Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 32

• 45 562
  • 746
  •   1
Отговори
# 675
Мен лично много ме шокира външният вид на акртисите.
С. Дж. Паркър ми прилича на стара ващица, особено в болницата. Синтия Никсън и тя с тези почти липсващи вежди и сива коса...
Нямат ли гримьори, филтри нещо. Говорят за секс, а всички едни такива занемарени и изпаднали ми се виждат.
Само Шарлот става на външен вид.
То дори Джейн Фонда в онзи сериал за старците по-добре изглеждаше, а е с поне 20 години по-възрастна от героините в AJLT.

# 676
  • Великобритания
колкото и голям фен да съм на СиГ, тая джендърска история ме погнуси
значи либерален човек съм уж , ама това не го приемам и няма как да го приема за нормално .. ми не е !
Защо се опитват да промиват мозъците на децата не разбирам , или щото вече всички го правят , дай и те да го заснемат .. пуу значи , отвратиха ме от най харесвания от мен сериал

# 677
Все едно са им поставили условие,ако не изиграят по една гейска роля,ще минат в забвение…еми,излагат се на стари години,Миранда ако я бяха направили поне малко секси,щях да я понеса,но честно казано направо ми е отврат визията й.

# 678
  • София
По принцип се имам за широкоскроен човек, но винаги мога да преценя кога една (или повече) граница/и са минати - в случая "предобриха" AJLT - това не е L Word за сцени като тази между Миранда и Че. Разбирам, че жената в реалния се живот е активист на общността на гейовете, лесбийките и транс; че разбира идеално какво е да минеш от "другата страна" на средна възраст, с дългогодишна връзка с мъж и 2 деца , но прекалиха. Сценаристите прекалиха, като вкараха ударно всички неудобни теми НАКУП, за които ги критикуваха в оригиналните серии. Някак не отива на точно този сериал!!!Критици винаги ще има - все няма расово разнообразие, не е застъпена каузата на metoo, blm и прочие (за което бяха критикувани и Приятели...обаче защо трябва?!!Някой бунтува ли се срещу изцяло black сериали като "Несигурни"?!
Както и преди съм казвала, един от най-любимите ми сериали от последните години е It's a Sin (изцяло гей тематика, но като изключим едни 2 минути в началото малко по хард сцени, другото е ненатрапчиво, забравяш за сексуалността на героите и се потапяш в ежедневието им, чувствата, драмата, болката им)

Също така има една поредица за 3 драг кралици, които обикалят затънтени и замръзнали в убежденията си кътчета на Америка "Ние сме тук", срещат се с хора с различна ориентация (за които животът на подобни места е истинско предизвикателство) и организират еднократни шоу спектакли, за да покажат, че да - те са различни, но предразсъдъците няма на ги спрат и те идват с добро. Просто поредицата има друга мисия и за мен, независимо че са мъже в женски дрехи, е ненатрапчиво и виждам каузата зад представлението.

Може някой да каже, че AJLT са смели с новите сюжетни линии, но не - хората не очакват това от тях - много ли е трудно да си беше останал лекия и ненатрапчив сериал от преди 17 години?! Обаче ми харесва брокерката - много е свежа и като че ли има частица от хумора и аурата на Саманта (разбира се, в един по-пуритански вариант😁)

Последна редакция: сб, 01 яну 2022, 11:59 от Velina25

# 679
JoyИзгледах  и аз 5-ти еп. на пародийката. Героите са гротескни, ... нямат нищо общо с оригиналите (да не забравяме, че СиГ имаше литературна база, Кандис Бушнел Flowers Bouquet )... И Сара Д. Паркър осребри доволно чара на Кари Брадшоу (по Кандис Бушнел). Сега обаче... Stuck Out Tongue Closed Eyes ... Признавам, че с нелеко злорадство се хилих на сцените с баба "Кари" и... бастуна, пишито, перлите Joy

Приятелят гей Станфорд замина за Китай (или актьорът си би камшика от сериала)  Stuck Out Tongue Winking Eye

Упс, ЧНГ Blush

Нов крими сериал с Ричард Армитидж, по Харлан Коъбън Heart Eyes

# 680
Артистът Уили Гарсън (Станфорд Блач) почина от рак. Затова "замина за Китай"...

# 681
Упс, извинявам се Flushed Не знаех... Мир на праха му. Беше колоритен образ в сериала  Flowers Bouquet

Да не е чист спам, препоръчвам Градинари с Оливия Колмън Hands V

# 682
Благодаря за отзива за Градинари, чудех му се и исках да питам дали някой го е пробвал.

AJLT е някакво менте на Вещиците от Истуик с тази разлика, че героините от втория филм (+Джак Никълсън) поне са неподправено симпатични, а първите са жалки.

Като оставим вече изкоментираните тревожни тенденции, с които облъчват в продължението, то какво да кажем за вдовица милионерка, която е склонна вместо квалифициран медицински персонал да ангажира приятелките си, за да бдят над уринирането (тя явно само това прави и успява упоена да го извършва в бутилчица) на страдалката. Същата богата наследница няма проблем да спи в стар апартамент с теч над леглото си и висша цел на съществуването е да носи високи токчета. В скръбта си опечалената се прехласва по обслужващ персонал като хамали и рехабилитатори… И това всичкото без да е претърпяла лоботомия.

# 683
Днес гледах Оливия Колмън в The lost daughter Netflix и както винаги останах пленена от аурата й,уникална актриса.Дакота Джонсън беше съблазнителна и женствена,един филм,освободен от цялата нелепост на AJLT:))
Лелеее,ами уринирането на Кари в бутилка???…и детинското заинатяване да не иска да й сменят чаршафите,еми резил:)…
В “Модерно семейство “има гейска двойка-уникални сладури,любим сериал,в който сексуалната ориентираност е поднесена толкова нормално,така заобичах тези герои,там нищо не е прекалено захаросано и задължаващо…

Последна редакция: сб, 01 яну 2022, 16:34 от Calabria

# 684
Кари да не е почнала да гледа Гала Joy

# 685
Политически коректно е и  в тийнейджърските филми да има вече    бисексуален  или подрастващи  ,които съвсем невинно пробват с двата пола.  Гледахме Atypical  ,Everything's Gonna Be Okay  ( за момче аутист и висок коефицент на интелигенция  ,другият е теливизионна комедия  за семейство от две малки сестри и  брат останали изведнъж сираци. Представят се леко трагедиите в Everything's Gonna Be Okay .  Свежи, леки сериали с интересни ,ежедневни теми, но ми се струва ,че прекаляват малко, или аз  съм много стара .

Последна редакция: нд, 02 яну 2022, 06:07 от candela

# 686
  • София
Препоръчвам силно следния сериал:
Yellowjackets
https://www.imdb.com/title/tt11041332/
драма/приключенски/мистерия

На 4-ти епизод съм (общо ще са 10 епизода, като досега са излезли 7 епизода и всички ги има в Замунда и то преведени). Един епизод по 55 мин.

Направо не мога да се спра.
Няма политкоректни дивотии, има отличен сценарий и невероятен каст, от тийновете до възрастните.
Голяма изненада.

Гледайте. 🙂

# 687
Гледам Stay Close, сюжетът е доста разпокъсан, чак в 4-ти епизод се посъбират нишките. Армитидж е хубав, дори когато е грозен, особено като заприказва 😉

# 688
Какво по дяволите гледам. And just like that пропада с всеки епизод. Исках да повърна в устата си.

P.S. гледах първия епизод от сериала за Боба Фет, не беше лош, но така почва от нищото, че ми трябваше минута да се сетя какво се случваше с него от сериите на The Mandolorian.

Последна редакция: нд, 02 яну 2022, 00:24 от Teddy Bear

# 689
  • sofia
 And just like that....как можаха да ми "отровят" спомените ...направо ми се повръща..
Гледах Американска история на ужасите-Хотелът (голяма гнусотия )-хареса ми
Трите епизода на "Скок" бяха чудесни -поревах си
https://filmisub.com/filmi/kriminalni/56948-time-season-1-srok-sezon-1-2021.html

Общи условия

Активация на акаунт