Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 32

• 46 286
  • 746
  •   1
Отговори
# 270
Мистериите на Мърдок - сезон 15, еп. 6 - хелоуински епизод. Тайнствеен клоун избива тийнейджъри с "леко" поведение - един от по-интересните епизоди от сезона Simple Smile
А довечера май ще дават един с извънземни по Епик (не е част от основния сюжет - мисля, че беше фантазия на Джордж Крабтрий, идея за роман или нещо от този род).

# 271
  • Там, където мечтите се сбъдват
Изгледах Alice in Borderland. Тръгна силно и в един момент със заявките за продължение, които започнаха да прозират в сюжета започна едно, как да го нарека, лъкатушене...Краят бе тоталто изсмукан от пръстите и не ми допадна, загуби силата на сериала, с която тръгна.

# 272
Оо, аз сега гледам Alice in Borderland. Жалко че явно финалът ще е слаб. Последният епизод който гледах вчера и на мен ми се стори по-зле от другите, но се надявах да е нещо моментно.
Скрит текст:
Играта с автобуса и тунела ми се стори доста глупава, особено частта с гигантската пантера?! Доста лош cgi и на нея и на водата. Освен това Арису уж е геймър а пропусна гигантският надпис  GOAL на автобуса и дори не помисли защо пише 0 на телефона.

# 273
Най-скъпите кадри, епизоди и сезони
Много яко видео

Скрит текст:

малко съм изненадан, че няма нищо от Altered Carbon

В последно време гледах The Boys (@prime, супергерои без лиценз и съответно странни имена, иначе сериала е як - ако супергероите не са ви проблем), You (много странен, някв болен мозък става обсебен от ена жена - имам такива познати Grinning), Ozark, The Punisher (въпреки, че е на марвел - няма нищо общо с техните продукции, много силен сериал) - тва са интересните. Barbarians също, но в крайна сметка мисля, че е сравнително слаб и беше загуба на време Simple Smile

# 274
  • София
The Chestnut Man
https://www.imdb.com/title/tt10834220/

6 епизода ; продукция на Нетфликс ; Дания ; драма/трилър/криминален/мистерия

Кестеновия човек е последната засега среща с толкова успешния скандинавски нео-ноар реализъм. 

Актьорската игра е първокласна! Впечатляваща и завладяваща, защото са толкова топлокръвни и убедителни, че ги чувстваш като твои близки, които гледаш в документална поредица за професията и живота им.
Атмосферата е потискащо мрачна, сюжета - мистериозен и въвличащ от епизод на епизод. 

Две ченгета, жена и мъж, различни и близки в зависимост от гледната точка започват да работят по случай със загадъчен сериен убиец, който убива по брутален начин избрани жени и да оставя като своя визитка, фигурки на кестенови човечета.

Останах изненадан с туиста в края, не го очаквах, а не се и сетих. Което винаги е плюс при мен.

Препоръчвам на всички! 🙂
-
8.0 / 8.5

# 275
И аз този уикенд бяха с Кестеновия човек. Хареса ми, Диаволо е описал всички, но за мен беше доста предсказуем от самото начало, единствено кой точно е "човекът" остана скрито за мен, но не и чак такава изненада.

Скрит текст:
Беше ми ясно, че в основата на всичко е Роза, а момчето-близнак е убиецът и че е от полицията, но мислех, че вероятно е Ниландер

# 276
  • Sofia
Цитат
Останах изненадан с туиста в края, не го очаквах, а не се и сетих. Което винаги е плюс при мен.

Diavolo , моля сподели в спойлер за "неочаканото" в края на сериала.
Напълна подкрепям казаното от теб Hands Plus1, Много добър мрачен, тежък и тегав, но за съжаление и реалистичен сериал.

# 277
  • София
О, да и аз очаквах, че заекът ще изскочи от миналото на
Скрит текст:
Роза и ще е някое приемно дете.
хех и аз подозирах Ниландер, а преди това първата ми опция беше ?

Lady Royal

Скрит текст:
не се сетих кой е физическия убиец, докато не ни го разкриха, когато Марк Хес го видя на снимка.
А именно, че е Генц, който бе толкова близък с Тулин. А и беше пич, кефеше ме.

# 278
И аз останах очарована от Кестеновия човек. Сега гледам този. В началото на зомби апокалипсиса се развива действието. Гледах два епизода засега

# 279
О, да и аз очаквах, че заекът ще изскочи от миналото на
Скрит текст:
Роза и ще е някое приемно дете.
хех и аз подозирах Ниландер, а преди това първата ми опция беше ?

Не знам коя е била твоятапърва опция, моята беше

Скрит текст:
Вьогъл до момента на провалената акция, тогава се светнах, че е от полицията.

# 280
  • София
хехех
Скрит текст:
точно той!
Вьогъл Grinning

туше сме, хаха

# 281
  • Sofia
Diavolo,

Скрит текст:
Да и за мен беше ясно, че Роза е излъгала за нещо в детството си и именно момченцето (от близнаците), които бяха  в приемното семейство на Роза е убиеца, но действително нямах идея за физическия извършител. Сънят на Роза го подсказа, и подозирах, че е някой от полицейското управление, но нямах идея за Ганц.....Който всъщност подхвъри уликата с отпечатъка още в началото.....Но кой да заподозре точно него.No Mouth

# 282
  • Berlin
Аз мислех, че е
Скрит текст:
онзи полицай с много късата коса, който се ядоса на Хес, след като убиха колегата им. Даже като показаха снимката накрая на Генц, реших, че съм познала дори, защото си приличаха.😅 За Воьгел намекнаха, ама реших, че няма да е той точно заради това.

# 283
Аз мъча 2 сезон на See отново. Много мудно, много.
Кестеновия така и не отплвпих след 1 епизод.  Но аз не си падам по скандинавки кримки.

# 284
  • Mediterraneo
През уикенда изгледахме The Woods, как съм го пропуснала досега! Минисериалът е полски. Още с първата серия усетих нещо странно познато, знаете, като че ли си го гледал. Разрових се из паметта си първо, после из интернет и се оказа, че е още една екранизация по Харлън Коубън! Препоръчвам! Силно наподобява шведска кримка, изпипан е, а майсторството на Коубън не е похабено( в случая съм чела книгата, пасват нещата).

Общи условия

Активация на акаунт