🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 6 (11.10 - 17.10) 🐄

• 42 551
  • 1 060
  •   1
Отговори
# 900
  • Велико Търново
То това, че е участвал във Фермата едва ли е толкова важно в случая, тъй като "Ничия земя" е по Нова.

# 901
Какъв хубав мъж е бил, в каква проскубана дропла се е превърнал. Rolling Eyes

# 902
  • Другата България
Изчетох ви, и се съгласих с всичко.
Няма да гледам дуела, вече казах защо. Усещам отпадането на Цоньо, и ми е мъчно. Някак успя да ме докосне тоя голям хъркащ човек, с голямо сърце и душа на дете. Гаврата с него не е по моята част, нито ще изтърпя малкото злобно неопределено човече, дето милее за България докато уринира публично на "Една Българска роза", нито недорасляка Ивайло, нито фалшивия тираджия.  
Утре ще ви прочета. Все пак късмет на Цоньо и достойно представяне.

# 903
Коцето анонсира така - Един български разказ от Елин Пелин.
Joy Че той Елин Пелин американски разкази няма. Но всичко това е, за да се покаже как милее за българското Коцето. Пък се получи смешно.
😁и на мен ми стана смешно, че това е от българските разкази на Пелин.
Не гледах, само слушах, Коцето от къде услужливо получи книжката ,от която чете ( не вярвам да е разказвал по памет ) ?
Вече.ми е жал като ги наредят накъде ( обикновено около огъня) и ги ръчкат да споделят болки и грехове за рейтинг.

# 904
  • Другата България
Забравих и двамата водещи, които определено от снощи подпират Костадин.
Нормално. Рейтинг. Ама е грозно.

# 905
Ама те и в момента го подкрепят.
Имах чувството,че Иван ще изтича да му бутне количката на този Коц

# 906
  • Другата България
Ама те и в момента го подкрепят.
Имах чувството,че Иван ще изтича да му бутне количката на този Коц
Именно.
Понеже съм сигурна, че и днес ще е така, отказвам да участвам.
Ето, че не ме разочароват.Confused

# 907
И Мариян не бил паднал от небето в продукцията... Върти се в телевизиите от години. Участвал е като статист в доста продукции. Занимавал се е с бодибилдинг и си падал по скъпи спортни коли. Имал даже една-две преди време, такива, които не отговаряли на стандарта му. Явно по фитнесите се е забъркал с тези, които са му плащали да бие жени... Иначе бил друг тип преди време - приказлив и общителен. Това разбрах току що за него.

# 908
Гледах отгоре-отгоре първата битка. И&А ме подразниха много, Коцето с това тръшкане и преиграване също. Хубаво се беше затичал след края на играта, да беше продължил.
Сменям аз канала, приятно гледане на тези, които ще го гледат до края дуела.

# 909
Тия лъжат ли или ние у дома не сме в час Коцето стреля по последната буква А часовника е на 8м и18 сек ,след известно време реди думата Фермата7 хрононетъра показва 7мин аджеба кон боб аде ли или Асан банички?

Именно затова е монтажът. Иначе няма интрига кой как се е справил. Битките не се излъчват 1 към 1 като време, но отчитането им на място е напълно достоверно.

# 910
Е, отвратителни сте Иван и Андрей! Този човек, дето няма грам сигурност и самочувствие, вие му повтаряйте непрекъснато, че е паникьосан! Хванете Ивайло под ръка и тримата се метнете от някъде, много сте гадни.
Сигурно, защото сте дребосъци и тримата, затова така се подкрепяте с това Коци! От Коце пък слуз ще потече вече, такава лигня безподобна е.

Последна редакция: сб, 16 окт 2021, 20:41 от Анонимен

# 911
Тази битка е направена Коци да я вземе

# 912
  • София
Много дразнещи Иван и Андрей с поведението си спрямо Цоньо…представям си някой да ми кудкудяка как е “много тъжно положението”, докато се мъча в игра и т.н. тъпотии…

# 913
Но и никой освен Живка не му подсказа метод да помни и подрежда по няколко бройки, не наведнъж да помни. И тези двамата И и А не може ли да не мърморят непрекъснато при такива игри, после при монтажа да си говорят .

# 914
Цоньо нулева памет. Коцето 100 на 100 ще вземе тази битка.

Общи условия

Активация на акаунт