Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви теми се обсъждат в публикациите?
Какви съвети се предоставят в публикациите?
Какви са основните теми, свързани с правата на хората с увреждания?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви теми се обсъждат в публикациите?
-
Какви съвети се предоставят в публикациите?
-
Какви са основните теми, свързани с правата на хората с увреждания?
-
Каква е целта на капките за успокояване на нервите, които не се предписват от лекар?
-
Какви са някои алтернативи за успокояване на нервите без лекарства?
Сега ще си налея една водка,да се почерпя,защото заслугите са мои!

.Приемете моите най-искренни благодарности за всички топли думи ,кураж,за стисканите палци и най-вече ценната информация.В неделя когато споделих с вас ,наистина бях на ръба..като гледах как си влачи крачето ми се късаше сърцето.Но вече съм по-спокойна,той по-малко куца ли да се изразя и аз не-зная.Докато чакам да отидем в София взех час за д.р.Алексив от детска ортопедия в Горна Баня.Той идва веднъж месечно в града ни и аз успях да се вредя за този петък.Затова ще стискаме палци всичко да мине ОК.Не съм се отказала и от другите препоръки на лекарите които ми дадохте,но това на първо време,а като идваме в София ,ще го съчетаем и с такъв преглед.Още веднъж благодаря!