🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 6 (11.10 - 17.10) 🐄

• 42 563
  • 1 060
  •   1
Отговори
# 870
  • Варна
Като си говорим за пръцкане снощи Киро и Любо също показаха, че могат да пръцкат. Не харесвам Георги, да се знае.

# 871

Наистина ли всички знаете кои са десетте финалисти?
Само аз ли не знам?

И аз не ги зная. Разбрах, че има спойлер във видеото, но не искам да зная предварително. Убива ми се желанието да гледам и не ми е интерсно. Но дори и да е сложено в спойлери, обикновено по коментарите се подразбира какво ще стане.
Една година дори спрях да чета темата, когато излезе първият спойлер. Така се опазих от спойлери, ама ми липсваше темата. Да си споделиш мнението, да прочетеш чуждото, а понякога е голяма веселба.

Довечера съм за Цоньо. Коцето ми беше симпатичен отначало, но по време на дуела с Боби ми се обърна мнението за него.

Да пръцкаме всички можем, но хайде няма нужда да се демонстрира на всеослушание.

Последна редакция: сб, 16 окт 2021, 14:41 от Дидичка

# 872
  • Варна
Аз не съм писала, че само те могат да пръцкат 😂😂

# 873
  • София
Доста гнусно стана в бъчвата по някое време. След т.нар. "пръцкане" (то не беше никакво пръцкане това, а цяло п*рдене) и вкарването на Мартина с мръсните обувки вътре.... не знам как им се стоеше още във водата.

Не мисля, че Виктор има приятелка вече. Аз да съм на 19 години, гаджето ми да говори по телевизията, че не ме обича, че няма емоция към мен..... даже и нищо да не се случи между Виктор и Цвети вътре - няма да остана с него и един ден.
Животът е пред това 19-годишно дете, ще намери кой да я обича.

Последна редакция: сб, 16 окт 2021, 12:51 от Vivi

# 874
Кирил беше човекът, който каза на Коце да не се рови из душите на хората, не Чавдар. Но ми хареса как му сецна желанието да се прави на интересен с разказа на Елин Пелин. В нито едно предаване, когато е наложено от някого, а не сам ти да поискаш да сподели с другите душевните си терзания ми е гадно...

# 875
  • Варна
Не мисля, че Виктор има приятелка вече. Аз да съм на 19 години, гаджето ми да говори по телевизията, че не ме обича, че няма емоция към мен..... даже и нищо да не се случи между Виктор и Цвети вътре - няма да остана с него и един ден.
Животът е пред това 19-годишно дете, ще намери кой да я обича.
Аз не мисля, че драмата на Виктор е за приятелката му. Той още преди да се захване с Цвети й каза на всеослушание, че не я обича. Там е уговорен брак, сигурна съм

На него драмата му е, че знае, че влюбванията във фермата не са истински заради изкуствената среда и ако сега Цвети казва, че й харесва, като излязат просто ще го зареже. А при него нещата май-стават по-дълбоки.
Доста гадно от нейна страна, да му дава погрешни сигнали, пък после - ама той не ми харесва визуално.
Не знам защо си представям нашия Дяволо на негово място и още повече ме хваща яд.

# 876
  • Велико Търново
Разбрах, че има спойлер във видеото, но не искам да зная предварително.
Спойлерът вече е изрязан, така че който не е гледал и иска, може да гледа.
Според мен оттук нататък ще са доста по-предпазливи от тази гледна точка. И дано!

Цвети в разговора си с Лора все пак го изговори това, че май дава грешни сигнали и че навън няма да има нищо между нея и Виктор. И много се надявам да не остане само на думи, че иначе наистина не е на добре...

# 877
Все ми е тая кой ще спечели,но Коцето е доста злобен и се прикрива много добре.Но той е свикнал да мами хората,личи му от километри,не знам кой лъже

# 878
Не мисля, че ще станат по-предпазливи. Седми сезон е, не е като да не знаят какво правят. Всяка година информацията успява да изтече.

За Виктор и на мен ми е жал, мъчи се момчето да действа според собствените си убеждения и разбирания, но на сърцето хич не му е за убеждения и разбирания.

Мамбите на Мартина са ми дълбоко инфантилни, като за недорасляци в пети клас, втория срок. А какви мамби имаше едно време, хеле в първи сезон, ееех!

# 879
"Любовните трепети" между Цвети и Виктор все повече ме заприличват на тези между Даяна и Данчо. Според мен са си очевидни чувствата на Виктор, но за Цвети не съм сигурна. Прилича ми на чисто театрО от нейна страна. И все още не мога да съм напълно убедена в собствените си съмнения и разсъждения.

Коцето в началото ми изглеждаше чист и непринуден. Със свободно поведение без лични 'прегради'. В последствие обаче, мнението ми драстично се промени. Тази чистота и непринуденост се оказа немърливост, а липсата на 'лични прегради' - липса на елементарно възпитание и неуважение към хората, животните и т.н. Съгласна съм с повечето от вас, че в него има доста злоба. А дали е спортна, не съм много сигурна. Остане ли в предаването, няма да остане незабелязан в никакъв случай. Ще се нагледаме на още повече простотия, немърливост и злобни подмятания. Определено съм за Цоньо днес.

С всичките си кусури, Цоньо ми става все по-симпатичен. Обратното на Коцето, в Цоньо виждам истинска чистота и непринуденост. Това, което разкри на масата за парите назаем и за финансовото му състояние ме натъжи много. Не мисля, че го сподели с цел - съжаление.

А относно спойлерите, аз не гледах видеото. Иван и Андрей разочароват повече и повече с тези си изцепки. Този сезон прекалиха.

# 880
Привет! Мисля, че всеки човек има естествени нужди и при положение, че навсякъде има камери, няма как да се скрие пръцкането, например. Така че е въпрос на режисьора какво ще реши да се излъчи и кого как да изложат. И на мен са ми гадни такива моменти, разбира се.

# 881
В случая не ставаше въпрос за естествена нужда. В случая беше "ей, я ме вижте колко съм забавен и оригинален - гледайте сега как ще пръдна". Със сигурност и другите са записани как си попръцкват - ама не са се били в гърдите каква звучна пръдня са завъртели, затова и такъв кадър не е попаднал в монтажа. Тук са ни показали не колко силно може да пърди един мъж, а колко му е умственият багаж.

# 882
Коцето се държи инфантилно за възрастта си. Каквото и да говори, прилича си точно на гей. Не го признава, за да не отблъсне мъжката част. Което някак не е честно.
Виктор не мога да го разбера. От 2 месеца с някаква девойка. Уж прагматик, а бърза да се жени за нея. От друга страна вместо да си наляга парцалите вкъщи и да се опознава с нея, хукнал във Фермата. Пари ли му трябват, що ли? Много влюбено гледа Цвети. То ясно, че любовта не пита, ама защо се е натресъл сам в устата на вълка, като не е готов да рискува. Личи си, че оставя на Цвети тежестта на решението дали ще има нещо между тях. Тя не ми е още съвсем антипатична. По-зряло се държи от Даяна от миналия сезон. Ама и той някак провокира едно майчинско отношение към себе си. Изглежда чист и наивен за разлика от Даню- бързата ръка. Затова още не ми се ще да правя паралел между едната и другата двойка/ тройка.
Кирил много добре му каза на Коцето за игричката с боба. Защо трябва да се рови из чуждите съдби?
И жалко, че не се чу краят на хубавия разказ.

# 883
В случая не ставаше въпрос за естествена нужда. В случая беше "ей, я ме вижте колко съм забавен и оригинален - гледайте сега как ще пръдна". Със сигурност и другите са записани как си попръцкват - ама не са се били в гърдите каква звучна пръдня са завъртели, затова и такъв кадър не е попаднал в монтажа. Тук са ни показали не колко силно може да пърди един мъж, а колко му е умственият багаж.
Малко прекалявате.По тази логика умните мъже не пърдят и не ходят по голяма нужда
Просто се лигавеха

# 884
Коцето анонсира така - Един български разказ от Елин Пелин.
Joy Че той Елин Пелин американски разкази няма. Но всичко това е, за да се покаже как милее за българското Коцето. Пък се получи смешно.

Общи условия

Активация на акаунт