🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 6 (11.10 - 17.10) 🐄

• 43 101
  • 1 060
  •   1
Отговори
# 675
С друга клатеща се ли Satisfied

Е тез трите пък как тъй еднакви костУмчета са си донесли Rolling Eyes
Дрехите са на Лора, от нейния бранд са.

# 676
Тъкмо се чудех Лора какво търси вътре, не е истерична, не е " на пазара" , не е плейтмейтка ...реших, че ще има тежка житейска драма, която в подходящ момент ще ни сподели ...а то било за реклама на бизнеса 😁

# 677
Здравейте!
Включвам се и аз за първи път тази година. Не се стърпях! Grinning

Ще се включа с бърз разбор на някои от централните участниците и моето мнение за тях.

Чавдар - първоначално доста бях отблъсната от образа му заради твърдението, че жената трябва да си седи вкъщи и да ражда деца. Това е прекрасно събитие/събития в живота на една жена и най-естественото, което тя следва да постигне в живота си. Но има един типаж мъже, които наистина приемат жената за инкубатор. Това не ми хареса. В последните епизоди обаче Чавдар ми харесва. Някъде мернах, че имал психопатски наклонности и много се смях. Човекът е прав, защото динамиката вътре им е една и се усещат определени настроения спрямо участници, които го играят единаци. И на церемония - хоп, настроенията от дни и седмици отиват в коша. За откровения човек е много странно. Намирам Чавдар за откровен, да видим. Много е и умен. Подозирам, че ще покаже впечатляващи умения на арената. Може би защото ми прилича на Нури от 4-ти сезон.

Живка я харесвам от ден първи с всичките й странности. Радват ме хора, които вярват в себе си, но не го демонстрират на всяка дума. Тя е уверена и не й пречи да е самостоятелен играч. Единственото, което отчитам за грешка, е да говориш за стратегии. Добрият стратег е този, които изиграва нещата така, че да не става ясно, че е стратегия.

Харесвам и Лора. Има искреност в нея, а смятам, че и на арената ще е много добра само ако малко повече увереност придобие. Кофти избор да се сдуши с Мартина.

Много ми е странна, да не кажа смешна, Теодора. Тая емоционалност вече минава границите на доброто психично здраве. От всичко се реве и се обясняват някакви трансцедентални истории за вселената, енергиите и пречистването. По принцип не е готино участник да захапе така "каузата" и при всяка изява на церемония или в индивидуалните интервюта да го набутва това. Любо прави същото, пък той ми е твърде съмнителен така да се отдава на каузи. Мислят си, че така се вписват. :/

Коцето има нужда от сцена и му е кеф, когато я получи. Факт - има някои странни включвания, но ми е много интересен. На дуела му с Боби например според мен разковничето в неговата победа беше това, че той от сърце се кефеше на това, което прави. Основен фактор в битките е това според мен. Ако някой захапе на всяка цена, трудно да покаже най-доброто, особено повече от веднъж. Напротив. Интересно ми е дали Коцето и на предстоящия дуел ще е с такова отношение.

Има една превзетост в Цвети, която ме отблъсква.

Цоньо ми е мил човек, добър, ама от тия, които позволяват да го тъпчат. Силно се надявам нещо да се промени у неговото разбиране за себе си, но на тези години не вярвам. Той си е такъв и това е окей. Жалко, че на хора като него им се налага да станат една идея "по-гадни", за да оцелеят в грубата ни действителност.

Пламен ми е симпатичен и има хубав глас.  Гласът на хората е много важен, ей! Grinning Той и Кирил очаквам да останат по-дълго, защото към момента не са получили кой знае колко много внимание. А пък и ми се струват силни. За Пламен ще е много по-добре, ако малко се отдръпне от Любо. Този вторият ми се вижда доста повърхностен.

Еееми, толкоз. Пак ще се включа. Simple Smile

Последна редакция: чт, 14 окт 2021, 23:51 от Mysterious_Former

# 678
Хубав епизод са "ушили" за тази вечер, щом всички ми се видяха симпатични. Само Коцето малко развали работа по едно време, но после се коригира. Виктор и Цвети са ми много хубава двойка, обаче накрая, когато се гушкаха преди лягане, тя гледаше към камерата и си представих, че преди това някое девойче е чукнало клапата и е казало: "втори дубъл" Laughing

# 679
  • София
Коцето се радваше на всеобщо обожание тук в началото на сезона, но се оказа голямо разочарование.
Камерите не го следят напоследък. Не знам как точно се изявява в ежедневието, ходи ли по гол задник - не ходи ли..... Обаче когато сценарият изисква да стане център на внимание, показват едно човече, което ни най-малко не е забавно и мило.
И като толкова много на Коцето му харесва във фермата и това била за него България - да заповяда! Пустеещи къщи по селата има колкото искаш. Купува си една, превръща я в лична кауза, купува крави, кози.... Лесно е. Да видим дали наистина мисли това, което говори така патетично и превзето. На Цоньо фермата не му трябвала, защото той това всичкото си го имал и вкъщи, съответно - на Коцето тук му било по-ценно. Ти да видиш. Simple Smile
Цоньо има голям шанс за успех в повечето от игрите. Стискам му палци.

Теодора наистина ли не рева в този епизод или нещо съм пропуснала?

