На времето на пук - ние сме си вече тук - 30.10 - 05.11.2006

• 14 602
  • 396
  •   1
Отговори
# 195
Наде, на мен ми липсваш, като не те виждам да пишеш Wink
Жените от проблемно забременяване вероятно са много чувствителни. Имам позната(не знам да пише), която се дразни от всяка бременност и дете, просто много я боли. Да не говорим пък за скандалите в чата на Зачатие, дето мамица се вихреше, та що теми се пуснаха....

И ние имаме приятелско семейство без деца ,с което прекарваме страхотно.Но виждам че като отидем в тях с децата,мъжът се чувства някак неудобно,а жена му е мн. тъжна,а като сме без децата и двамата са весели.Хубаво,ама аз не искам да ходя без децата,а пък и не искам всеки път щом идват да пращам децата си при баба им.И сега все по-рядко и по-рядко се виждаме. Sad
Между другото,много обичаме гости!Като дойдем в София ,да ни идвате понякога на гости,ей! LaughingНе познаваме там много хора и ще ни е скучно. Confused

Последна редакция: ср, 01 ное 2006, 16:57 от krasi 76

# 196
и аааааааааааз Simple Smile чатяяяяяяяяааааааааааааааа
Не ви е срам!
Аз там не мога да вляза  Crossing Arms

# 197
Като дойдем в София ,да ни идвате понякога на гости,ей! Laughing
ние не сме по ... ходенето, ние сме по посрещането ... ама за пелмени сте мнооого мераклиите и се притеснявам ... май ще чакаме лятото, Рибарица и Малък извор

# 198
и аааааааааааз Simple Smile чатяяяяяяяяааааааааааааааа
Не ви е срам!
Аз там не мога да вляза  Crossing Arms
напиши: http://gabbly.com/www.bg-mamma.com

Edit: и изчакай да ти се зареди втория прозорец - обикновено горе-ляво

# 199
Като дойдем в София ,да ни идвате понякога на гости,ей! Laughing
ние не сме по ... ходенето, ние сме по посрещането ... ама за пелмени сте мнооого мераклиите и се притеснявам ... май ще чакаме лятото, Рибарица и Малък извор
А то ние пелмени е ясно че ще хапнем! smile3521Не се притеснявай! smile3508

# 200
Само да ви улуча когато сме в централна България.... smile3508 Да не мислите, че ще пропуснем?

# 201
Ама аз тези пелмени ги сънувам вече! smile3514

# 202
  • София
Видях новия чат  Grinning
Сега като тръгна детето на ясла ще го посещавам по редовно.  Party
Първия ден мина успешно, казаха ми че не е ревала и дори всичко си е изяла. Не искаше да си тръгва, и като че ли ми беше обидена, защото не ми обръщаше внимание. Чаак сега почна да ми се усмихва.

# 203
Браво на Бела! дано продължава така и да се радва на новите приятелчета  bouquet

# 204
Вече е време да ви кажа ЧАО и да ви пожелая хубава вечер с наемните татковци като заспят дечицата  Laughing

# 205
Сега като тръгна детето на ясла ще го посещавам по редовно.  Party
Първия ден мина успешно, казаха ми че не е ревала и дори всичко си е изяла. Не искаше да си тръгва, и като че ли ми беше обидена, защото не ми обръщаше внимание. Чаак сега почна да ми се усмихва.
Браво! newsm10

# 206
  • София
Браво на малката Белослава! Hug
Момичета,имам едно питане-преди малко частната ни логопедка,която бях натоварила със задачата Wink,ми каза,че за да подам документи за ресурсен учител за Буби ми трябва следното-решение от РЕЛК,психологическа експертиза от градината и акт за раждане.Другото добре,но ние все още не сме получили прословутото писмо от РЕЛК-чакаме повече от четири месеца вече.Вие колко време чакахте,горе-долу да се ориентирам.?
Пак използвах обръщението "момичета" Grinning,моля за извинение-имах предвид-майки и татковци,дадени под наем или пък не hahaha.

# 207
  • София / Пловдив
.... хубава вечер с наемните татковци като заспят дечицата  Laughing

Аз на нашия татко вече му казах, че го давам под наем, ако го докара на Антонио Бандерас  Mr. Green и той ме пита каква тарифа съм била обявила за него  Laughing

Дени, все така да сте в яслата! Дано да продължи да се забавлява и да прескочите момента с плаченето!   bouquet

# 208
  • София
Днес виждам, че се е заформило страшно писане..... четох Ви половин час Simple Smile Мимката цял ден е киселка и сме само на ръце с нея, затова не можех да се докопам до компа Sad

Мила Наде, не се кахъри за такива неща - как някой може да ти каже че постъпваш грешно когато се оплакваш за твоите проблеми на фона на проблемите на друг член на форума.... та ние тук сме вече едно семейство и всички проблеми са наши общи ....
ние заедно преживяваме  сополки, кашлица, температура, астматичен пристъп, епилептичен гърч, диабетна криза, проблеми в градината, в училище, в разни институции и още куп неща...
аз страдам и се моля за всяко едно дете когато има някакъв проблем, защото все едно се случва на моята Мими. Вие сте ми повече от приятели, вие сте моето семейство, защото моето биологично такова е много далеч и да ви кажа само колко неща не знае за мен и детето Sad
Във форума съм от 8м и вие сте били до мен през всикчи перипетии които сме преживели с Мимозка. Наде, ти ми се обаждаше в интензивното когато малката почти си отиваше и ме подкрепяше така искренно, а близките ми дори незнаеха че сме там. Всички вие мислехте и пишехте за нас, обаждахте ми се и ме подкрепяхте. Една седмица в Русе усещах огромната липса от разговорите ни във форума. Искаше ми се да приспя детето и да седна пред компютър и да ви споделя всичко което ме е впечатлило и притеснило през деня... но там си нямат такъв Sad

Пиши за всичко което те притеснява и радва Наде, защото аз живо се интересувам от всичко което се случва в твоя живот (тайничко се надявам и аз да имам второ дете, но доста ме е страх дали е се справя  Embarassed)

Нашият татко също се отдава под наем - кабелен техник с много опит и желание за работа, в хубав червен гашеризон и елече с много инструменти в него. Малко думи казва, но на място.
Валенце, гарантирам че ще свърши работа за пред моля другарките  Wink

Дени, скоро не бях чувала по-хубава новина за постъпване в ясла или градина!!! Много се радвам, че на Бела й харесва да е сред децата и се забвлява.... нека винаги да е така и никога да не плаче ... и нека не ви спохождат болестите!!!

Силве, казвай бързо къде ще се срещаме ... аз съм и за китайски и за Витоша . Бим_Бам ти кога идваш пак в София??? Хубаво е ще да се видим повечко хора (само да са ни здрави дечицата)

# 209
  • София
Да, и аз също исках да кажа, че това е "моя" форум, нищо, че Белослава проходи и проблема, който имахме с двигателното изоставане отмина. Обичам ви всичките и не минава ден без да проверя няколко пъти какво сте писали. Иначе не ме свърта.  Laughing Как ще бъде като тръгна на работа,  ooooh! не знам дали ще мога да влизам оттам, но знам че съм пристрастена  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт