🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 6 (11.10 - 17.10) 🐄

• 42 609
  • 1 060
  •   1
Отговори
# 690
Joy Joy Joy Мармота е на физиотерапия.
Лора си направи антиреклама на бранда, мен ако питат! Смешни дрешки, евтини на вид. Напролет в Н&М продаваха такива дебели ватени къси гащи. За нищо не ставаха, щото дебели като за зимата, пък къси.
Писах за Живка - има цел и не я интересуват средствата, с които ще достигне до нея или поне ще опита с цената на всичко. Не ѝ пука какво мислят и какво говорят за нея.

# 691
А Теодора вече не се изтрайва... Не мога да си обясня как на някого обичайното му говорене може да бъде хлипане и реване.. Има истинска нужда от психиатър.
Няколко страници назад коментирах едно мнение (май на cardhu беше), че участниците са под средното ниво на българите.
Продължавам да мисля, че не са, даже напротив, но сякаш някои наистина биха могли да спечелят от консултации със специалист. Постоянното съжителство на трудно съвместими характери на ограничено пространство, с битови неудобства, също действа силно разцентроващо на психиката.
Теди не е единствена и странно, че изглежда не е прибягвала до такива професионални услуги - предвид че живее в Щатите.
Компаниите, с които работя, често имат щатни психотерапевти и в посещенията при тях няма нищо срамно. Както човек може да се обърне към инструктор, за да подобри кондицията и физическата си форма, така може да се погрижи за душевното си здраве.
На Ваня методите с държане за ръце и енергията през половите органи не са заместваща терапия; плакането на Теди в храма, кросът на Чавдар под градушката и т.н. по-скоро са отчаяни действия за овладяване на вътрешния хаос.
Не съм коментирала средно ниво на българите?  Но предвид показаното до сега, не съм очарована от каста. И масови са мненията тип  -  не го/я харесвам. И се зачудих това ли е нивото на българите? Независимо къде живеят.
Може би просто на мен ми липсват хора, като, някои страхотни участници от предишни сезони - Райно, Яни, Гечо....

Последна редакция: пт, 15 окт 2021, 00:30 от cardhu

# 692
А Теодора вече не се изтрайва... Не мога да си обясня как на някого обичайното му говорене може да бъде хлипане и реване.. Има истинска нужда от психиатър.
Няколко страници назад коментирах едно мнение (май на cardhu беше), че участниците са под средното ниво на българите.
Продължавам да мисля, че не са, даже напротив, но сякаш някои наистина биха могли да спечелят от консултации със специалист. Постоянното съжителство на трудно съвместими характери на ограничено пространство, с битови неудобства, също действа силно разцентроващо на психиката.
Теди не е единствена и странно, че изглежда не е прибягвала до такива професионални услуги - предвид че живее в Щатите.
Компаниите, с които работя, често имат щатни психотерапевти и в посещенията при тях няма нищо срамно. Както човек може да се обърне към инструктор, за да подобри кондицията и физическата си форма, така може да се погрижи за душевното си здраве.
На Ваня методите с държане за ръце и енергията през половите органи не са заместваща терапия; плакането на Теди в храма, кросът на Чавдар под градушката и т.н. по-скоро са отчаяни действия за овладяване на вътрешния хаос.
Не съм коментирала средно ниво на българите?  Но предвид показаното до сега, не съм очарована от каста. И масови са мненията тип  -  не го/я харесвам. И се зачудих това ли е нивото на българите? Независимо къде живеят.
Може би просто на мен ми липсват хэра, като, някои страхотни участници от предишни сезони - Райно, Яни, Гечо....

Именно за този различен кастинг говорих. И на мен такива образи ми се губят. Ако Цоньо е един вид в този архетип, не е добре. Той съвсем друга линия прокарва. Майката била Анастасия. Ами тя е хахава и луда, много от смешките й ме разсмиваха, много от поведението - не, но за Бога? Тя ли е майката? Съвсем друга функция придоби там.

# 693
  • Другата България
Определено е така за Живка.
Ама на мен това не ми харесва.
Аз съм праволинейна, което вероятно е недостатък.

# 694
  • Варна
Нали според Любо майката на Фермата била Мартина. Simple Smile

# 695
  • Sunshine state
Аз все още си харесвам Живка. Мартина обаче ми е неприятна. Ивайло направи едно странно изказване днес как щял да застреля някого си уж в кръга на шегата. Много странно ми се стори това, което каза .
Теодора как се дупеше и кълчотеше  като играха с балета.. Само пилон й липсваше, че то нейното на стриптийз мязаше. А в какво лигаво умилиение изпадна като гледаше Виктор и Цвета.. ужас. 🤢 Като стана дума за последните - изобщо не ща да гледам "любовните" им трепети.
За Цоньо съм на дуела, душичка е той.
Краса потъна в някакво забвение и не са я давали от известно време насам. Днес я мярнах в един от кадрите и викам, а че и тя ли била тука? 😅 Мартина като някой дон Корлеоне го дава.

