Не знам как ще се разправяме с нея и за захранването, може да се наложи да я сменям. Плами, ти си при Калинов нали? Явно няма да избера него, щом и той ти е казал да даваш вече сокчета.
И на мен бабите на Никол много ми помагат. По принцип нямам нужда от толкова помощ (моето сладко момиче е много послушно, не плаче без причина и спи от 22.30 до 7.00 ч.), но до средата на декември имам изпити и ако не бяха те, нямаше да се справя. Да се похваля, че вече взех един изпит с 5.
Нокти-изрязах ги още на др.ден след като се прибрахме от родилния дом по препоръка на педи, после прочетох, че не трябвало, но не разбрах защо. На мен ми е добре, че не ползваме ръкавички и когато ги режа редовно не се дере.
Главичката – не се бели и не я мажа вече. Първите 1-2 седмици мажех с преварен зехтин след баня.
За ваксината – на веднъж ли се купува или всеки месец?
не знам как ще се оправим с тези сополки... Слагам физ.разтвор, проветрявам, овлажнявам... Просто не знам - явно нещо не е както трябва, но все си мисля, че когато не е запушен носа Спаси си спи поне до 7... което за мен е супер. Друго нещо, което забелязвам е, че като се събудя нощно време да го кърмя съм потна /най вече вратът в областта на косата/, а в стаята ни е даже прохладно. Знаетe ли от какво може да е това - от кърмата или нещо вегетативно - напр. стрес от постоянното превкючване в сън и будно състояние?!
Аз все още заради кърменето си позволявам до 2-3 часа и то макс 2 пъти седмично - колкото да скоча до фризьор и ли на масаж. Иначе сме си скачени съдове - неразделни
Весито, дай инфо за спорта и ако мога с радост бих се включила заедно с теб
/

пише 3 км. обхват 

/
/

Офф, май прекалявам с вторачването в разни нещица.
Ирини, наздраве!
В това гадно време сме си вкъщи, но ни беше уютно...Бебчо има жестоко разстройство, вече 5 ден...Мислех, че ще мине, не ям разхлабващи храни въобще, даже напротив. Педиатърката назначи прахчета Ентерол и Хидрасек по 1/3. Вече ги почна, дано да помогнат. Има и зловещи колики, а на мен ми се струва че си докарахме тази беда с Лефакс-а против колики, който започнахме точно по това време. И дали заради това, но и аз като Алина мисля, че Марти ми прави кърмаческа стачка. Дърпа се от гърдата и плаче сърцераздирателно. Суче по 5 мин мах. Стискайте палци да се оправи скоро, че ми е много сгънато.