На времето на пук - ние сме си вече тук - 30.10 - 05.11.2006

• 14 602
  • 396
  •   1
Отговори
# 210
  • София / Пловдив
.........

Силве, казвай бързо къде ще се срещаме ... аз съм и за китайски и за Витоша . Бим_Бам ти кога идваш пак в София??? Хубаво е ще да се видим повечко хора (само да са ни здрави дечицата)

На 12 или 13 ноември пристигаме с дребосъчката. Ще останем в София около седмица, че таткото ни се сърди, като не сме при него по - дълго време.
  Аз за среща на Витоша ще се навия чак през пролетта, много съм зиморничава и високите места са ми трудни за преодоляване, даже психически  Embarassed Но за китайски ресторант или пица съм първа писта  Laughing Само че този път друг да пуска темата за среща, че мен вече ме е срам  Wink Ако не друго, Силвето поне виждане на кафе е обещала.

# 211
  • София и там където не се пуши
.........

Силве, казвай бързо къде ще се срещаме ... аз съм и за китайски и за Витоша . Бим_Бам ти кога идваш пак в София??? Хубаво е ще да се видим повечко хора (само да са ни здрави дечицата)

На 12 или 13 ноември пристигаме с дребосъчката. Ще останем в София около седмица, че таткото ни се сърди, като не сме при него по - дълго време.
  Аз за среща на Витоша ще се навия чак през пролетта, много съм зиморничава и високите места са ми трудни за преодоляване, даже психически  Embarassed Но за китайски ресторант или пица съм първа писта  Laughing Само че този път друг да пуска темата за среща, че мен вече ме е срам  Wink Ако не друго, Силвето поне виждане на кафе е обещала.

щом толкова те е срам - да си кажат по-трудно подвижните майки къде им е удобно - с бебетата

# 212
  • София
По повод на темата, която сте захванали искам да споделя следното: Този форум за мен е едно свято място, където можеш да намериш ценен съвет, безкористно приятелство и едно силно рамо, което да те окуражава във всеки труден или по-малко труден момент.
Всеки един от нас е попаднал тук и случайно, и не съвсем.
Лично аз намерих вас и форума в един ужасно труден и пуст момент от живота ми, когато мислех, че всичко красиво в живота вече е минало. Разбира се, имала съм и много черни моменти след това, но силните думи, които съм прочела и написала тук, са поставяли едно ново и по-цветно начало в мирогледа ми.
Затова искам да обобщя, че тук всички проблеми са просто "наши"- и малките, и по-големите, и неразрешимите...
Хубаво е да знаеш, че някъде има място и хора, с които чувстваш топлина и сигурност...

Напоследък и аз нямам много време да пиша тук, но пък винаги оставям по парченце от мислите си  с вас...

А сега дойде ред на един чисто прагматичен въпрос- кога и къде ще е срещата?!?

# 213
Ieppe
Цитат
Ако някой има здраво дете и иска да обсъди проблемите си в отглеждането му, нека! Нали все сме родители и все за деца ще говорим!

Да, и аз също исках да кажа, че това е "моя" форум ... Обичам ви всичките и не минава ден без да проверя няколко пъти какво сте писали. Иначе не ме свърта ... знам че съм пристрастена

И при мен е така. Бих искала да се запозная с вас, но просто нямам идея кога ще стане възможно това. Не ми пречи, че някой се оплаква, и затова е форума. Лошото е, че освен да давам кураж и да стискам палци, с друго не мога да помогна.  Confused  Като чета например проблемите на Валенцето с госпожите от детската градина много ме е яд, но наистина не знам какво трябва да се направи. Мога само да ти пожелая успех Валенце!

Дано по-често се пише тук за постиженията, не за неволите!

# 214
  • София / Пловдив
Именно това е хубавото - че освен "нашите", общите проблеми, тук всяка една малка победа също е наша и се превръща в голяма спечелена битка  Hug Защото знаем каква е цената на дребните, но всъщност големи победи!  Heart Eyes

# 215
Днес видях една учителка, която е от тези които се грижи за всички деца в класът си.

Тази година има ново дете, което било с дислексия и дискалкулия / говорим за дете 4-ти клас/.

Учителката ми беше казала, че среща трудности с обучението му и желае повече да научи.

Благодарение на вас и дадох някои статии и я насочих в интернет да търси по въпроса, който се интерусува. Разказах и за нашия форум и тя много се вълнуваше от разказът ми. Така че излизаме и извън граници на нашето форумско семейство. И аз съм казвала, ама благодарение на вас научих много работи.

# 216
  • При рома, пурите, какаото и бабиериндосите
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=138312.new#new
Вижте тук- ще оперират Лъчко. Трябват им бележки от четирима кръводарители. Ако някой може - помогнете.

# 217
  • София / Пловдив
Валя, защо чак четирима?
Като беше операцията на Бояна искаха двама в Александровска болница.
Те в коя болница са?

Боже, дано всичко мине нормално  Praynig

Моля, нека някой ми прати и на мен мобилния на Иги - на ЛС. Мерси!

# 218
Видях, че вече са намерили кръводарители! Дано всичко мине добре Praynig Praynig Praynig

# 219
  • София
И аз стискам палци за Лъчко  Praynig  bouquet

# 220
  • София
Моля се за Лъчко!!! Praynig Дано всичко да е наред!

И за мен този подфорум си остана най-близкия, всеки ден си отправям по едно пожелание за по-добър ден на всички майки и дечица!

# 221
Успех на Лъчко, кой е оперищия лекар. Моя приятелка вчера ми разказваше, че така на много хора е дарявала за операциа дори без да ги познава, така че ако се наложи мога да я помоля.
Че аз не мога да дарявам.

# 222
  • При рома, пурите, какаото и бабиериндосите
ами може и да се наложи- един от дарителите е с ниско кръвно

# 223
ами може и да се наложи- един от дарителите е с ниско кръвно
И аз съм с ниско кръвно и преди години  отказаха да ми вземат кръв. 

# 224
 Praynig Ще се моля за Лъчко!

Общи условия

Активация на акаунт