Според мен, проблема ти не е нито в интересите, нито хобитата, или компаниите, в които се движиш, аз самата също съм с по-неествени интереси и хобита за жена, винаги съм предпочитала мъжки компании, в женските вирея най-добре, само когато сме 1:1. Но въпреки това, аз се определям като по-скоро излъчваща женска енергия.
Мисля, че при теб доминира желанието да контролираш ситуацията (каквато и да е тя) във всеки един момент, което обикновено е защитна реакция, липса на доверие, че някой друг ще се справи, или, че някой няма да те нарани. Вероятно слагаш каската и щита в моменти, в които би трябвало да се отпуснеш, и то това са моментите, в които ще се усетиш женствена и нежна.
Вярвам, че основното, което трябва да научиш е как да бъдеш уязвима и нищо друго от изброените неща няма значение. За да бъдеш уязвима, трябва да си разрешиш да се доверяваш в ситуации, в които да, може да останеш разочарована или наранена, но знаеш и че ще имаш силата да се справиш с това, ако се случи.
Много е трудно да пуснеш контрола и просто да се оставиш нещата да се случват, но си мисля, че с времето и ситуациите, в които ще попадаш, сама ще се увериш, че си пречиш, и че никога няма да можеш да се отпуснеш или да си изживееш нещо докрай по такъв начин. Ще разбереш, че докато се пазиш от провали, се пазиш и от успехи. Докато се пазиш от болка и разочарование, се пазиш и от хубавите моменти с някой.
Поне така ги виждам аз нещата. Някакъв разговор с психолог по тази тема, едва ли ще навреди.