допада, а стайлингът ми е WTF..

Общи условия

Активация на акаунт