Недоспали, но щастливи - гушим СЕПТЕМВРИЙЧЕТАТА мили

• 16 198
  • 281
  •   1
Отговори
# 270
  • sofia
Момичета, благодаря ви за милите думи.  Hug  Дано се сбъднат пожеланията ви.   bouquet
Ави, Ирини, при това положение как ще се предпазвате от ново забременяване? Моя лекар каза презервативи, ама Ели така стана, та в този ред на мисли....И въобще всички какво мислите да правите по въпроса?

# 271
  • София - Бургас
ivakrasiva ,
     нашето столче също  е chicco, но модел keyfit - от 2 до 10 кг. и от 30 см. до 76 см., също пише от 0+ до 1 год.Аз обаче ще си го използвам до 1 год. , дори и бебка да е над 10 кг., разбира се ще вложа и лична преценка, ако усетя, че не и е удобно - вече няма да го ползваме!
Stelitka ,
       на нас също ни предстои ортопедичен преглед и моля те кажи къде практикува д-р Драганов?
     И до всички мами, които са минали този преглед и доволни от д-р ортопед, моля за насока! Heart Eyes

# 272
И ние днес направихме 3 часа разходка и кафенце с приятелки.
Крис когато е буден маха с ръце и крака, а понякога, предимно когато е гладен, си смуче ръцете, дори когато са с ръкавички. И аз знам че е по-добре биберон, но Крис почти не смуче, плюе го, постоянно трябва да му го държа или давам отново като го изплюе.
Цяла вечер Крис е нервен и от 17 до 21 часа само 1-2 часа не е бил на гърдата ми. Ако задреме и го оставя в креватчето се ококорва и почва да реве и само цица го успокоява. Сега го изкапахме и пак суч дао после заспи и направи пак пауза като вчера до 5 часа.
Лека вечер от нас  Hug

# 273
Здравейте,
              мами и бебоци! Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes

Говорим си за срещи ,ама като закриха София ленд няма много подходящи места за срещи с бебоците.Мислих,говорих с Ася и стигнахме до идеята,че е много хубаво да направим следващата среща за колкото се може повече мами и бебоци септемврийчета и техните каки и батковци и е хубаво това да бъде като едно тържество през декември  по случай първата Коледа на нашите съкровища.Едно такова страхотно подходящо място според мене е парти клубче ,ето това например
http://www.pateta-bg.com/index.html - положителното е ,че вътре не се пуши,не се допускат болни деца и трябва да си го резервираме специално за нас и няма да има външни хора ,ще можем да се чувстваме добре и ние и бебетата .Може да си измислим и различни изненади и подаръци.Какво ще кажете?

# 274
dennis, много забавна и свежа е идеята за този парти клуб. Жалко, че не съм от София.
Плами, ако случайно и Калинов не е чувал за Пентаксим може да си разпечаташ това и да му го покажеш http://www.pramed.com/drugi/pentaxim.pdf .
Аз понеже все се още проучвам за ваксините... разбрах, че може да се замени само живата перорална полиомиелитна ваксина с убита такава- Poliоrix (лекарствена информация: http://www.pramed.com/drugi/poliorix.pdf ). Някой знае ли нещо по въпроса  newsm78. Тук недостатък е обаче, че трябва 2 пъти да ни боцкат.

# 275
  • гр.Русе
Добро утро,майчета и бебчета!  Hug
Ех,Денис,идеята ти е страхотна,жалко,че в нашия град няма такива парти-клубове. Жалко, че не живея в София,много искам да се присъединя към срещите ви.
Тонита,много благодаря за инфото за Пентаксима,ти още ли се колебаеш коя ваксина да сложиш на Никол?
Ася,дано малката Габи се оправи бързо и не страда,много ми стана тъжно като прочетох, че сте с варицела.
Днес времето ще е чудесно,започваме да се подготвяме за излизане!
Усмихнат ден на всички!  Grinning

# 276
  • София - Бургас
Денис,
    страхотна идея, за съжаление ние няма да успеем да присъстваме, нашите планове са да караме празниците при бабата и дядото на Карина, в гр. Ахтопол!  TiredЖивот и здраве, тръгваме на 23.12.06г. и се връщаме на 3.01.07г.! Hug

# 277
Здравейте,
              мами и бебоци! Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes

Говорим си за срещи ,ама като закриха София ленд няма много подходящи места за срещи с бебоците.Мислих,говорих с Ася и стигнахме до идеята,че е много хубаво да направим следващата среща за колкото се може повече мами и бебоци септемврийчета и техните каки и батковци и е хубаво това да бъде като едно тържество през декември  по случай първата Коледа на нашите съкровища.Едно такова страхотно подходящо място според мене е парти клубче ,ето това например
http://www.pateta-bg.com/index.html - положителното е ,че вътре не се пуши,не се допускат болни деца и трябва да си го резервираме специално за нас и няма да има външни хора ,ще можем да се чувстваме добре и ние и бебетата .Може да си измислим и различни изненади и подаръци.Какво ще кажете?

