На времето на пук - ние сме си вече тук - 30.10 - 05.11.2006

• 14 602
  • 396
  •   1
Отговори
# 240
  • При рома, пурите, какаото и бабиериндосите
По стечение на обстоятелствата, гаджето на най-добрата ми приятелка е приятел на Боро (мъжът на Иги) Wink. Та, Боро бил казал, че не е съвсем сигурно, че утре ще е операцията. Йосариянче, ти знаеш ли нещо повече?
Писах мисля и по- горе-има мнооого малка вероятност да отложат операцията за понеделник.
Плануван е за утре. Инфото е от преди 15 минути.

# 241
мили мои, много ми е топло на душата и бих искала и моята радост да ви я предам по някакъв начин - изследванията на Мария за стерилна урина сочат, че бактерията намалява! Това частично намалява вероятността за рефлукс и евентуална операция. В такива моменти съм щаслива.
Hug Ей на това му казвам аз хубава новина! Много се радвам! През 8я месец на бременността ми, една лекарка, ми беше казала, че виждала задръжка на урина в бъбречето на детето...и трябва да се следи след раждането. На 3-я месец ходихме при добър диагностик, който каза, че сме от благоприятно стеклите се случаи, при които нещата са се възстановили от само себе си...Така че, стискаме палци, всичко да се оправи! Hug

# 242
мили мои, много ми е топло на душата и бих искала и моята радост да ви я предам по някакъв начин - изследванията на Мария за стерилна урина сочат, че бактерията намалява! Това частично намалява вероятността за рефлукс и евентуална операция. В такива моменти съм щаслива.
Моля стискате ни палци довечера на прегледа на Дани - да не е преминал бронхита в бронхотпневмония, че тогава просто не знам...

Радвам се че мога да напиша нещо хубаво тук!
Само ако знаете колко е хубаво за миг да се разсеята постоянните облаци и да греяне слънце... може да е за малко,у но е чудотворно!

Hug

# 243
  • София
Супер е че необходимата кръв е вече събрана за операцията!!!  
Аз дори си мислех че вече е минала и стискам палци за бързо възстановяване на Лъчко  Embarassed
Съжалявам че не съм разбрала нещата  Cry

Praynig
Нека Бог наставлява лекарите да решат най-правилното за дечко, да насочва ръцете им по време на операцията и да е винаги с Лъчко, мама Иги, татко Боро и батко Мишо!!!

Наде, с хубавата новина сгря и моята душа!!! Радвам се че има подобряване в изследванията на малката Мари и съм сигурна че само към добро ще вървят нещата с нея  Hug
Стискам палци и за Дани, ще видиш че и той е добре!! Дръж се смела българска майко!
Огрява слънчице и на твоята улица и ти е топло и приятно ... мисли само положително Наде !
Прегръщам те и те целувам !!

# 244
Браво Наде за хубавите новини  bouquet стискам палци и довечера да пишеш, че и Дани е добре Hug

# 245
  • София, "Младост 3"
Благодаря ви!

Валенце, предай на иги моите поздрави. Не искам пак да звъня - защото да не се ядосвам, а като се ядосам вместо да й помогна - май я товаря. МОля те, кажи й, че много ще стискам палци максимално бързо и лесно да мине всичко... Ще й се обадя в събота или неделя - когато ще й вече по-спокойно /дай Боже/

# 246
  • София
Наде,много се радвам за вас Hug.
И аз силно се надявам утре всичко да е наред и Лъчи да покаже колко е силен.И няма как другояче да е-толкова хора ги обичаме и мислим за тях. Praynig
Ние днес бяхме на театър в детската-супер беше,Буби направо откачи-то не бяха песнички,то не бе чудо. Grinning

# 247
  • София / Пловдив
bim_bam наред ли е всичко с хистологията на сестра ти ... не би ли трябвало да е готова вече  newsm78

Не са ми се обадили още, чакам...  Praynig

Наденце, много, много се радвам за Мари!  Hug Само все такива хубави новини от тук нататък  Heart Eyes

Който се чуе с Иги - да й предаде, че всички ние стискаме силно палци за утре! На ръцете, на краката, събираме цялата си обич към тях, за да им дадем нужните сили!

# 248
Успешна операция!  Peace
Наде, един проблем по-малко. Надявам се, че всичко ще си дойде на място с буболинката. Hug

# 249
  • густо майна Филибето
И аз се присъединявам към палцестискащите за успешна операция и бързо възстановяване!
catnadeen, радвам се за добрите прогнози, все така да продължавате!

# 250
  • София
Извинявам се, че "нахълтвам" ви темичката ви, но и аз искам да пожелая успешна и лека операция на Лъчко на Иги и бързо възстановяване.
catnadeen, много се радвам за добрите резултати на малката принцеса.

# 251
Моля стискате ни палци довечера на прегледа на Дани - да не е преминал бронхита в бронхотпневмония, че тогава просто не знам...

Радвам се че мога да напиша нещо хубаво тук!
Само ако знаете колко е хубаво за миг да се разсеята постоянните облаци и да греяне слънце... може да е за малко,у но е чудотворно!

catnadeen ,  Много добре те разбирам, аз също хвърчах от щастие при добри резултати за малката. Също така съм много щастлива, когато при децата изобщо има добри резултати. Нека това чудотворно греене на слънце да е постоянно явление и все повече да изгрява, а облаците да се разсейват.
Стискам палци за адаша Дани.
Радвам се на всички добри новини, споделени от вас - майките на тези слънчица - нашите деца.
Моля Ви, на 11-ти ноември - денят на Св. Мина - запалете една по една свещичка в църквата за децата си. Св. Мина е най-бързия вестоносец на нашите молби до Господ. Вярвате или не, няма да навреди и ще видите, че децата ще се чувстват по-добре.
Прегръщам Ви  Hugвсички, защото много си ви обикнах!!! Hug

# 252
Момичета, аз все чета , но рядко се решавам да пиша. И аз искам да кажа че ми е много приятно да съм сред вас, и винаги когато съм имала нужда съм намирала съвет и разбиране. Благодаря за това.
На мама Иги пожелавам от сърце много сили и бързо възстановяване на малкият Лъчко и много слънчеви и усмихнати дни с двамата сладъри.
,,Моля Ви, на 11-ти ноември - денят на Св. Мина - запалете по една свещичка в църквата за децата си. Св. Мина е най-бързия вестоносец на нашите молби до Господ. Вярвате или не, няма да навреди и ще видите, че децата ще се чувстват по-добре.''- това е именият ден на моят син, и наистина вярвам че молбите ни ще бъдат чути.

# 253
От другата тема разбрах че операцията е отложена за понеделник,заради други по-спешни операции.

# 254
Предайте и моята обич на мама Иги!Нека знае,че я мисля непрекъснато и ще се моля всичко да мине възможно най-благоприятно за бебчо.

Общи условия

Активация на акаунт