Лакове за нокти - 155

• 37 933
  • 735
  •   1
Отговори
# 195
tina_vn, ауууу благодаря! Проследих публикациите на Георгиева и се оказа на 100%, че нейния съм харесала. Записах си и номера и ще го диря. Значи ще трябва да си купувам 2 лака хъхъхъ.

# 196
Реа, кой е вторият? 😃 И аз за Георгиева се сетих и за същия лак. От глитърите на Флормар май си има подобен...Перфект и Флормар имат и подобен на синьото, но има и лилави и/или розови частици освен сините.
На 21 номер 17 също е доста близо до търсеното, като Red velvet e, но на снимките ми не излиза такъв, а по-светъл...да кажа де, да знаете, не че Натка търси на тази марка

# 197

Ами нали Тина каза, че синия брокат е нанесан върху по тъмно син Simple Smile Аз сини нямам, та ще трябва да имам! Grinning

# 198
Лаковете са trend it up N°1 171, Flormar pearly pl201 luxury white и боички.

Скрит текст:

# 199
  • София
Момичета, всички сте страхотни! Аз в крайна сметка, снощи махнах Искрен  (за жалост, забравих да го снимам след 7 дни - беше само с оголени връхчета и можеше да откара още някоко дни) и скъсих ноктите, защото бяха станали много дълги за мен (много исках дълги нокти, но явно това ще е опция само за отпуските - пречеха ми като пишех, не можех да си махам лещите, изобщо тъжна картинка бях Simple Smile ). Сега набъзо мацнах един Пастел (ще снимам по-късно), ще видим колко и как ще издържи, защото тази седмица имам доста работа вкъщи  (основно реорганизации и разчиствания). Решила съм да си реорганизирам и лаковете, но се чудя дали по цветове или по марки; идеята ми е да имам няколко по-малки кутии, в които да си сортирам лаковете по някакъв признак. В момента всичко е на един рафт в спалнята, а мисля, че ако ги подредя малко, ще имам повече място за нови придобивки Simple Smile

# 200
  • София
И аз бих искала да ги пренаредя по някакъв признак, но засега още не знам как. Ще съм благодарна за идеи. Simple Smile

# 201
При мен са по цветове в панерчета и в чекмеджета. Брокатите и основи /топове също са отделни.

# 202
  • София
При мен са по марки.

# 203
  • Варна
При мен са по цветове в 3 пластмасови кутии за обувки с капаци. Едната ми е за декорации и основи/топове/ топове с ефекти, една за светли цветове и една за тъмни. Ще си взема и още една, в която да прехвърля най-вероятно неоните.
За мен по цветове е по-удобно, защото имам идея да се лакирам с тъмен или светъл лак, или пък неон, и от наличните избирам от съответната кутия. Във всяка кутия са ми групирани пак по цветове.

# 204
  • Стара Загора
При мен са по форма на шишенцата и без да искам по марка. Grinning

# 205
За пръв път да ми хареса лак с мат ефект на ноктите на джаста. Никога не съм харесвала такъв. Явно си е до цвят, нокти, изработка.

# 206
  • София
Аз мисля по цвят, но може и по марка, основно заради формата на шишенцата. Планирам тези дни да преброя и опиша бройките лакове, които имам, да взема по един от основните ми лакове (Флормар, ГР, СНБ, Еси) и да се замъкна до Джъмбо за кутии и май на място ще решавам какво да правя.

# 207
Моите са по цветове в две кутии. Като във втората кутия са всички холограмни, металически, пясъци и всички брокати.

# 208
  • Берлин
Защото ми е есенно и защото ми липсвахте ❤

# 209
Моите са по марки...предимно...😆 Топове, бази, заздравители, емулсия за кожички, олио и подобни са отделно. Сухи брокати, ваденки, камъчета, точкатори, пинсети и др. подобни са също отделно. Писах "предимно", защото имам и няколко пликчета/торбички с "нови покупки" и там всичко е смесено...и чака подреждане. 😅
Снощи се омазах до уши, закачих поне на 5-6 места прясно лакираните нокти (преди да успея да сложа топ лак), правих омбре, прикривах дефектите с брокат...Доживях майка ми (която мрази черни дрехи, лакове и др.) да ми направи комплимент колко ми е хубав маникюрът в черно! 🤣 После ще показвам...
Тина, може ли снимка на твоите пластмасови кутии (или на подобни такива)? Звучат интересно...Аз държа някои лакове в зелените картонени подаръчни кутии от Лидъл, тези които пускат преди Коледа- много са удобни за лакове Бел, Флормар и други които са по-високи...

Общи условия

Активация на акаунт