🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 6 (11.10 - 17.10) 🐄

• 42 591
  • 1 060
  •   1
Отговори
# 150
  • Пловдив
Цветето за пореден път се държа тъпо. Дай сега Цоньо да плаче за Сия, която не спря да го унижава. И защо не отиде при Ивайло, който направи много повече демонстрации на дуела - защото ще я направи на 2 стотинки. Отделно, че не знам как решаваш да отидеш с такава шапка във "Фермата", но сигурно и тя е метафора подобно на токчетата.
Живка така се е овъртолила в нейните схеми, че не става ясно доколко наистина има стратегия или е чисто и просто глупост...при всички положения резултатът за нея ще е отрицателен.
Мартина ми е по-скоро симпатична - и в началото, и сега.
Георги - всякакви думи са излишни.
Логореята на Сия беше пропила и в писмото, което ни най-малко не можа да ме трогне. Всички са й синове и дъщери, катарзис преживяла, към сърцето си вървяла и приказки от хиляда и една нощ и накрая - презерватив и сапун. Добре.

# 151
  • Другата България
Мери, уважавам мнението ти, обаче за мен си беше чисто доносничене. Почти на всичко, което Живка каза за Мартина, отговорът на Стефан беше "Да, да, така е". И след това отиде при Мартина да ѝ разкаже и да се подмаже. Не го определям по никакъв начин. Поведението му в случая не ми хареса.

Съгласна съм с всичко, което е написала Нина. Хубаво Живка да има желание да бъде избрана за ратай и първи дуелист, но реално какви са ѝ ползите от това? Изходът от дуела е непредвидим. Независимо кой е вторият дуелист.
Аз също уважавам твоето, естествено че всеки казва това, което мисли.
Казах, че за мен донос е да отидеш без да те питат и да наклепеш някого. В случая Марта викна Стефан навън, за да се изяснят. Тя го викна, тя започна. Ако греша- се извинявам. Но това видях аз.

# 152
Цветелина как сочеше с пръст Цоньо и с назидателен тон му казваше, че радостта му е била грозна постъпка. Момата се е взела за основен коректив там, но предизвиква, поне у мен, непоносимост.

# 153
  • Варна/Амстердам
ЦвеКето си е баш Антония от “Сезонът е наш”. Ужас пълен.

Пък Живка софт версия на Надето, ама бая лъже, може и да я надмине.

# 154
  • Другата България
Цветелина как сочеше с пръст Цоньо и с назидателен тон му казваше, че радостта му е била грозна постъпка. Момата се е взела за основен коректив там, но предизвиква, поне у мен, непоносимост.
Антония. Същата.

Надявам се това с джакузито до края на формата да се изясни.
Дотогава ще е на всеки според гледната точка. За момента сякаш вярвам повече на Мартина.

# 155
Мартина го извика Стефчо, но той само потвърждаваше какво била казала Живка и се държеше така, сякаш е бил само слушател. А не беше. Даже има реплика: ти как си я видяла вече, а аз не съм. През повечето време е съгласен с казаното от Живка, даже си плюе по "приятелката". Но накрая си изми ръцете с Живка, той неволен слушател само, невинна душичка. Не прояви мъжко поведение.

# 156
  • Варна
Мартина го извика Стефчо, но той само потвърждаваше какво била казала Живка и се държеше така, сякаш е бил само слушател. А не беше. Даже има реплика: ти как си я видяла вече, а аз не съм. През повечето време е съгласен с казаното от Живка, даже си плюе по "приятелката". Но накрая си изми ръцете с Живка, той неволен слушател само, невинна душичка. Не прояви мъжко поведение.
Беше съгласен с това,  което според него беше вярно. Той не е съчинявал и разпространявал лъжи.

# 157
А ние не знаем дали Живка е съчинила нещо. Тук съм на 100% съгласна с Мери, че за сега е всеки според гледната си точка. Надяваме се , че И&А  ще направят нужното, за да се разбере кой крив и кой прав.

Последна редакция: вт, 12 окт 2021, 15:33 от cardhu

# 158
  • Варна
А ние не знаем дали Живка е съчинила нещо. Тук съм на 100% съгласна с Мери, че за сега е всеки според гледната си точка. Надяваме се , че И&А  ще направят нужното, за да се разбере кой срив и кой прав.
Сериозно ли се съмняваш, че Живка не е излъгала за това че Мартина е била "без горнище в джакузито с младите мъже"? Ако имаше такъв кадър, ИиА щяха да са го завъртяли отдавна.

# 159
Предлагам следващата анкета да бъде "Свалила ли е горнището си Мартина ДО джакузито", защото предполагам, че не е влизала, а вероятно се е къпала до него.
Смятам, че такъв кадър е по-ценен от злато, а ИиА ще задържат загадката до последно, заради зрителския интерес. Никой не си сваля картите веднага, нали? Ако съм права и има такъв момент, ще го пуснат по-нататък, за да наклонят везните. От стара коза ярета са те...Освен това изборът на Сия за фермер също ми е много съмнителен. Дали не са я насочили натам?
Цветелина и Чавдар са се запътили към дъното. Там  ги очакват Георги и Теодора.
Нещо не ми харесва този сезон. Един Кирил харесвам, но и на него му се клатят краката в личната ми класация.  Ни любови ми се гледат, ни драми, ни влажни очи на кошута. Скучно е и типажите са странни. С мъка го гледам и често превъртам, за първа година ми се случва.

# 160
А ние не знаем дали Живка е съчинила нещо. Тук съм на 100% съгласна с Мери, че за сега е всеки според гледната си точка. Надяваме се , че И&А  ще направят нужното, за да се разбере кой срив и кой прав.
Сериозно ли се съмняваш, че Живка не е излъгала за това че Мартина е била "без горнище в джакузито с младите мъже"? Ако имаше такъв кадър, ИиА щяха да са го завъртяли отдавна.

Сериозно се съмнявам във всичко.
Не приемам думите на Живка за чиста монета, но не вярвам и на Мартина.

# 161

Извинявам се ако вече е коментирано, но това не е ли Ивайло пилотът от 2 сезон на ИВ? 😁

# 162
Оф , знам, че не е важно, но Мартина много не-хубава в лицето...И с циркаджийското облекло...И с мутренския говор...цялостната картина е жалка.

# 163
Аз се чудя на друго, Мартина влезе спря музиката и започна да пита Живка, никой ли не чу разговора им и бе взе отношение ,да потвърди или отрече голотата. От 20 души там никой не е чул или коментирал голото. Все някой щеше да спомене случката , не знам

# 164
Мартина доста нагло влетя и каза на Виктор да спре да свири за да търси тя сметка на Живка.
Амазонка от Али Експрес .
     И тя гладна наравно с мъжете, ще изколят животните докато тя е фермер, жал ми е .
Много мъжка жена.

Последна редакция: вт, 12 окт 2021, 09:22 от dany_nik

Общи условия

Активация на акаунт