Лакове за нокти - 155

• 37 972
  • 735
  •   1
Отговори
# 300
# 301
Вероятно работодателят го изисква (за работещите), не е българска фирма и на запад се дивят на ваксинационното ни покритие.
За глитърите си мисля, може ли да се изсипе течната част, а в бутилката да се налее въпросния топ.

# 302
Arrllen, чудесно си оформила плочките, а и цветът така ти отива! ❤ Имам слабост към такъв тип червено...даже май го имам и аз този лак 😍
Аmini, на моя зелен глитър така са се утаили частичките, че без никакъв проблем (според мен) може да се излее почти на 100% прозрачната основа и да се замени с безцветен лак...Но се чудя дали в безцветен лак няма пак да потъват, защото обикновено безцветните лакове са някак по-течни от цветните...А може и да е по-добра идея да се добави направо топ лак (особено ако е бързосъхнещ, тъкмо да не се налага отгоре да се слага още един слой с топ). 🙂

# 303
6 пълни дни изкарах и вече нямах търпение да го смъкна, да скъся ноктите и сега се оглеждам да нещо ярко🤣 Това е минута преди да го махна

# 304
Георгиева, ти поне знаеш, че искаш нещо ярко! 😄 Аз се чудя между нещо ярко, нещо тъмно или опушен "убит" цвят...😆😜 Пак добре, че поне е ясно, че няма да е блед, млечен цвят...😁
Днес правих маникюр на майка ми. И, ужас, вместо олио на кожичките съм и' сложила това😆, подвела съм се по жълтеникавия цвят:

Последна редакция: пт, 22 окт 2021, 19:30 от dolce miele

# 305
А аз от толкова мерак за тъмночервен лак, снощи като най-сетне седнах да се лакирам, установих че хич не ми харесва как изглеждат кожичките ми след няколко часа домакинстване и не искам да слагам тъмен лак че се набиват още повече на очи... Нямаше кога да направя нещо по въпроса, та намазах цвят дето поне не е тъмен. Червеното ще чака по-добри дни Grinning
Скрит текст:

# 306
  • София
Натка, в скрития текст няма нищо. Simple Smile

# 307
Редактирах го да кача снимката от телефона, от там ме хваща бяс да изписвам таговете Grinning Явно си го видяла в това кратко време докато я сложа.

# 308
Натка, много добре ти стои този цвят! Това златистото ли е или едно което леко кафенее?

# 309
  • София
Сега се вижда снимката.
Аз от телефона качвам снимки в сайта и нямам никакви проблеми.

# 310
Златно си е за мен, ама не жълто златно ами по-скоро бежово златно, не знам как да го опиша по-добре. Достатъчно близо е до "nude" цветовете за мен, за да не го мисля с какво ще го съчетавам. Особено както напоследък и пръстени почти не нося на ръцете си. Но пък не е и съвсем скучен лак, дори и без някакъв акцент по него, че посреднощ и до това не ми беше.

# 311
"Copper" май го водят обикновено... 🙂 И аз много го харесвам този цвят, че не е "натрапващожълт". Имам си и едно много готини златисто на Перфект, 52 май беше, точно като злато е, без натрапчив оттенък на жълто. Отдавна  е съм го слагала, но едно време ми беше хит, след модата на сребристия лак някъде...и само този Перфект не беше жълтеещо златист. 😃

# 312
Аз видях малко слънце и веднага се намацах с Лора Laughing Неонова е, но хич не можах да я снимам като хората:

И от предните дни холограмче от ГР :

# 313
Осмичка, страхотни маникюри! 💖

# 314
Осмичка, страхотни маникюри! 💖
Благодаря, Долче! Чакам и аз черния петък на Стар Нейлз, че да презаредя някои лакове Purple Heart Неоните им със сигурност ще взема отново, жалко, че холограми нямат вече от години и ми свършват запасите.

Общи условия

Активация на акаунт