🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 6 (11.10 - 17.10) 🐄

• 43 177
  • 1 060
  •   1
Отговори
# 660
  • Пловдив
Ще стискам палци  за Цоньо. Толкова добър човек, абсолютна противоположност на злобното човече Коцето. Как само загрижено го попита дали не е плакал и как е. А онзи наистина много изнагля с определението кой трябвало да остане и кой не. П.. стка работа!

# 661
  • София
Е Чавдар е талантлив 😀

Но като цяло вял епизод.

За Цоньо ще бъда.

# 662
  • гр.София
Твърде объркана съм тази вечер. Може би нямам правилната преценка за участниците, което пък прави чест на продуцентите за кастинга и монтажа.

# 663
  • София
В кадрите около пианото ми отне време да осъзная, че там стои Краси, едно към едно ми беше с Веселка от този ъгъл. 😀

# 664
  • Велико Търново
Кавал-версията на "Деспасито" много добре се получи.

Балет "Алманах" Joy Красимира - Теодора - и... Живка!

# 665
Имам предложение към чичо Иван и чичо Андрей /по Коцето/ - да вземат да преместят трепетите Цветини и Викторови в епизодите на Мирон. Че и Тедито барабар с тях! Дано го направят, както ни послушаха и си смениха клатещата се маса. 🙂

# 666
  • Велико Търново
С друга клатеща се ли Satisfied

Е тез трите пък как тъй еднакви костУмчета са си донесли Rolling Eyes

# 667
Тази любов между Цвети и Виктор такава измъчена изглежда... суха, суха, като стар хляб. Щом и сценаристите не могат да изкарат нищо, което да запълни повече от 10 минути ефирно време, смятайте. Но нямат избор - ако не развият тази линия, няма какво друго. Та май ще гледаме напъни

Ванчето звучи като Венета Райкова

# 668
И аз съм за Цоньо.
Той наистина е и най-зле материално сред фермерите,  те го знаят и според мен освен наивността му и бедността е причина да се държат така подигравателно и пренебрежително с него.  Материалното състояние вече е неизменно "качество", спрямо което се определя отношението към даден човек, за съжаление.

# 669
Аз продължавам да си харесвам Коцето, не мога да го видя чак толкова черен.

Нямам нищо против Цоньо, но и аз съм на мнение, че вече се изчерпа.

Нека по-добрият победи на дуела!

Вече съжалявам, че тази седмица не е женски дуел Живка-Цвети и последната да си ходи, та да спре тази досадна и мееега скучна сюжетна линия с Викторчо. Confounded

# 670
"Боже, ох, ох, че ви стана хубавко" - крякаше възторжено бялата гъска Теди, във фермата цареше любов и хармония, нищо не напомняше за утрешната битка между волът Цоньо и полово неорентираното петле Коце. 

# 671
Верно не е у ред, ту се хили, ту реве.

# 672
На мен пък са ми мили такива първи трепети и ако беше истинско и след това, щеше да е прекрасно, но пак казвам, страх ме е, че Цветелина ще му разбие сърцето на Виктор.

# 673
Сърцеразбивачка ми е Цвети. Виктор е много лабилен.

# 674
  • София
Директен линк - епизод 29 (14.10.2021)

Фермата - сезон 7, епизод 29 (14.10.2021)

Общи условия

Активация на акаунт