На времето на пук - ние сме си вече тук - 30.10 - 05.11.2006

• 14 602
  • 396
  •   1
Отговори
# 255
  • София, "Младост 3"
нямаме бронхит

ах Иги, мила, с теб сме. Предполагам, че това отлагане ще ги натовари допълнително. ДАно повече не се подиграват с хората.... то вярно, че като има по-важни операции ама все пак. Ох дано е за добро!

# 256
  • София / Пловдив
  Ако са го отложили Лъчко за понеделник - даже по - добре според мен. Когато оперират в петък, винаги си мисля, че съботно - неделните екипи от дежурни не могат да осигурят същото наблюдение, както пълните смени през седмицата от лекари и сестри.

Наде, хайде гешкай сега и батко и бебка и отдъхни!  Hug

# 257
Ами... честит първи сняг!  cold Nature Snowman

# 258
Ами... честит първи сняг!  cold Nature Snowman
Честит да ви е! Grinning
При нас само дъжд. #2gunfire

# 259
bim_bam, е права.И аз мразя събота и неделя в болниците, сякаш там живота спира.
 catnadeen , много се радвам, че децата са добре.

# 260
  • София / Пловдив
  Не обичам снега /само първия ден, докато е на големи бели преспи, по възможност на Коледа Wink/, не обичам зимата, защото не мога да трая на студ  Confused Направо блокирам и не съм човек, ако ми е студено.

Пък заради чата на Клисуров си изгорих две филийки  Embarassed Ще ги прежаля само срещу достойно количество пелмени  Mr. Green

# 261
  • София
На мен нещо не ми върви с тоя чат  Confused
Радвам се за Дани, че е здравичък.
Стискам палци за Лъчко.

# 262
И при нас има сняг!Ура! Party
Сега като се събуди Анелия,ще има да се радва! Laughing

# 263
            Снощи запалих една свещичка пред семейната ни икона и се помолих на Божията майка да бди над Лъчко. Друго не можах да измисля. Бог реагира, като подари на Лъчко първи сняг. Дай боже още много зими да му се радва. Бял сняг, бели надежди за бял ден за мама Иги.

# 264
Въпрос към майките на деца,посещаващи ясла или градина!
Обувате ли вече чорапогащници на децата?
Лелите казват,че било мн.топло. newsm78

# 265
Амии Краси, по принцип в градината ако е с парно, наистина е топло. Аз обувах нали докато стигнем до градината, после там й го свалят.
Но за този сезон на Гери не съм й обувала още. С чорапки и по плътно панталонче, долнище. Но при нас този фактор, че се движим с кола на отиване и връщане, също си оказва значение.
Но ако се пътува по спирките.... ще е добре да е с чаропогащник, пък там в градината ще й го съблечат.

Тъкмо сега сгъвам и прибирам дрехи.. че майлко поотлежаха. Blush

# 266
Ами и ние с кола,ама знам ли?И е с космонафт.Но на каката винаги обувах .
Ох,нали много боледува от тая ясла и все ме е страх! Sad

# 267
  • София, "Младост 3"
добро утро
аз пък обожавам снега и нося на студ, но не и на топло

# 268
Здравейте и от мен, с чаша кафе в ръка!

Wolf, и на мен така ми подейства снега. Помислих си, че всичко е някак умълчано и в очакване на чудо, което ще се случи именно с Лъчко и мама Иги. Дай Боже! Praynig

За чорапогащниците - щом сте с кола - няма смисъл. А в градините е такава жега, че е напълно излишно.

# 269
  • Анкх-Морпорк
За Sadman - http://www.admedicine.co.uk/contacts.asp
Тук го имало на много места, ми каза майка, която е купувала нещо от тази серия.

Общи условия

Активация на акаунт