🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 6 (11.10 - 17.10) 🐄

• 42 536
  • 1 060
  •   1
Отговори
# 75
Добре, де, даваха кадри отвисоко и аз пак не видях Теодора наоколо - ни клекнала, ни изправена.Rolling Eyes Тя уши на слон ли има? Това да не е бигбрадърски прийом - Теди гледа клипче в изповедалнята и после разнася клюките. Разваленият телефон направо прегря. Живка що отрече, така и не разбрах. Ще я зашлевят много лошо със записа. Стефан се насади на пачи яйца.

# 76
  • Велико Търново
Живка просто иска да е ратай и дуелист затова съвсем умишлено лъже и маже, за да се настроят срещу нея.
Да де, ама по този начин настройва и зрителите срещу себе си. Вероятно има стремеж да бие "рекорда" на Надежда.

Георги, а-ха да се качи с 1/4 стъпало нагоре и хоп! падна с 4. Пфффф...

# 77
Много гнусен Георги.🤢

# 78
  • Другата България
Гошо е егасимус и гнусняра.
Това с Ванчето е...бляк.
И пак се пипа по топките, и ги намества.

А Теодора, след всичко, което направи и изговори срещу Сия, след като Иван каза за личните вещи - " Ееееее, много мило".

# 79
Абе хора защо така нападате и осъждате Живка? Ами поведението на Теодора, на която не ѝ беше работа да се бърка и създаде егати драмата за няма нищо.
Какво лошо има Живка, Цвета, Виктор или които и да било д има мнение, ми хора сме имаме мнение кога добро кога не. На мен Теодора ми е мн по - надолу в класацията от Живка.

Искам само да поясня, че аз не симпатизирам на Живка просто винаги са ме дразнили хора като Теодора които се бъркат където не им е работа

Последна редакция: пн, 11 окт 2021, 21:43 от Анонимен

# 80
Боже, това е направо смешно! Как може да лъже така, като има камери и всичко се вижда и чува... Направо ми падна Живка, може ли  толкова детски да постъпи и сега Стефан виновен.

# 81
Живка си клюкарстваше. Теодора направи интригата, Мартина показа зъбките си. От друга страна, не е лъжа, че Мартинка се е държала повече от свободно сред мъжете, което е подразнило Живка. На страната на Живка съм, за мен се държи смело, повечето са срещу нея, но тя не се дава. Това ми харесва, лесно е да имаш зад гърба си подкрепа.

# 82
  • Велико Търново
d_smile, на Теодора препредаването също не съвпадаше напълно с истината, но поне смисълът предаде. Докато Живка най-грозно и най-долно излъга. dina64, за теб това "смело държане" ли е?

# 83
Живка на нищо не се е подразнила. Вменява, че е изразила свободно мнение, а то беше клевета.

# 84
  • Другата България
Аз обаче като гледам как сега Живка започна Чавдар, ми се струва, че наистина Надка пасти ще яде.
Сравнявах я с Милена, обаче не съм съвсем сигурна вече.
Историята обаче се повтаря - групата "сезонът е наш" вече е оформена.
И Цветка май е в ролята на Косъма. За момента.

# 85
Що не и пуснат на Живка думите и да стане и да си ги защити. Така да набеждаваш човек в действие, което не извършил е изключително долно. Много гнусно. Аз затова казах, че не сме виждали подобни кадри, ясно защо.

# 86
Уффф, Ваня май и в знанията си е въздух под налягане. Нищо де, аз предпочитах Мартина да е фермер.

# 87
  • Велико Търново
Еее, масово надценихме Ваня, значи. Определено очаквах да се представи много по-добре.
Ама и аз повече клонях към Мартина да е фермер.

# 88
Браво на Марти.  Дано се справи като фермер. На 80 процента съм сигурна че няма да прати Живка за ратай , а ще е някоя друга от жените.

# 89
Що не и пуснат на Живка думите и да стане и да си ги защити. Така да набеждаваш човек в действие, което не извършил е изключително долно. Много гнусно. Аз затова казах, че не сме виждали подобни кадри, ясно защо.
Не е ясно! Като им пуснат разговора, искам да пуснат кадри и от това прословуто къпане на Мартина, тогава ще решавам кой крив, кой прав.

Колкото до знанията в отговорите на въпросите - честно да ви кажа, само Цоньо знаеше, другите до сега налучкват.

Общи условия

Активация на акаунт