Много ми харесва тази идея Денис Peace Peace Peace. НЕ отворих линка на клуба но се сещам - и до нас има подобен, гаже се чудих дали не мога да се отбивам на кърмене в междуразходкието. Така че да си запазим дата и пиши в кой район е.ОТвори се лин ка Grinning

Веси шезлонга за проблема е супер.
Също, като е на зърното спира да се гърчи ако се разхождаме.И още твоето следобедно спане не е без значение Winkпробвай и памперс  с топла вода на коремчето.Пиши има ли ефект.
За столчето за кола и аз много се чудя з сигурността на Ваньо. На Кинкорд са добри но пък сега нямат за неговата възраст Confused
Хубав ден днес!!!

# 278
денис, идеята ти е страхотна! Поздравления! Калея, аз си мисля, че сбирката ни ще е по повод коледните празници, но не по време на коледните празници. Затова ще можеш да присъстваш. Аз предлагам да е някъде на 19.12??? Най-добре д азапазим клуб още отсега, че по празниците ще е лудница. Ако в Патетата е заето имам идеи за няколко други клуба!
Ние сега се прибираме. Бяхме на къщата. Днес "забихме байрака"  Mr. Green на най-високат аточка от скелето на покрива. После с майка ми обходихме парка и сега от 19.00 дме на гости на една двумесечна мацка Wink Избрах й много сладки дрешки. /какъв голям избор за гардероба си имат момиченцата  Crazy/
Ася, моят доктор препоръчва спиралата "мирена" на Шеринг. Ако те интересува мога да пусна подробно инфо. Мъжът ми е против ползването на контрацептиви и засега си мисля, че ще разчитам на добре познатото "пази сееееееееееееее  Laughing"
За столчетата за кола - ние засега сме с бебешкия кош към количката и не мога да дам коментар!

ох спаси е неутешим. днес не е акал и.... горкичкия.

хайде до после

# 279
Здравейте момичета:)

Аз мога само да се оплача от себе си. Sad Вчера ме подгони много лоша хрема, носа ми 1см по-голям стана от дърпане. Уж пазих малките, разхождах се с една маска... но уви не ги опазих. И в резултат Боян е с хрема, която тръгна през ноща. Спали сме прави половината нощ, докато не ме осени идеята да го сложа да спи в столчето за кола. Така поне не се стича секрета към гърлото и не се давеше милия. Днес аз съм по-добре, а той беше в пика си... надявам се обаче, че я сборихме лошата хрема и ще може да си спинка повече бебочето ми тази нощ.
За сигурността на столчетата за кола... според мен по-важен е момента как е закрепено столчето в колата и дали е вързано детето. Ние имаме обикновенно, но ми се струва стабилно... дано.

Денис, супер ти е идята. Имам страхотни спомени от рожденни дни на дечица по тези клубчета. Предполагам, че за Коледа се подготвят още по-добре. А за кои ден... мен ме устройва всеки ден, стига да сме здрави:)

Ирини, при един по-стар постинг споменаваш, че Спаси не приема бибата... само да те "успокоя", че големия ми красавец Ивайло така и не я прие, само сучене от гърдата признаваше. Дори вода не пиеше. На 7-8 месеца прие шишета с човки, после сламката и т.н.. Дано да го сборите този проблем ти пожелавам де, още повече ако започваш скоро работа.

# 280
И аз ще се оплача като Щастливка. Вече ми писнаааа #Cussing outСега баткото е с болки в ухото. CryУтре трябваше да правим ваксината и пак ще я отложим - за 3-ти пореден път!!!  #2gunfireВече си мисля, че никога няма да я направим. Много ми е кофти! Е, оплаках се, ама не ми олекна... Sad Cry
Идеята за партито е супер!

# 281
ДНЕСКА СТАВАМЕ НА 2 МЕСЕЦААААААААА::balon::newsm44 newsm44 newsm44 baloni
СЛЕД МАЛКО ОТИВАМЕ НА КОНСУЛТАЦИЯ ДА ПРЕМЕРЯТ КОЛКО СМЕ ПОРАСНАЛИ!
Ivakrasiva и нашето столче е Chicco обаче нямам такава подложка за каквато казваш. Аз сега го прикачам към количката като му се сваля дръжката и излизат едни метални щифтчета и така се разхождаме до сега навън. Аз като го поставям така детето е легнало в кошчето като само е много леко сгънато в кръста и е в същата поза както като го държиш на ръце. Мисля че е по голям проблема като се сложи в колата и се върже с колана, тогава е в полулегнало положение ама то може да се коригира с наместването на стола. Него можеш да го плъзгаш да е по изправено или по легнало. А и детето не трябва да се отпуска да седи без да му се подпира гръбначния стълб за да не се "смачка". А така в столчето то е подпряно и все пак е почти легнало и не му се натоварват прешлените. То иначе и в кенгуруто си е седнало дори повече от колкото в столчето пък се използва след първия месец. Иначе според мен нямаше да ги позволяват тези кенгура. Поне аз така мисля!
Kalea др. Драганов се намира в поликлиниката на Военна болница 111 кабинет. При него се ходи само със записан час. Ето това му е телефона 0898 50 30 10! Много е добър и съм много доволна от него. Дано и при вас всичко да е наред! thumbsup

Общи условия

Активация на акаунт