Лакове за нокти - 155

• 37 945
  • 735
  •   1
Отговори
# 165
Благодаря, Долче ❤ Лакът е на ГР от WoW серията номер 01 е на шишенцето. На три пласта е, но и на два е хубав.

# 166

s-he 416 и flormar GLITTER GL38 Holographic Silver

# 167
Съгласна съм за "Седмица на Аура"Grinning
От мен класически френски

# 168
Много обичам класически френски, синьо, зелено.... Всичко ми харесва.
Аз сега клъцнах до дъно и махнах лака. Чакам вдъхновение. Искам едно синьо което видях тук с брокат, но тр да го търся по магазините.
Ето нещо последно и предпоследно.
Скрит текст:

# 169
Aрабеск, наистина е класика ❤
Грийни, много си зла😃...тъкмо като бях в ДМ го оставих този зелен лак за "следващия път, може би"...💚
Тина, мерси. Вътре в лака ще слагаш холо частички или върху него? 🙂
Георгиева, личи си по снимките ти на лакове, че любими са ти оранжево-цикламено-червените нюанси! 😀
Реа, кое синьо искаш? 😃
Ето как изглежда моят лак на 7 дни (тези хайверчета нямат мърдане просто, с какво ли не ги закачах, как ли не ги блъсках 😃). На втората снимка е със светкавица, едва там се забелязва минимално изтъркване на някои връхчета, петното в основата на показалеца без светкавица не се вижда (от лилавия холо лак е), а прозиращото на палеца също не се забелязва без светкавица:

Скрит текст:

Иска ми се да сложа нещо новичко вече, а маникюрът е още в толкова приемливо състояние, че ми е жал да го трия...☺

Последна редакция: нд, 17 окт 2021, 18:05 от dolce miele

# 170

Подарък от майка ми. Това е първият ми лак на марката. Хареса ми - бързо съхне и четката е удобна.

Последна редакция: нд, 17 окт 2021, 17:59 от *Didi*

# 171
Диди, страхотен цвят. ❤ И много ти отива! Майка ти има вкус 🙂

# 172
  • Варна
Направо смятам да го смеся със сребристия ми холограмен Флормар, да стане нещо подобно на черния холограмен ГР. И Флормар имаха такъв черен холо лак, но не ми се купуват излишни нови лакове, при положение, че мога да си ги забъркам. Този Есънс на практика изглежда почти черен.

# 173
  • Стара Загора
Долче, толкова лакове имаш, че се чудя как издържаш по седмица с маникюр?
Я го трий вече 🤣

Аз скъсъх пак моите и сложих Zoya Reva

# 174
Ивче, питаха ме вече няколко пъти с гел ли съм...с един такъв подозрителен и невярващ поглед после като кажа, че е най-обикновен лак. 😅 Права си, имам достатъчно лакове...което определено не прави изборът по-лесен! 😆
Много красива Зоя!

Последна редакция: нд, 17 окт 2021, 18:44 от dolce miele

# 175

Готова за циганското лято:)
Essie, Meet me at sunset + SNB Зорница

# 176
Гледам един сериал с едно отче. Та по случая - "Отче, съгреших" Joy

Долче, на малкия пръст пробвах въпросния топ лак на Тренд ит ъп. Изсъхна доста бързо, но се е сгъстил и се набръчка.

Ето ги и другите попадения от днес
Скрит текст:

# 177
Блъд, чудесно ти стои и на теб! А кои са номерата на лаковете? 🙂

# 178
  • Стара Загора
Тази седмица и аз си взех лака на Аура, като от сряда съм с него. Grinning Четката и аз не я харесвам, отвратителна е. Лакът е перфектен за цената си, гъст е. Тези дни ще го сменям, защото забелязвам вече, че леко се е изтрил по ъгълчетата.
От доста дълго време не бях купувала лакове от дрогериите и май това хоби ще се върне скоро. Grinning Ето и какво си взех:
Скрит текст:

Аура я знаете кой номер е. Joy

# 179
bl00dflowerz, с кой лак си се лакирала? 🤣😂🤣
Аз още не успях да го намеря! 😂

Общи условия

Активация на акаунт