На времето на пук - ние сме си вече тук - 30.10 - 05.11.2006

• 14 602
  • 396
  •   1
Отговори
# 270
Aз лично на малкия не му обувам чорапогащници, ами му вземам от най-тънките клинчета и му ги обувам под панталона, когато температурите паднат доста под нулата.
Иначе - все още е с къси чорапи и панталон. Ходим пеша до градината. Сутрин е около нулата при нас.
Виж за каката - нали иска да се фръцка с рокли и полички, няма как да не е с чорапогащник. Но все още от тънките. Това, което на мен ми хареса е, че учителката поиска пантофи за училище, като тръгнат децата с ботуши - да не им се потят краката излишно вътре в топлите помещения.

# 271
  • София и там където не се пуши
Въпрос към майките на деца,посещаващи ясла или градина!
Обувате ли вече чорапогащници на децата?
Лелите казват,че било мн.топло. newsm78

Там никога - по къси панталонки и тениска съм ги обличала

Последна редакция: пт, 03 ное 2006, 10:04 от dorothy

# 272
Я да ви питам сега! Понеже в периода, в който се поставяха топломерите, ние живеехме в къща без парно, се оказва, че нещо... нищо не ми е ясно! Embarassed Като намаля на 3, радиаторите почти изстиват, на 4 са горещи. Няма ли средно положение? Embarassed Или съм мнооооого заблудена?  Outta Joint

# 273
Когато ги оставиш на три - ще ти подържа температура в помещението около 17 градуса

# 274
  • При рома, пурите, какаото и бабиериндосите
Операцията на Лъчко е отменена за понеделник.

# 275
     Като чета какво пишат чужбинските мами и ми се мотае една едя в главата и не ми дава мира. Не за друго, а защото не стои на едно място в картотеката ми. Ту е в раздела на налудничавите идеи, ту в нереализируемите ми мечти, ту ми се вижда съвсем възможна.
   Да се натоварим всичките на един кораб с децата и челядта си с малко багаж и да отплуваме към един по-добър свят за нашите деца. За самолет ще сме много, за един квартал ще стигнем.

# 276
Благодаря firebird. Гледах този сайт, а нашата мама дори го е поръчала вече в една аптека тук (доставят го по поръчка). Така че не ми остава нищо друго освен да благодаря на всички, които проявиха желание да ми помогнат   bouquet
А Deja vu ще попитам доволна ли е. Според генетичката оказвал положително влияние и за говора. Ще видим.
Хубав ден на всички. Продължаваме да стискаме палци за Лъчко.
Нас ни оперираха в петъчен ден и това се оказа добре за нас, защото в отделението по принцип не пускат външни хора (освен мама) и аз можех да ги посещавам постоянно. А и повечето дежурни лекари се оказаха познати. Ако не беше така щях да предпочета операция в понеделник. Стискаме палци мамо Иги!
Wolf, в момента преговаряме да наемем едно корабче. Ще намеря и по-голямо. За всички от форума. Само ако някой каже къде е този по-добър свят... Че пак се сещам за радио Ереван. Как отговаря на въпроса "Има ли живот на Марс"...

# 277
  • София / Пловдив
    ......... За самолет ще сме много, за един квартал ще стигнем.

Ааааа, един Боинг ни събира от раз  Peace

Йепе, за топломерите не мога да ти бъда полезна, защото в Пловдив сме на ток. Но при майка ми в София си стоят постоянно на максимума и пак е студено...  Confused

# 278
Операцията на Лъчко е отменена за понеделник.
Разбрах от другата тема ... надявам се Мама Иги да издържи психически до тогава ... и операцията да е повече от успешна ... не съм по приказките, а не знам с какво конкретно мога да помогна ...
Много младежки глас имаш

... Няма ли средно положение?
Теоретично, а и на практика, в зависимост от положението, при достигането на дадена температура трябва да изключат, а при падане под определена да включат парното. Въпросът е да разбереш при кое положение на каква температура изключват ... 3 вентила в предишното и 5 в сегашното жилище: всеки си е на собствено мнение кога да изключи и кога да включи

... един по-добър свят за нашите деца ...
Само не знам къде го този свят ... родителите ми са граждани и на САЩ, първи братовчеди (брат и сестра) са и австралийци, много добри приятели са канадци, приятели из Европа колкото искаш ... но никъде го няма лелеяния свят ... май ще трябва да останем да си живеем на кораба ...

За облеклото в детската: Никола не дава да го съблечем ... сутрин го обличаме с втора, по-дебела фланела и дълги панталони върху късите ... така си и остава целия ден ... изпада в истерия като започнеш да му ги сваляш, а с връхната дреха и обувките няма проблем ... вчера цяла вечер и тази сутрин го убеждавах, той кимаше одобрително, но днес Мама пак не успя да го съблече ... и аз по телефона не успях да го убедя ... успявал съм само един път, като го водех аз и му казах, че вечерта като дойда ще ги облечем ... дайте идеи, че цял ден се поти и вечер е мокър ...

# 279
Волф, да ти кажа, не си единственият, дето си ги мисли тези! Една моя приятелка има идея да направи ФРБ (сещаш се - Федерална Република България), която да се намира, например, на териториятана Пловдив (щото горе-долу толкова ще са обитателите й), а столица ще е, пак примерно, Асеновград. И ще е отделена с кльонове от РБ.  Crazy Нататък можеш и сам да си доразвиеш нашите фантазии! Laughing

# 280
  • София / Пловдив
...... на териториятана Пловдив (щото горе-долу толкова ще са обитателите й), а столица ще е, пак примерно, Асеновград. И ще е отделена с кльонове от РБ.  Crazy

Само не Асеновград  Naughty Свеки живее там, ще вземе да се издигне във властта и тогава изгорях  Mr. Green

# 281
Благодаря firebird. Гледах този сайт, а нашата мама дори го е поръчала вече в една аптека тук (доставят го по поръчка). Така че не ми остава нищо друго освен да благодаря на всички, които проявиха желание да ми помогнат   bouquet
А Deja vu ще попитам доволна ли е. Според генетичката оказвал положително влияние и за говора. Ще видим.

Познавам мама, която го е ползувала именно за проговаряне на детето и и е доволна има много какво още да се иска, но като цяло е започнало. Аз много пъти съм казвала, че и аз бих го използувала ако не бяхме алергични към B1.

И пак го казвам тази фирма е до нас, ако трябва нещо да питам, кажете. Имат и консултации с лекар във вторник. Имат представителства по цяла България.  Във Варна имат две аптеки, които работят с тях.

# 282
... например, на териториятана Пловдив
И лятото море - през крив макарон  Wink Ама то дали ще се изкъпя 2 пъти в годината в морето или не май няма значение  Laughing

И пак го казвам тази фирма е до нас, ако трябва нещо да питам, кажете. Имат и консултации с лекар във вторник. Имат представителства по цяла България.  Във Варна имат две аптеки, които работят с тях.
Благодаря dorothy. Вече го поръчахме тук от "Санита". А консултацията ни я даде генетичката от Плевен. Има наблюдения върху деца със СД. Мился че мога да и вярвам...

# 283
,,, Една моя приятелка има идея ...
За мен това е кофти идея ... при толкова много религиозни и етнически общности не знам как ще се възприеме ... жалко за природата ни, но някои люде това не ги касае и прокудиха много Човеци

# 284
Ееееее, ама вие взехте много да се замисляте! Mr. Green Ние ще ходим на море, но тези, дето искат да идват при нас, ще имат визов режим! Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт