Лакове за нокти - 155

• 37 938
  • 735
  •   1
Отговори
# 180
Wibo за френски маникюр пише 2 отзад ако това е номера. Розовият е 3 като номер. Аурите са 101, 109 и 115 Simple Smile

# 181
Аз с нова придобивка на S-he quick'n crazy, 323/780 е номерът отстрани, а отдолу има друг етикет и пише само 780 ... по-тиквен е, но не мога да го хвана, а в нета снимките са много изкрящи и пак не отговарят

Скрит текст:

# 182
Феникс, очите ми останаха в металическия лак! 😍

# 183
  • Стара Загора
Феникс, очите ми останаха в металическия лак! 😍

Съвсем случайно го видях. Grinning Не съм го пробвала още и не знам колко ще е покривен. Беше само 2лв.

# 184
При нас го няма...

# 185
А на мен колчем отворя тази тема, очите са ми в маникюра на заглавната снимка Grinning Точно мой тип е, много харесвам такава дължина и форма на ноктите, цветът също ми допада много.
Не бих отказала предложения за такъв цвят лак от тези които се намират из дрогериите.

# 186
Натка, погледни на Флормар Red velvet или Velvet red беше 😃 На 21 номер 17 е почти толкова тъмен (шегичка, знам, че не искаш от тази марка). Иначе подобни цветове има от ГР Гел шайн (също не са ми с любимите четки), Калър експерт, дори на Аура мисля имаше такъв цвят.

# 187
Аз пооправих връхчетата, че леко се бяха поизтрили, матирах и мисля да изкарам още няколко дни с този червен Пърфект, който на моите нокти се оказа прилично траен:

Вечер на изкуствена светлина, снимката е "колкото - толкова". Wink

# 188
Благодаря, ще се огледам за тези като имам излизане... иначе нямаше да си купувам нови лакове де, не знам някой вярва ли ми Joy

# 189

Има и от Аура 😂 мацнато

# 190
  • София
От мен това. Номера е 704

# 191
А мен тези аури нещо не ме блазнят, дълго време търсих неонов вибо, но не намерих, ами то мерака ми мина 😀
Реа, кое синьо търсиш? Аз  почти само на синьо налитам, сигурно 50% от лаковете ми са такива 😆

# 192
Натка, на ГР от Кератин серията също трябва да има такова тъмночервено! 😉
Джулс, Фифи, Джаста, 😍

# 193
amini, Долче, до сега търсих тук и в старата тема онова синьо което видях и още ми е пред очите. Не помня коя от съфорумките беше с него. Ноктите не бяха остри, не бяха и дълги. Тъмно синьо и на единия до колкото помня имаше едър брокат Simple Smile Помня, че се коментираше и май там за първи път разбрах, че има желе.....надявам се да не си заблуждавам с обяснението си. Обикновенно правя скрин шот на нещо което ми харесва, но явно този път не съм.

# 194
  • Варна
Май за този син лак става въпрос, perfect s31, Георгиева го показа върху по-тъмно синьо за основа. Мисля, че го има и в някои от по-новите серии на марката.

Ред велвет е подобен на снимката в темата, може би малко по-светъл, но на 3 слоя ще се доближи доста до търсения цвят. Флормар имат и други подобни тъмно червени.
И мен не ме блазнят Аурите, мисля да ги пропусна.

Общи условия

Активация на акаунт