Кажете с какво мажете личицата на бебковците защото на Мони му е станало грапаво на бузките, незнам от какво. Взехме му бебешки крем на нивеа за лице и тяло ама май няма голям ефект!

В четвъртък сме на консултация и ще му бият втората ваксина и на мене ми е много притеснено защото ми казаха че от нея можело да му се подуе гръбчето и да го боли няколко дни!

Благодаря за честитката
почерпи се ЧЕСТИТО И НА на Габи на Ася, Макс на Афродита, Неда на Бамби76 и Даниел на Cvete_м
За личицето- от както спрях да му мажа всякакви лекарства и масла по личицето се оправи а сега му слагам само на бюбхен за лице преди разходка само .
Успех с ваксината!
Приятна разходка на всички днес.
Веси снощи пак бяхме в същия екшън
Вчера поработих на вън 2 часа и черпих колегите от екипа
но ми домъчня за Ваньо 
отивам да го слоЖа да СПИНКА
Смятам,че всяко бебче си има различен ритъм,както и ние като бяхме бременни имаше различни скорости на растеж. И точните рецепти колко трябва или не трябва,може да ги подминем.Ако бебчо изглежда добре,доволен,значи всичко е о.к! А нашата майчина интуиция е най-верният показател 
Моят племенник си поръча торта за всяка месечинка на Сашко до навършване на годинка и аз с най-голямо удоволствие ще му угодя!

и се чудех какво пък му става на това детенце ,а то ето си имало причина и основателна при това.
Надявам се за следващата да се класираме с Бобо.