🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 6 (11.10 - 17.10) 🐄

• 43 018
  • 1 060
  •   1
Отговори
# 855
  • София
Мери,
Не си само ти, аз също не знам кои са последните 10 (стигнали до дуел 12-ти) и не искам да знам. И много други не знаят, просто не го афишират, а и няма за какво. 🙂

Дама Пика,
Права си, донякъде ще се изкривява анкетата и по-точно във втората си част, за прогнозите от дуела. Но не ми се иска да махам този въпрос (засега поне). Ето защо апелирам към тези, които знаят кой ще остане, когато трябва да отговарят на въпроса, 'за кой ще спечели дуела според тях', то нека си го представят, че все едно не знаят и какво биха прогнозирали без тази информация. 50 на 50 е. Елементарно. Ако се припокриват цъкаш си смело и така. Така или иначе анкетите не са някаква игра, няма класации и награди, а са за кеф. 🙂

Аз между другото обмислях игра тук във форума с даване на точки и ежеседмично класиране, но се отказах именно заради неизбежните спойлери, които убиват всичко. Идеята ми бе всеки да прогнозира претендентите за фермер на седмицата, за ратайство, за първи дуелист, за битките, за втория дуелист и после за дуела. Абе всичко, от-до. А, да и за викторините с въпроси за фермер и за щайгите с хранителните припаси. И да се дават съответните точки. Но това отпадна за съжаление и добре, че не се захванах, защото ето какво стана...

Днешният епизод не знам ама нещо не ми се понрави. Неприятно впечатление ми направи как Чавдар видимо подкрепяше Коцето в дуела и реагираше така все едно му е роднина. А при Цоньо пълно мълчание и никакви емоции?! 😮

Уау, Цвети не харесвала визуално Виктор. Ти да видиш... Ха сега да видим какво ще последва. Дано си удържи на думите, които каза на Лора и да спре с фалшивите сигнали, защото Виктор видимо е хлътнал здраво, направо на влюбен изглежда. И унил. Не е добре това... Никак.

Дуелът засега е интересен, но не ми харесва как Цоньо свали гарда след втората игра. Нищо кой знае какво не е станало, ама няма хъс нещо, което обаче може и да е измамно. Коцето пък пренавит ми се вижда. За мен все пак нещата си остават 50 на 50, даже 60 на 40 за Цоньо. Прекалено много екранно време отделиха на Коцето, време е да си заминава към Англия. Там овчици дал Господ...

Последна редакция: сб, 16 окт 2021, 01:53 от Diavolo

# 856
  • Велико Търново
Дребните мъже са зли като настъпен пинчер. В началото като четях тука колко е сладък Коце и забавен, и не знам си какъв, си викам, хайде и аз ще го харесам тогава, много съм капризна пък, стига съм се правила! И се напънах да го харесвам, обаче не съвсем истински. Тайно не можех да го харесам и това е, ама решех, че капризите ми са твърде неоправдани (макар че мм днес ми се ядоса, а на него това почти никога не му се случва въобще да се ядоса и ми каза, че съм толкова невъзможно капризна, че никой, освен него няма да ме изтърпи, а понякога и той е на ръба и да, такава съм...) и няма да ви призная, че нещо ме гложди. Обаче капризите се оказаха оправдани в неговия случай! Такава невестулка е, че не е истина!
Хаххах! Ш'мЪ умориш!
Иначе и аз не го харесвам от началото Коцето. Ама не е щот' съм капризна.
В предния дуел бях твърдо за Боби. Ето че е имало защо. И сега съм за Цоньо. Въпреки пък че и като Merri_An мисля, че за него ще е по-добре да напусне Фермата. Дори и да спечели, те няма да се спрат да го мачкат. Самочувствието му ще просъществува само ден до пладне.

Diavolo, във втората част, да. Мислех да го допълня, но забравих.
Впрочем, точно това, което си болднал имах предвид и аз, че трябва да се прави.
Пък за идеята, която си споделил... Ти си тотално луд! Какви са тез мераци да следиш и обобщаваш подобна информация!

Последна редакция: сб, 16 окт 2021, 01:57 от DamaPika

# 857
  • earth
Цвети се гримира ужасно, в днешния епизод си личи доста...
Да се гримира, както иска. Всякак ще я приема, за мен най-хубавото момиче този сезон. Все пак бивша стюардеса.
Хахаха
Това, че е била стюардеса е голям минус.

Цвети е типичен пример на хубавко (но не красиво - 7/10) момиче, което се е надценило, защото много мъже са готови да си (и са си) легнат с нея. Сега я чака неприятен сблъсък с реалността. Качеството на мъжете, които са готови да се обвържат с нея сериозно ще се окаже много по-ниско от това на тези, с които е имала краткотрайни вризки. Накрая или ще се кротне с някой, който "не е неин тип визуално," но ще вярва, с всички произлизащи от това проблеми, че той не я заслужава,  или ще продължи да скача от мъж на мъж.

