🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 6 (11.10 - 17.10) 🐄

• 43 161
  • 1 060
  •   1
Отговори
# 420
  • Варна
Потребителят 'chelsea97' е забранил получаването на лични съобщения.

Гласувах за Ваня и Цвети.

# 421
Може ли в скрит текст или на лично да споделите какво се вижда. Много обичам спойлери. Гледах нарочно видеото, за да видя нещо повече,
Скрит текст:
ама освен руса жена нищо повече не видях. Жената прилича повече на Ваня.
Искаш ли да ти пусна спойлер, но ще те помоля да не го споделяш публично?
Ще пратя на лично за да не може някой да го цитира без да иска.
и аз ще помоля за ЛС. Гледах видеото от телефона, абсолютно нищо не видях Joy

# 422
Мисля че го оправих. Хексе

# 423
Живка и Ваня от мен в анкетата. Към Живка с все повече въпросителни. Ваня - заради реакцията и към Пръдливеца, не заради победата и в дуела.

И аз посочих тях двете по метода на изключване. Няма съвсем мой тип жена вътре. При мъжете имам повече симпатии.

Последна редакция: ср, 13 окт 2021, 17:23 от NOVA NADEJDA

# 424
Гласувах за Лора и Живка, но повече съм за Лора.

Скрит текст:
По повод спойлерите се сетих, че преди няколко години в не помня вече кой сезон изтече информация от студиото на продукцията. Аз много ѝ се зарадвах, но всички мислехме тогава, че нещо не са догледали и е станала грешка. Друг път, явно  си е било умишлено.

# 425
Какво видяхте в това видео, хора? Аз съм егати слепеца Smile Пишете и на мен или Хексе в двоен-троен скрит текст го метни тоз спойлер, че сто коментара "искам и аз".

Заклевам се, ще мълчим! Smiley

В новата анкета последната възможност.

# 426
  • Бургас
Хексе искам и аз спойлер.

# 427
Гласувах за Ваня и Лора. Ако има анти класация, две опции няма да ми стигнат.

# 428
Хексе искам и аз спойлер.
И аз моля 😘

# 429
Аз все още анализирам поведението на Живка и колкото и да се опитам да НЕ я харесам, заради уж лъжата, която изрече, не мога.  Харесва ми, че винаги ги поставя на място и им разгадава схемите. Въпреки това, не мога да разбера каква беше целта да излъже Стефан за прослувутото горнище на Мартина. В крайна сметка едва ли е толкова глупава да не осъзнава, че всичко се записва и лесно ще й припомнят какво е казала. Та, не знам от продукцията дали не създават напрежение сред зрителите като не са коментирали още ситуацията с Мартина и джакузито и истината да излезе наяве след време.
От друга страна, след като Мартина се конфронтира с нея, можеше да й каже, че се е случило и че я е видяла, ако беше истина. В крайна сметка, ако беше вярно, не е излъгала и няма за какво да я държат отговорна. Ако е излъгала действително, доста тъпо си изигра картите и си вкара автогол, но ще видим.
Теодора е абсолютен манипулатор за мен и го играе крехката и невинна жена. Не знам мъжете как го търпят този театър и постоянно хлипане. Но и нейната игра ще е от ден до пладне. Както каза Живка, ще станат жертвени агнета на Мартина жените от групичката, ама не го осъзнават още.
Лора ми допада. Въпреки че е най-малка си разсъждава в много правилна посока. Лошото е, че при така създалата се ситуация няма полезен ход. Или трябва да се опълчи срещу Мартина и да е следващата нарочена, или да си кротува и да се надява да се спаси от дуел.

# 430
Гледах видеото,ама нищо не видях и аз.И аз искам спойлер, моля!
   Ваня ми  е аха да я харесам и нещо ме спре!
  Мисля си,дали пък Живето няма да окаже въздух под налягане на арената?Толкоз пък  да е убедена,че е най-силна?!

# 431
Уфффффф... Мирон...
Егати спойлера.... сега знам кои са последните 10 останали във фермата....

П.П.
разочарована съм. Sad
Как? На какъв екран гледаш и що за нечовешка проницателност имаш?

# 432
Хора, един съвет - пишете лично съобщение на @Хексе, тя ще ви върне отговор със снимков материал! Аз така процедирах!

Мисля, че така е по-добре, за да не се пълни темата и всяко второ мнение да е "искам и аз".

Спойлерът наистина е голям - виждат се ясно десетимата последни!

Да благодаря още един път на @Хексе за наблюдателността! Grinning

Последна редакция: ср, 13 окт 2021, 18:03 от Анонимен

# 433
  • Велико Търново
Лелеее, вярно тука наистина всеки втори пост, че и повече, е "искам и аз"! А не може ли който иска, просто да пише ЛС, защо трябва да се пуска специална публикация за това? PURE, писали сме едновременно.

Скрит текст:
Тъй като нямам време да гледам клипчетата на Мирон и след като той е казал, че петък и събота са дуелите, а вчера/вторник/ е бил 12тия "дуел". Дали няма шанс да е ратайски дуел между Р. и В., но женската игра или Мирон изрично споменава, че е баш дуел
Скрит текст:
Каза само, че е 12-ти дуел. Мисля, че си е бил баш дуел, но са правили монтаж във вторник.
Скрит текст:
Не е само монтаж. В началото и аз това си помислих, но за да отговори на въпроса "Къде е джакузито?" Мирон влиза вътре и снима и пак казва, че е 12 октомври и че фермерите са на дуел.
Тази дума използва, shokomen, - дуел. И всъщност е нормално, нищо, че е вторник. При тях седмицата е не от 7, а от 6 дена. Само не знам защо на въпроса за разпределението на дните от седмицата Мирон не го изясни това.

А във видеото на Мирон аз наистина не успях да видя чак и десетимата останали към момента на заснемането. Нямам идея Хексе как точно ги е видяла.

Belle25, тя и към момента излъга - че не била казала такова нещо. Още повече че не само Стефан и Теодора, ама и всички зрители го чухме. А в крайна сметка без значение за какво е, лъжата си е лъжа.

Последна редакция: ср, 13 окт 2021, 17:59 от DamaPika

# 434
Поздравления на Хексе! Браво! Нейното решение на задачата е уникално! Браво, момиче!

Общи условия

Активация на акаунт