🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 6 (11.10 - 17.10) 🐄

• 42 558
  • 1 060
  •   1
Отговори
# 885
  • Велико Търново
MG18, е именно, де - че се лигавеха. При това всички са наясно, че ги снимат камери и такива лигавщини е много по-вероятно да влязат в монтажа. Та, в тоя ред на мисли - това е много умно ли?

# 886
Забелязахте ли как Чавдар се ядосваше, когато Костадин не уцелваше буквите. А не подкрепяше Цоньо, даже в началото му беше смешно

# 887
Абе пърденето не е много възпитано нещо, но е естествено. Има го не само при мъжете, но и при останалите животни.
Обаче това със вибрациите при жените ме притеснява. Заляха пазара с некачествени китайски боклуци, когато си искат се включват, когато си искат се изключват. И всякакви енергии влизат и излизат от където си искат. Не знаеш къде да пипнеш, да не те убие тока.

Последна редакция: сб, 16 окт 2021, 19:32 от Abuto

# 888
Не е по темата, но знаехте ли че Деси моделката от сезон 2 е скочила и тя на другия бряг? Приятелката ѝ е чернокожа(дано не звучи расистско) и се казва Изабела.

# 889
А когато снощи Краси сподели, че грехът и е да не стане майка, Цвети избухна в сълзи и се сгуши в Пламен.

# 890
  • Велико Търново
Вероятно точно защото пък с бившия си годеник не са можели да имат деца и заради това са развалили годежа.

# 891
Възможно е даже да е по-лоша и лична причината, дано не съм прав в мислите си. Sad

# 892
Красимира нещо се скри от полезрението ми. Дори забравих какво с какво точно се прояви, но си спомням, че участваше в някакви битки/битка и беше победила. Сцената в коритото ми беше неприятна, но все пак показаха нещо забележително от мъжката част на участниците. Нещо ми се губят много участници, слушаме глупостите на Коце. Някои сцени ме разсмиват - Теодора вече ме разсмива /преди й се дразнех/, сега вече ми е смешна, Цоньо също има невероятни попадения /сцената докато доеше козата/, отчаянието на Любо за килограмите също забавлява, хареса ми търпението на Мартина към Виктор, малко хора ще издържат на детинщините му. Цветелина вече изцяло се разкри, държи се като деветокласничка, която иска да сваля тийновете от класа, Лора - както винаги избягва да се разкрива, внимава. Георги продължава да ми е най-антипатичният, гнусният, но хората вътре го ценят, същите които се забавляват в коритото с неща, които на мен лично не са ми хич забавни.

# 893
  • Велико Търново
Може, Bengun, засега на нас това ни е известно. И аз се надявам да няма друго, по-сериозно.

# 894
# 895
MG18, е именно, де - че се лигавеха. При това всички са наясно, че ги снимат камери и такива лигавщини е много по-вероятно да влязат в монтажа. Та, в тоя ред на мисли - това е много умно ли?
Казах вече лигавеха се,умни тъпи всички го правят,те го направиха нарочно!А аз пък умен мъж във фермата не виждам

# 896
  • Варна
А аз пък умен мъж във фермата не виждам
Аз смятам, че Стефан е умен, мисли много правилно според мен. Simple Smile

Той и Кирил са ми фаворити. Имах предчувствие първия ден още като влизаха, че Кирил ще е победителя, но всъщност харесвам повече Стефан.

# 897
След малко в "Ничия земя", по Нова, предаването е посветено на онзи участник от Фермата, който реши да е жена. Забравих му името. Rolling Eyes

# 898
Да, в момент по Нова дават Тихомир/Мелиса. Говорим все така вяло и полузаспало. Никакъв живец в тоя човек, егати флегмата

# 899
Защо ни занимават с него въобще? Че чак предаване му посветили. Пълно с подобни къде ли не. Вярно че учавства във Фермата, но с нищо не се запомни. Дано е жив и здрав най-вече и да си е наредил живота както желае. ПОмня че беше добър човек. Но предаване с/за него няма нужда.

Общи условия

Активация на акаунт