🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 6 (11.10 - 17.10) 🐄

• 42 578
  • 1 060
  •   1
Отговори
# 795
  • гр.София
Телевизията е една магия. Мислех си, че са на равно, ама не е баш то тъй.
Не ме бесете.
Харесвам Коцето, но съм за Цоньо.

# 796
  • I want it all and I want it now.
За Коцето сьм 🐑

# 797
  • Другата България
И Иван и Андрей са за Коцето.
Очеизвадно.

Наистина ли всички знаете кои са десетте финалисти?
Само аз ли не знам?
Аз пък сам "за" анкетите, не вярвам всеки да е запознат кои 10 човека ще останат, на мен ми е интересно да чета нагласите на останалите и техните предпочитания, но не вярвам те да са ръководени, защото знаят. Само и единствено. Нека и другите кажат, разбира се, за момента аз лично не искам да знам кои десет ще останат последни. Надявам се моите хора за момента да са сред тях. Ама аз тях си ги поддържам от началото на формата.

Направи ми впечатление кухнята в колко изрядно състояние беше при ратайството на Живка.
Браво, като перфекционист го оценявам.

Последна редакция: пт, 15 окт 2021, 21:55 от Merri_An

# 798
Тия лъжат ли или ние у дома не сме в час Коцето стреля по последната буква А часовника е на 8м и18 сек ,след известно време реди думата Фермата7 хрононетъра показва 7мин аджеба кон боб аде ли или Асан банички?

# 799
Най-голямото удоволствие за мен от тая Ферма ще е, когато Ивайло падне на двубой и си тръгне. Такова гнусно човече е, че не е истина!

Последна редакция: пт, 15 окт 2021, 23:06 от Анонимен

# 800
Тия лъжат ли или ние у дома не сме в час Коцето стреля по последната буква А часовника е на 8м и18 сек ,след известно време реди думата Фермата7 хрононетъра показва 7мин аджеба кон боб аде ли или Асан банички?

И аз го видях същото-възмутително е чак такъв гаф да сътворят! Направо ще ме откажат да гледам повече! Сега остава точно тази минута, която "изтриха" от времето на любимеца им да е решаваща.

# 801
  • Другата България
Ивайло е много тъпо парче.
Много.
Това е ....
Толкова беше възмУтЕн, че Цоньо го е избрал като един от тримата кандидати за съперници, и сега излива злобата си с килограми. А какво каза Цоньо, когато ги избра? Че идеята му е била Ивайло да спечели, и от Стефан и Костадин да избере Стефан. Обаче Ивайло Маклауд, мятащият брадви или там какво беше, се запъна с козата и не можа да спечели. И за да пощади него, Цоньо избра Джери.
Ама.....

# 802
А що игрите са направени така, че да са удобни на Цоньо? Що не сложиха висене на греди или преминаване по висящи, движещи се платформи (2 метра над земята), както миналата седмица? Щото Цончо веднага е аут…

# 803

Леле, помислих, че аз нещо не бях довидял, но може би има нещо като бууст за Коцето.

А що игрите са направени така, че да са удобни на Цоньо? Що не сложиха висене на греди или преминаване по висящи, движещи се платформи (2 метра над земята), както миналата седмица? Щото Цончо веднага е аут…

Не знам за толкова време как още има неразбрали - мисля, че е пределно ясно. Идеята на дуелите ако има неразбрали е да бъдат интересни и равностойни. А не битките да продължават по 2-3 мин.

# 804
Всички мъже ли пикаят до джакузито??? Или има писоари там Grinning Grinning

# 805
Кога са показали някой да пикае там?

# 806
  • Велико Търново
Е не Simple Smile
По-голямо дъно от Пръдльото няма.
За постъпката му към Ваня, ако беше отвъд голямата вода щеше да му се стъжни живота. Справка - Пулев.
Пък в същото време беше бесен на жените, че са му лакирали ноктите.

morisay, за % в анкетата е както си го написал, но наистина - при задължително спазено условие всички да са гласували и на двата въпроса. Това може да бъде проверено чрез събиране на всички гласове, но на пръв поглед няма как да бъде преценено. Ако обаче не всеки е дал по два отговора, тогава зависимост не може да бъде открита. Затова и при такъв тип анкети резултатите не трябва да се гледат като %, а само като абсолютни числа. Което означава просто едно сравнение.

# 807
Снощи. Коце...

# 808
Снощи. Коце...
Стори ми се, че и Ивайло това правеше когато говореше с Мартина Grinning

# 809
  • Вестерос
Цвети се гримира ужасно, в днешния епизод си личи доста...

Общи условия

Активация на акаунт