# 858
  • София
Е, то нямаше кой знае колко време да отнеме.
Ясен регламент и конкретни точки, а и едва ли щяха да са много участниците в една подобна игра. После копи-пейст в ексел табличка на като съм задал формула да пресмята и готово.
Но нз, минало-бешело:)

# 859
И какво толкоз има да показва Коцето? Задника му видяхме. Любовта към козичките видяхме. Среднощни разговори с кравата видяхме.
Айде стига. Да видим и други хора.

Мхм, и как си прави весело селфи с окървавен труп на пуйка и пее „Една българска роза” докато пикае. Не зная кое от двете е по-гнусно и поругаващо...

Азалия, злобен като настъпен пинчер Joy идеалното определение!

Меджу другото Сия ме дразнаше адски много, Деса също, но чувствата, които чичо Коце (аз съм на 30, той на 40, демек чичо ми е) събужда в мен са... желание да го цапардосам с тигана и да лети с 200 към Испания ли, Италия ли... не помня от кои 3500 км идва Grinning

# 860
  • София
Коце е на 40, Цоньо на 50, ама му вика Чичо Цоньо. На мен Коцето ми е с излъчване на феминизиран шут. Има доста фрапиращо гей поведение и затова другите мъжОве го бъзикат.

# 861
  • Асеновград
Хареса ми, как мъжете се забавляваха във ,,голямото ведро,, .
Георги нито от шега нито от майтап разбира. Не обичал такива шеги....
То и ние не обичаме да те гледаме как се пипаш и чуваме как пърдиш , но какво да се прави ...търпим .
Бих приела Виктор ако отиде и,,грабне,,Цвети , без много да му мисли.  Това мрънкане , цупене,  лежане под одеалото , само очаквам и да ревне....Не е мойто. Смятам че Цвети не е лъжица за неговата  уста.

# 862
Знаете ли кой е бранда на Лора?

# 863
Жорко: нощните шеги не са ми забавни

Пак Жорко: чакай да ида да целуна Ваня докато спи ХА-ХА

Изумена съм колко е нагъл!
И тъп поне за мен.

# 864
Мартина ми хареса как не поддаде на Виктор да я шантажира. В тази ситуация се показа твърда и то към някой от нейния кръг. Виктор като не му отърва нещо, се завива под юрган и чака някой да хукне да му се моли. Може би наистина трябвало баща му да влезе - и Сия на място да сложи, на Мартина да се опъне и евентуално Цвети да свали.
Ако отпадне Цоньо, предполагам ще посочи Любо за фермер, заради поведението на Чавдар в агитката. Коцето не вярвам да се натисне за фермерство, хитър е и няма да поеме риска.

Последна редакция: сб, 16 окт 2021, 10:12 от Mama xxl

# 865
Знаете ли кой е бранда на Лора?
LM flowers

# 866
Лора иска да си направи реклама на бранда и за това не иска женски дуел, а не че изпитва страх Grinning
https://lm-flowers.com/lm-ladies/
На този линк има снимки от клиенти, това не е ли Ирина Тенчева?
Скрит текст:

# 867
Мда, Тенчева е и имитацийки на логото на Chanel и YSL. Страшен "бранд"! И никому неизвестното Лорче, попаднало с лют кастинг и избрано отсято от стотици, щото е много впечатляваща личност. До сега ме изуми с присъствие, история на живота, поведение, мисъл...

# 868
Аз, пък съм с впечатление, че Цвети е по-привлечена... Вероятно и Виктор, но той се бори с ценностната си система, а може просто разумът да го спира.
Аз снощи тръгнах да пиша за Коце, че има нещо шизофренно в него, докато е весел, артистичен, забавен и фриволен като пеперудка, но в очите му има нещо злобничко, но го изтрих, но очевидно всички в определена степен го улавяме това нечисто излъчване.
Истината е, че при един каст е като при интервю за работа, показва най-доброто от себе си, за да те наемат, пък после всеки според възможностите си. Така е тук, всички са с изпипани визитки, но някой от тях не отговарят на истината

# 869
Аз видях спойлера, но си гласувах както ми се иска да бъде.Според мен Цоньо се е предал преди да иде на дуел.Мъчно ми е за него, фермерите малко повече го стъпкаха, отколкото е нужно.Но на 50 години не може да очакваш друго,освен ако ти не се заявиш сам пред останалите.Добър е окей,но мекушав,вече не е окей.
   Коцето ми е НЕ! И с това пикане до джакузито и песента, на фона на цялото превъзнасяне по България ,абсурдно е.
    Доволна съм,че Стефан не се цамбурна. Толкоз пръдлив народ в тая каца, гнусничко.
   Не искам да гледам любовни драми между Виктор и Цвети.След миналата година няма нужда.Или да се хвърлят в романтиката,или да се спрат. Не са на 16 години,възрастни хора са.А и какво толкова са се запритеснявали за приятелката на Виктор. Че то и без да има нещо повече то си заслужава да го разкара.
    И това с бобчетата -правилно Чавдар попита Коцето  кво се е забърникал на хората в драмите.
 Тук подозирам продуцентска намеса.Винаги има някакъв такъв момент ,във всеки сезон- я игра,я обичай край огъня. 
   С нетърпение чакам да видя Цвети как ще се представи на Алманаха.

Общи условия

Активация на акаунт