Последна редакция: пт, 15 окт 2021, 01:00 от Pupitka

# 696
Pupitka, като се готвеше за дуел Теодора, Любо я надъхваше и й каза - ти нали си била танцьорка. Та някаква танцьорка е била. А каква е друг въпрос.

Последна редакция: пт, 15 окт 2021, 12:23 от cardhu

# 697
Мартина обаче си се отспа като фермер. Добре че Живка е оправен ратай и с Цоньо сами си се справиха със задачите без помощта на Мартина.

# 698
  • Sunshine state
Pupitka, като се готвене за дуел Теодора, Любо я надъхваше и й каза - ти нали си била танцьорка. Та някаква танцьорка е била. А каква е друг въпрос.
Като й гледам чупките в ханша и дупенето пред мъжете, от тия ще да е била сигурно. 🤣
Мартина точно като една мафиотка от "Октопод"  - внедри си "доверените" хора и остави нещата на самотек.

# 699
Не съм коментирала средно ниво на българите?  Но предвид показаното до сега, не съм очарована от каста. И масови са мненията тип  -  не го/я харесвам. И се зачудих това ли е нивото на българите? Независимо къде живеят.
Може би просто на мен ми липсват хора, като, някои страхотни участници от предишни сезони - Райно, Яни, Гечо....
Така го разбрах. Коментираше кастинга, а той е сред българи.
В такъв случай съм съгласен, няма особено вдъхновяващи фигури.

# 700
  • София
Мдам БТВ спойлера си излезе. Баси и аматьорите, честно.

За Цоньо съм аз.
Коцето много изнагля с това доене. Но и той има по-особено чувство за хумор, може и това да е.

Мартина се отспа, поне да им приготвяше закуската.

Виктор и Цвети започнаха с прегръдките, да видим дали ще има и нещо повече. Иван и Андрей анонсираха, че ще ги видим и на едно легло и че щяло да има и физически контакт. Което може и нищо да не значи. В едно легло на майтап с дрехите, а физическия контакт го видяхме в изминалия епизод.
Но интересно, Виктор каза на Цвети, че тя е неговата емоция. И това е което му липсва при 19 г. годеница.
Светят му очите, май си е влюбен. А на Цвети и е приятно и толкоз. От нея искра не виждам, но може и да съм сляп. Дано пък да им се получи. Кой знае, в реала може и да са заедно, защо не. Тепърва ще се разбере.

Браво на Стефан. Втора поредна победа в битка за имунитет! Преди победи Любо, сега Ивайло. А и е съобразителен. Скрита лимонка си е.

Животът зад Фермата. Епизод 15:
Фермата или хората са по-важни?

Пълна версия на епизода в който Мартина бе гост на 'Коцето пита'
Видяхме и по какви пътища се стига до тазгодишната Ферма, която си е вдън гори тилилейски.
Много дъжд обаче този октомври, не знам как ще се отрази на дуелите и то на най-важните такива между най-силните на финалите. Голяма грешка ще е с тази отворена Арена. Ще има и кал, която ще пречи, абе ужас направо.

# 701
  • Другата България
Според мен Стефан ще поостане.
Играе с мисъл, то и това е важно,  не само да блъскаш с брадвата и да режеш с триона .
Или като недораслия  Ивайло, който след като закова пръв дъските на моста, метна чука с такова превъзходство, все едно е Дънкан  Маклауд. Ама с простата коза се запъна като ....Ивайло с коза на мост. Егото му е проблема на Ивчо, освен всичко останало. Май само той от мъжете е за Джери. 
И Пламен, или Виктор. Забравих.

# 702
Исках сама да видя дали ще открия спойлера и предполагах къде е, но или аз недовиждам или четат тук и са изрязали кадъра Simple Smile

# 703
  • Другата България
Още нещо се сетих за Живка.
Относно това, че има цел и я преследва по всички възможни начини, без да се интересува от това какво ще си помислят хората за нея.
Явно за момента е така, но и явно целта на Живка са парите. До сега победата се формираше като съвкупност от три компонента - битки, зрителски вот и вот на фермерите. Миналата година вота на фермерите включваше всички фермери от всички сезони.
Е, при това положение трябва да й пука за мнението и на зрителите, и на фермерите. Щото и на Надка миналата година не й пукаше, и накрая зрителите я наказаха подобаващо. А и фермерите.
Освен ако наред с другите нелепици са променени и правилата за финала.

# 704
Мда, Мери. Но и Мартина не се радва на всенародна любов. И не виждам от жените някоя да е много одобрявана.

Общи условия

Активация на акаунт