На времето на пук - ние сме си вече тук - 30.10 - 05.11.2006

• 14 602
  • 396
  •   1
Отговори
# 75
Аз не съм пила ,но май ми е време! Rolling EyesГолеми ядове,но поне има резултати-днес щерката има отличен по немски. bowuuСега ще си налея една водка,да се почерпя,защото заслугите са мои! Party

# 76
  • София / Пловдив
  И аз не смея да пия никакви успокоителни, точно поради причините, за които разказа Петя. Миналата година, като беше операцията на малката, много ме навиваха "да пия едно хапче", че да съм по - спокойна. Но аз устисках, тогава някак се бях мобилизирала... а и ме беше страх, че ще трябва да съм в час заради малката, а може нещо да сдам багажа от успокоителните. Но на Бояна съм давала Валериана Хийл на капки, имаше добър ефект. Мислела съм си да пробвам от тях, че имам още в шишенцето, ама все с мисленето си оставам.

# 77
  • София / Пловдив
  Операцията на снаха ми мина успешно! Доста продължителна е била, но са казали, че всичко е о`кей. Сега ще изчакаме и хистологията да излезе, за да си отдъхнем съвсем.
  Благодаря ви на всички за подкрепата!  Hug
  Понякога се чудя какво щях да правя, ако ви нямаше  Embarassed

Наденце, обичам те мноооооооооооого!  Heart Eyes

# 78
  • София
Браво,Бим-бам,много се радвам за семейството ти!Дано скоро снаха ти се възстанови напълно! Praynig

# 79
  • в края на града
Бим Бам, радвам се на добрите новини, дано и при хистологията всичко е наред  Praynig

# 80
Бим_Бам, радваме се Simple Smile
Ето ви обещяните снимки http://www.snimka.bg/album.php?album_id=73469

А ето и моето стихче:

Отражение

Погледни, и ще видиш очи,
от които сама се страхуваш,
ще усетиш какво ти горчи
и кога и защо се страхуваш.

Погледни, и ще видиш сърце,
разпиляно на множество части,
ще усетиш две силни ръце
и едно очаровано “Здрасти!”

Погледни, и ще видиш това,
със което в съня си се бориш,
ще дочуеш беззвучни слова
и ще има с кого да поспориш.

# 81
  • София / Пловдив
    Стънче, следващия път ще ме вземеш ли с теб да ти нося багажа?  Wink

А пък аз в теста на Клисуров първо взех бебето, после отворих вратата и чак тогава тръгнах към мивката...  newsm78

# 82
  • Враца
Здравейте момичета и момчета ,естествено нали сме смесена компания  Grinning .Приемете моите най-искренни благодарности за всички топли думи ,кураж,за стисканите палци и най-вече ценната информация.В неделя когато споделих с вас ,наистина бях на ръба..като гледах как си влачи крачето ми се късаше сърцето.Но вече съм по-спокойна,той по-малко куца ли да се изразя и аз не-зная.Докато чакам да отидем в София взех час за д.р.Алексив от детска ортопедия в Горна Баня.Той идва веднъж месечно в града ни  и аз успях да се вредя за този петък.Затова ще стискаме палци всичко да мине ОК.Не съм се отказала и от другите препоръки на лекарите които ми дадохте,но това на първо време,а като идваме в София ,ще го съчетаем и с такъв преглед.Още веднъж благодаря!   bouquet

# 83
... като идваме в София ,ще го съчетаем ...
... със среща? bim_bam има опит  Wink, а аз се надявам да сме здрави  Laughing

# 84
Успешна седмица на всички!

bim_bam, радвам се за добрите новини!

Ieppe, а и за всички които ходят на шофьорски курсове:
http://maverick2000.net/instructor/#

А в темата на Клисуров съм дала линк за още един такъв тест, но нещо остана незабелязан. Ето ви го и тук - http://www.az-jenata.com/display.php?show_article=14&open_article=58

# 85
bim_bam, много се радвам за добрите новини! Вярвам, че и с хистологията всичко ще е наред! Praynig

Моничета и момчета, днес мога да се представя пред вас само с едно-единствено парче, с което се олицетворявам от няколко дни насам - "Die Roboter" на Kraftwerk от 1978 г. Качих го на сайта си: http://ieppe.multiply.com/music/item/1 - последното парче! Слуша се увеличено колкото се може повече!!!
Иначе, за поезия, проза и т.н. Волф ме вдъхнови за дълго време и сега най-актуален за мен е Даниил Хармс - http://harms.decore.ru/ 
Както сами ще установите - леко психарски период се задава! Crazy

Аз също съм от тези, дето не пият лекарства, та ако ще да съм на умирачка! Опитвала съм мента, глог, валериан - на мен ми действат на принципа на самовнушението и реших, че е по-добре да си карам без тях.

# 86
...Но вече съм по-спокойна,той по-малко куца ли да се изразя и аз не-зная.Докато чакам да отидем в София взех час за д.р.Алексив от детска ортопедия в Горна Баня.

Margo, има ли вероятност детето да подражава на някого? Понякога при малките деца се случва, ако наблизо има човек с подобна походка. Аз в неделя не бях тук, но стискам палци да миен добре прегледа Simple Smile

Бим Бам, заповядай да отразиш събитието следващия път Simple Smile

# 87
  • София / Пловдив
... като идваме в София ,ще го съчетаем ...
... със среща? bim_bam има опит  Wink, а аз се надявам да сме здрави  Laughing

Ти се майтапиш, ама аз след десетина дни пътувам за София  Laughing Тъкмо достатъчно време да се организираме. Този път обаче или на китайски ресторант или на пелмени в ... познайте кого?  Mr. Green

# 88
... за всички които ходят на шофьорски курсове: ...
Интересно колко от шофЕрите могат да минат теста  newsm78 Има едни листовки в Нета, които нямат минаване  Wink

# 89
Аз съм за ...
... китайски ресторант ...
Laughing

Общи условия

Активация на акаунт