Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 32

• 46 223
  • 746
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Chapelwaite (2021)
https://www.imdb.com/title/tt11525188/

драма/хорър/мистерия ; продукция на Epix ; 1 сезон с 10 епизода
Има го преведен в нашите торенти.

с Ейдриън Броуди

Чапълуейт е базиран на краткия разказ "Йерусалим'с Лот", който е в книгата Нощна Смяна от 1978 и е прикуел на романа Сейлъм'с Лот. Интересното е, че романът е написан 3 години по-рано.

Това е едно от най-добрите адаптирани произведния на маестро Кинг. Страхотен каст, сценарий, сценография, операторска работа и монтаж.
Много добре е изпипан и те държи в напрежение през цялото време.
Препоръчвам! 🙂
-
8.0 / 8.5

# 511
  • Вестерос
Мерси, че подсети да го дръпна! Сейлъм'с Лот ми е от любимите книги на Кинг.

# 512
Здравейте. Искам да изразя впечатлението ми от сериала Аферата. Много ми хареса. Имаше страст, напрежение, болка, любов. Някои герои бяха отвратителни и дразнещи. Единствено последният сезон беше малко клатещ се, странен и не толкова нужен може би. Въпреки че станаха и доста важни неща в него. Иначе го препоръчвам с две ръце за всички, които обичат семейните драми. Smiley
Скрит текст:
Особено линията на Джоуни в пети сезон беше не толкова интересна, а по-скоро неприятна. Въпреки, че беше важна за да се разбере истината за смъртта на майка й.

# 513
  • Пловдив
Аз започнах исландския В капан
Всяка вечер от 22:00 ч. по BNT 1 (без събота и неделя разбира се).

Ófærð / Trapped
https://www.imdb.com/title/tt3561180/

Леле, страхотен е! Това скандинавците нямат равни на подобен сюжет филми.
писах и аз...изгледах на един дъх сезона...Сега почнах 2-ри, ама не е същото.

# 514
  • София
Arcane
https://www.imdb.com/title/tt11126994/

анимация ; НФ ; ешън ; приключенски / продукция на Нетфликс / 9 епизода х 40 мин. ; подновен за 2 сезон

УАУ! 😮
Уникум ниво. Визуално пиршество. Това е една от най-впечатляващите анимации за възрастни които съм гледал някога.
Историята, героите, диалозите, екшъна, реализма, цветовете, абе всичко е на едно изключително ниво! Героите бяха по-истински отколкото в повечето филми.
И как завърши само не е истина просто... Нямам търпение за сезон 2.
Горещо препоръчвам! 🙂
-
9.0

Тази година спокойно може да се определи като годината на анимациите (но не за деца).
Освен тази да спомена и за:
Dota: Dragon's Blood
Invincible
Pacific Rim: The Black
What If
Star Wars: The Bad Batch

Е, последните два могат да се гледат и от деца, особено последния. 🙂

# 515
Някой гледал ли е "The Shrink Next Door"? Пише, че е вдъхновен от истински събития.
Скандинавските са добри, но ми се щеше да са бг аудио, сигурно не мога още да свикна с езика.

# 516
  • Вестерос
Les petits meurtres d'Agatha Christie

Препоръчвам. Даваха го по нашата телевизия с превод Загадъчни убийства по Агата Кристи.

# 517
"Angela Black" https://www.imdb.com/title/tt13288904/
Хубав трилър в 6 епизода. В главната роля Джоан Фрогат (Анна Бейтс /прислужницата/ от "Имението Даунтън")
Не е кой знае какво сериалът, но ми хареса. Държи в напрежение. Можеше малко повече да заплетат историята, но става.

# 518

Препоръчвам. Даваха го по нашата телевизия с превод Загадъчни убийства по Агата Кристи.

Чудесен е! Също и Новите мистерии на мис Фишер, който ми харесва повече от оригинала, а актьорите са големи сладури.
 Ms Fisher's Modern Murder Mysteries

# 519
Знаете ли съдържанието на HBO GO и HBO OD (On Demand) дали е едно и също?

# 520
  • София
Изгледах и аз Касата

Амиии, доволен съм в крайна сметка! 🙂

Скрит текст:
Тук се припокриваме с Дона.
Исках подобен край и го получих. И това заслужават верните фенове на всеки един култов сериал. А този ще остане в историята на телевизията за вечни времена.
Никога няма да прежаля някои мои любимци, както и факта, че по-малко от половината оригинален каст оцеля до финала, но ето ви, тук пък търсете реализма, за който толкова се пищи...
Не можаха да ме изненадат, нещата завършиха така както очаквах. Когато се чуха изстрелите в края, бях убеден, че ще са живи и че ще изскочат от чувалите за трупове. Гениално измислено, сигурно са хванали много фенове, но не и мен. Всъщност изненадаха ме единствено с месинга вместо истинското злато, а истинското злато ще остане гарант, хаха. Това беше добре замислено. Но са прави, че националния резерв е повече психологически трик, отколкото да има истинска, реална тежест.
Мислех си и друго, че ще върнат златото за свободата си, но ще натрупат състояние от игра на борсата, нали Професора разправяше за това, но така и не показаха повече от този сегмент. Все пак споменаха на финала, че освен, че ще са охранявани (да си живеят живота и да не бъдат разкрити, че са живи) от самата армия/държавата (хаха), но и са се облажили с толкова злато, че да не си и помислят да крадат повече... 😄

Фенсъврис като цяло, от което имах и нужда!

Bella Ciao!

# 521
За почитателите на Секса и града, гледахте ли вече Just like that?

Откъм качество, актьорска игра, визии страшно много ми хареса първи епизод, но сюжета определено не е моят и не ми хареса. Продължавам с гледането…

# 522

Чудесен е! Също и Новите мистерии на мис Фишер, който ми харесва повече от оригинала, а актьорите са големи сладури.

Може ли да споделите къде гледате новите мистерии?

# 523

Може ли да споделите къде гледате новите мистерии?

По Фокс крайм. В четвъртък, от 22:00 ч.

# 524
  • Вестерос
Продължението на Секса не съм го почнала аз, имам доста насъбрани сериали, много изостанах. Почнах вчера Фондацията и страшно ми хареса!

Общи условия

Активация на акаунт