Дано се сбъднат пожеланията ви.
Ави, Ирини, при това положение как ще се предпазвате от ново забременяване? Моя лекар каза презервативи, ама Ели така стана, та в този ред на мисли....И въобще всички какво мислите да правите по въпроса?

. Тук недостатък е обаче, че трябва 2 пъти да ни боцкат. 

. НЕ отворих линка на клуба но се сещам - и до нас има подобен, гаже се чудих дали не мога да се отбивам на кърмене в междуразходкието. Така че да си запазим дата и пиши в кой район е.ОТвори се лин ка 
пробвай и памперс с топла вода на коремчето.Пиши има ли ефект.
Избрах й много сладки дрешки. /какъв голям избор за гардероба си имат момиченцата
/
Вчера ме подгони много лоша хрема, носа ми 1см по-голям стана от дърпане. Уж пазих малките, разхождах се с една маска... но уви не ги опазих. И в резултат Боян е с хрема, която тръгна през ноща. Спали сме прави половината нощ, докато не ме осени идеята да го сложа да спи в столчето за кола. Така поне не се стича секрета към гърлото и не се давеше милия. Днес аз съм по-добре, а той беше в пика си... надявам се обаче, че я сборихме лошата хрема и ще може да си спинка повече бебочето ми тази нощ.
Сега баткото е с болки в ухото.
Утре трябваше да правим ваксината и пак ще я отложим - за 3-ти пореден път!!!
Вече си мисля, че никога няма да я направим. Много ми е кофти! Е, оплаках се, ама не ми олекна...