🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 6 (11.10 - 17.10) 🐄

• 42 593
  • 1 060
  •   1
Отговори
# 750
Странен човек е Коцето.
Толкова му симпатизирах до скоро. Наистина и аз се чувствам като шаранче. Лесно се повлиявам от наклоните, които дава продукцията. Въпреки всичко смятам, че той и Теди са любимци на Иван и Андрей и че ще се постараят да ги задържат възможно най-дълго във фермата.
Вече съм сигурна, че Коцето е в образ през повечето време и само понякога разкрива истинската си същност. Вижда, че артистичните му номера минават и се възползва чудесно от това.
Няма какво да се обяснява, че толкова милее за селския живот. Като иска да живее на село, има начин. Повечето имигранти, които го чувстват така, си взимат без проблем някакъв имот и си го разработват. Ясно е, че е там за парите и той. И като трамплин да се набута в шоу бизнеса.
Цоньо не е мой тип човек, но поне не фалшивее така очевадно. Затова съм за него в дуела.

# 751
Мисля, че оная кафявата коза е влюбена в Коцето, но той като че ли се двуоми и повече го влече повече към бялата. И може нещата да се получат. Но и някакъв триъгълник се образува там. Не знам, понякога не мога да ги разбера тея кози.
Laughing

# 752
Гледах Сия и Митко Калайджиев в Преди обед, интересни коментари от нея по текущите събития. Качено е на сайта на Фермата.
Пак каза, че според нея това има "синхрон", като имаше предвид "резон" 😆 май е по... зле, отколкото се опитва да изглежда.

# 753
Искам да общувам с хора като Живка. Не казвам, че е извършила чудеса в живота, но да се пребориш в такава професия, жена, си е постижение. Имам какво да науча от нея. Изискват се не само умения, знания, но и много отговорност на пътя, изпълнение на задачите и т.н. Другите не са ми интересни - всеки си има нещо, което е успял да преодолее в живота, но да сряванявам плетене на гривнички, чорапчета и най-вече търсещи път към себе си с професия, в която или се справяш, или "гориш" - не става. Затова сме в общество, за да приемаме, че всеки се бори в живота си сам за себе си или семейството си. Имала съм приятели, които са ме предавали, имала съм приятели, които са влизали в огъня заради мен. Много пъти съм получавала помощ от хора, които не съм познавала дори. Винаги съм била признателна на такива хора. Но ми харесва динамиката в живота. Живка е динамична, цветна, силна.

# 754
  • Варна
Да се чуди човек що на запад никой не иска да става тираджия. Не бих го записала като постижение.

# 755
  • Асеновград
Искам Цоньо да остане , въпреки че харесвам от части и този перко Коцето. Аз съм много съжалителен човек и като видя повече хора да нападат някой и автоматично заставам зад него. Като чух и Цоньо като си призна че приятел му дал 300лв. за дрехи.....направо много ми дожаля.
Мнооого моля продукцията , спестете ни любовите. Не мога да ги трая , на никого не са интересни.
Още ми държи влага от фермата 3 ,онзи футболиста Алекс мисля беше ,с девойката Валерия. Голям рев падаше....

# 756
Гласувах, че ми е все едно кой ще бие. Нито Цоньо, нито Коцето са ми особено симпатични или неприятни. А на втория въпрос - отговорих Костадин. По-млад е, по-пъргав, има спортна злоба, вече е бил веднъж на дуел и знае какво е. Цоньо го виждам да вземе 1-2 игри най-много.

# 757
Всеки човек си представя по различен начин успеха. Това е много хубаво - ако всички се надпреварвахме в една и съща област, щеше да е много трудно. Аз се радвам на успехите на познатите ми в музиката, спорта, имам какво да науча, за да преодолея препятствията в моята професия. За мен Живка е борец. Затова гледам такива предавания, не само заради шоуто, но и заради поуките.

# 758
На Любо май само мерака към Лора е истински.

Grinning Grinning Grinning

Ама ми харесаха като двойка като бяха с народните носии.

Гласувах в анкетата, че съм за Цоньо. Искрено и от сърце искам да спечели и ще стискам палци, НО гласувах, че ще спечели Коцето... а така да не искам... не мога да го понасям... честно казано, най-неприятен ми стана от всички. Но има толкова голяма злоба и хъс в това малко телце, че ще направи всичко, за да спечели. А при Цоньо го има и психолгическия момент, освен повечкото килограми... Смазаха на човека самочувствието!

# 759
Е не Simple Smile
По-голямо дъно от Пръдльото няма.
За постъпката му към Ваня, ако беше отвъд голямата вода щеше да му се стъжни живота. Справка - Пулев.

# 760
А бе, хора! Каква значи смазаха му самочувствието.
Влезе Цоньо със заявката на Душа-Камбана, а се превърна в доброволно приел ролята на Жертва.

Начин на противодействие срещу простотия и агресия има, на 50 години, ако не умееш да отстояваш позиция, то кога. Това разочарова мнозина, загуби уважението на млади и стари. Заигра и по струната богат-беден, село-град.
Сам каза на Гошо, след поредното сипване от Сия, че си обещал да мълчи, да търпи, щото уж да не разваля престоя на съфермерите.
Нама как човек да се хареса на всички. Няма! Изрази мнение, опонирай, отстоявай, не бъди мекотело.

# 761
Да де, то същото се отнася и за другите - като бутнеш човека на земята, ако случайно понадигне глава, ти не го оставяй - стъпи му на врата, за да е сигурно, че няма да се изправи! 😤

# 762
Като чух и Цоньо като си призна че приятел му дал 300лв. за дрехи.....направо много ми .
Мен не ми дожаля.. не защото не е тъжно, а защото го каза точно с цел да събуди съчувствие, което ме издразни. Коцето пък ме издразни с учудването си, че е избран?!? Бил му помогнал с кравата? Как беше поговорката... с мойте камъни, по моята глава. Буквално. Явно съм много негативно настроена към този сезон, нищо положително не намирам да кажа. Не че има значение за някого хаха.

# 763
Е не Simple Smile
По-голямо дъно от Пръдльото няма.
За постъпката му към Ваня, ако беше отвъд голямата вода щеше да му се стъжни живота. Справка - Пулев.

Този го забравих, признавам си Grinning Така е! Най-противен е Жорката, после Коцката.. Grinning

Ами смазаха му самочувствието на Цоньо, да. Кой ли не се изреди да му каже, че не е мъж, че за нищо не става и то хора, дето нямат кой знае с какво да се похвалят. Ама видяха, че той мълчи и айде да го обиждаме ден и нощ. Той може да е приел ролята на жертва, но не е нужно другите да се възползват от това, нали? Това говори много за тях. Кой ли не го използва за вербална изтривалка Цоньо...

# 764
Цвети изобщо не я харесвам, особено след като е видях като фермер на седмицата. Може би щяха да са ми поне малко сладка картинка с Виктор, ако и двамата бяха свободни. Но Виктор не е.

За анкетата гласувах за Цоньо и на двете места.

Общи условия

Активация на акаунт