“Как да спра да бъда мъж?”

• 6 988
  • 132
  •   1
Отговори
# 75
  • Варна
За себе си. Не е нужно да вдига дъмбели.

# 76
Не вярвам. Изграден характер и така от нищото "искам да съм дама". Има намеса, я нечии мъжки очи, я нечий дълъг език.

# 77
Кои функции се смятат за мъжки?
Като цяло не са ми положителни наблюденията в/у семейства, при които има ясно доминиращ, независимо от пола и дали е по желание или защото са го подтикнали.
Според темата - автомонтьорството например.
Не говоря за доминираща фигура във връзката. Просто се зачекна въпросът, че жената трябва да знае как да си поиска от мъжа за някакви съвсем битови неща, иначе той няма да ги свърши. Боже опази от такива мъже, викам аз.
Според мене авторката се движи в неподходящи среди. Дано не си е харесала някого оттам.

# 78
За себе си и за бъдещите й отношения с другият пол трябва да се балансира малко. Ако е такава, каквато се описва, ще привлича само мъже с по-силна женска енергия, а по нейните собствени думи, тя не ги харесва, защото се чувства по- от тях.
Повечето мъже, при които си доминира мъжката енергия (тези, които твърди, че иска тя), търсят обратното на това, което е. За какво им е още един мъж вкъщи? Тях обикновено ги привличат по-топли жени, по-меки характери, които не излъчват агресия.

# 79
Трябва да се промени? Колко време трае тази промяна и ще я направи ли щастлива?
Мек, топъл характер... Жена, която псува и кара, кара и псува. Мхм.

# 80
Псуването и шофирането често вървят ръка за ръка, това изобщо какъв критерии е?
Всяко човешко същество е способно да изпитва гняв и агресия, виждала съм и най-женствените си приятелки да псуват. Това обаче не е доминираща черта от характера им.
Самата авторка смята, че нещо не е както би й се искало, в такъв случай най-малкото трябва да изследва какво и как иска да промени.

# 81
Не знам, на мен не ми се получава да псувам - казвам например "Да му се не види!", но не и нещо вулгарно. Нито мозъкът ми, нито устата формулират истински псувни. Grinning
Иначе за мъжките умения, браво на която ги има. Сега ми изгоря един ел. уред и съм в пълно недоумение какво да правя - ще се ремонтира ли, нов ли, ама какъв да е новия, а как ще си го занеса вкъщи и как ще се монтира? Която знае и умее е добре.

# 82
За псуването съм виновна - псувам много и псувам като каруцар. И това го прихванах като възрастен човек на 20-и-нещо. Имах колега, който псуваше повече от сърбин. А аз много прихващам език и поведение, като огледало съм. Няколко месеца в една стая и отиде.
Лошото е, че сега покрай мен пак има псуващи, на които пък аз явно влияя да говорят 'свободно' и се завърта кръг някакъв - аз пред тях, те пред мен.
Старая се да не псувам, не знам колко ми се удава.

# 83
Псувнята, сама по себе си, не е критерий за нищо в случая. Тя и без да псува, пак ще излъчва мъжка енергия, което мъжете, които иска да има, усещат и възприемат като непривлекателно. Дори да влезе във връзка с такъв, характерите им, енергиите им, постоянно ще се бият и вероятно често ще влизат в конфликти. Неговото мъжество, мъжка енергия или мъжка чест, както се нарича, винаги ще бъдат предизвиквани в компанията на жена, която сама се нарича "мъж". Докато се конкурират в едни и същи полета за изява, няма как да се получи.

# 84
Пропсувах на работа някъде над 40, в мъжка среда ги имитирах първо, после направо си ги псувах.Като не схващат.
Не мисля, че е за постоянно, вече не ми минава през ум псувня.
Не мисля ,че има проблем авторката, не е попаднала на подходящ човек, сигурно това я провокира.Чуди се как ще стане , като  е решителна, мъжко момиче, като се справя сама.Не се вписва в представите за момента за женственост. Няма и нужда.
Имаше въпрос към мен - от какво се е уморила.И че всеки иска да го приласкаят.Да , ама някак лесно се приласкава  кукла, а  не смееш много  такава като нея.
Прекалено е е сериозна  и твърда, устремена  и не предразполага към ласки.
Все пак ще се намери някой смел да се реши.
За мен всичко си е на място при нея.

# 85
Понеже се дискутира доста часта с псувните. Аз по принцип преди да взема шофьорска книжка никога не съм псувала. Обаче като я взех и като почнеш из чудна столица да караш и то отвътре ти идва. Извода е, че псувам само като съм в колата😀

# 86
То не се брои Joy

# 87
Спокойно, имаше някакво изследване, че псуващите имали по-богат речник и били с по-високо айкю. Не е важно дали псуваш, а дали знаеш къде и кога да не псуваш. Simple Smile

# 88
А може би е по-добре да се научиш да харесваш и уважаваш себе си с все странностите си. Не знам как на 20+ ще се промениш. Можеш, но чрез житейски събития и обрати. С уроци, сеанси знам ли..все пак човек е това, което харесва и чувства.
Още повече ако идеята е мъж..В отношенията дали си кифла, дали обрана и суетна жена или мъжкарана, е да попаднеш, срещнеш и най-вече усетиш човека. И той теб..
Не до поведение! Използвай вулгарния си език, когато си сама..но е грозно даже и от мъж:)

# 89
В основата на всичко е сексуалността. Авторката, ти към кой пол имаш влечение? Не ми отговаряй, отговори на себе си. Всичко друго е разтягане на локуми.

Общи условия

Активация на акаунт