Последна редакция: пт, 15 окт 2021, 00:50 от Vivi

# 680
Пуснах сега епизода, защото не можах да го гледам на живо и се замислих, че Андрей от няколко епизода не се е вясвал във Фермата или бъркам? Grinning

# 681
О, пропуснах да кажа и друго мое наблюдение за кастинга този сезон.
Различен е. Още в първия епизод ми стана странно, тъй като някой от типичните типажи просто ги няма. Явно екипът е заложил на по-млади хора със спортни способности вероятно като конкуренция на другото предаване. (off topic - е те там има дубли, и то от достоверен източник го знам Grinning )

А относно Андрей - всяка фермерска седмица се води само от единия водещ и се редуват.

# 682
  • Велико Търново
Clouded Mind, как да видиш Андрей като тази седмица е ред на Иван.
Андрей - утре и в събота на битките от дуела. Grinning

# 683
Трети сезон, който следя и за пръв път разбирам, че се редуват на седмици. Мислех, че са на дни Grinning Благодаря ви Simple Smile
Бях за Стефан за спасяване и се радвам, че се спаси. Това му е за втори път. Силен играч се очертава, тип "скрита лимонка".

# 684
А Теодора вече не се изтрайва... Не мога да си обясня как на някого обичайното му говорене може да бъде хлипане и реване.. Има истинска нужда от психиатър.
Няколко страници назад коментирах едно мнение (май на cardhu беше), че участниците са под средното ниво на българите.
Продължавам да мисля, че не са, даже напротив, но сякаш някои наистина биха могли да спечелят от консултации със специалист. Постоянното съжителство на трудно съвместими характери на ограничено пространство, с битови неудобства, също действа силно разцентроващо на психиката.
Теди не е единствена и странно, че изглежда не е прибягвала до такива професионални услуги - предвид че живее в Щатите.
Компаниите, с които работя, често имат щатни психотерапевти и в посещенията при тях няма нищо срамно. Както човек може да се обърне към инструктор, за да подобри кондицията и физическата си форма, така може да се погрижи за душевното си здраве.
На Ваня методите с държане за ръце и енергията през половите органи не са заместваща терапия; плакането на Теди в храма, кросът на Чавдар под градушката и т.н. по-скоро са отчаяни действия за овладяване на вътрешния хаос.

# 685

И аз същото да питам! 😆 За момент се изкуших да върна епизода да го гледам пак, няма как Теодора да не е ревала и явно съм го изпуснала, ама не ми се гледа пак Коцето. Много ми е мазен и тия приказки, че фермата му е България и ще се връща и дъра-бъра изобщо не ме умиляват и грам не му вярвам. За Цоньо съм на дуела, ако не е станало ясно.

# 686
  • Варна
Виктор ми харесваше в началото, но ми беше странно,  че след толкова образование и работа по света, неговия избор е " дивото зове" , в на тати дъскорезницата в Чепеларе. Или парите са добри , или ще излезе драма от там, я някой болен , я нещо друго,  и той се е жертвал и се е прибрал.
Брат му е починал през 2019-та, доколкото разбрах е бил на 17...
Аз нали рових из фейсбуците, според мен повода Виктор да се върне в Чепеларе е разпада на дългата връзка.
Март месец имат общи снимки на почивка, а септември девойката се е обявила във Фейсбук обвързана с друг / и още е с него/.
Та съвсем го оправдавам, че не му стиска - парил се е вече, наясно е че са в игра и емоциите са умножени х 100 в сравнение с обикновени условия. Пък и му каза вече Цвети, че навън нямат нищо общо.

# 687
Цитат
Не е вярно, че Теодора реве във всеки епозод. Аз помня, че не я видях да реве в един. Първия, дето бяха само мъжете.

# 688
Дразни ме, че Коцето нарича Цоньо чичо. Разликата им е 10 години. Никакъв чичо не му е.

Ами Чавдар?  Тази вечер какво вика “искам да бъда като Цоньо на стари години”. 🤣🤣

# 689
  • Другата България
Изгледах епизода.
Все повече ми става антипатичен Джери. Дори не антипатичен. Противен. Нагъл. Дори не ме интересува сексуалната му ориентация. Той е неопределен като човек. Което е жалко. Явно е имало баба му защо да не вярва в него. Дошъл от 3500 км., а Цоньо бил от село....и? Да го аплодираме дружно всички, и направо да му дадем 100к.
А Цоньо да си ходи на село, защото всичко си има. Е, взел е 300 лв. на заем, за дрехи, за да участва, но ....селянин, какво да го правиш! Жалко е, че Джери ще остане вероятно, защото малкото човече има спортна злоба, която на Цоньо липсва. И да, почти му повярвах, че ще остане в България след формата. За мармота вече писах, в болничен е вече вероятно.
Геновева има червена точка за липсата на рев днес, чак не повярвах.
Лора си направи реклама на бранда, Живка обърна плочата - много ги иска тези пари, на дявола е готова да се продаде, ама иначе ще ги мачка. Така де, със стратегия ще ги мачка. Стефан ще се окаже костелив орех, а другата седмица явно ще има заклани доста животни. Защото Цвети алманах няма да научи, и гладни ще стоят. Така завъртя наивния Вики, че чак на мен ми стана мъчно.
Дааа, поучителен епизод.

Общи условия

Активация на акаунт