Лакове за нокти - 155

• 37 976
  • 735
  •   1
Отговори
# 315

Влюбена съм в тази красота на Лумс. И въобще техните лакове и четки!

# 316
Осмичка, за съжаление, и Аделина я нямаше последно като гледах...☹
Мерилин, и аз го имам този Лумс! 💜 Ти обаче си се справила много добре със снимането му! 🙂 Лумс ме излъгаха с някои техни цветове напоследък, все с различни шимърчета! ❤ И аз харесвам четките им, а върху гел база се държат прилично (върху обикновена база траят една идея по-малко от някои други лакове, поне на моите нокти).

Последна редакция: пт, 22 окт 2021, 20:27 от dolce miele

# 317
Аз нямам проблем с трайността май с никой лак, откакто слагам база и топ. Много съм доволна от покривността и удобната четка и като за шимърче не очаквах да покрие на два слоя. Дори на един ставаше.
Това е осем дневен морски маникюр, издържал пясък и какво ли не, с Ллумс е.

Днес ходих специално до Лили за Аури, но се оказа, че в наше село няма. По спомен там я имаше тази марка. За сметка на това добре зареден щанд на Wibo, но освен неони, друго не ми грабна вниманието засега. Може би трябваше да проверя и ДМ за Аура.

# 318
Мерилин, кой номер и този Лумс? При нас Аура са в Лили. Но аз първо (незнайно защо) ги търсех в ДМ...😅 И аз нямам някакви феноменални проблеми с трайността на лаковете (принципно, почти всичко ми издържа поне 5-7 дни в доста приличен вид, а може и още). Но част от мнението ми за Лумс се базират и на комбинация с техния топ лак, както и техния топ лак+ Спийд драй (не помня кое беше отдолу, но трябва да е бил топ лакът на Лумс, защото май слагах Спийд драй, за да изсъхне по-бързо, че не съхнеше...и падна на люспи в следващите дни топ лакът). Отделно че преди имаше предимно скучни цветове, само кремове, а за 3 лева мога да си купя 2 лака от друга марка, особено на промоция...На Вибо и аз харесвам предимно неоните, другите съм ги забравила...може би и някой червен нюанс да ме е впечатлил...но такива имам много. 😁

Последна редакция: сб, 23 окт 2021, 02:23 от dolce miele

# 319
  • София
Джулс, за да имаш повод да отидеш пак...😁
Да де, но като си знам късмета..Почти винаги, когато съм се отказала от нещо, след това като го потърся, не го намирам
Дааааа, както си знаех, няма Аура 104 за кака ви Juls. В две Лилита проверих Angry

# 320
А погледна ли зад шишенцата от първия ред?

# 321
  • София
Dolce, рових като кокошка Joy, но нищо. Ама до сега рових нета и го открих и розовата лимонада също. Поръчах ги естествено. Абе като ми влезне "лакова муха" в главата, знаете как е Grinning

# 322
Ох, Джулс...последния път когато рових така из Лумсовете, вместо да си намеря "скрита бройка" от един цвят на Лумс, намерих друг цвят който ми хареса...😆 Та не излиза винаги сметката от подобно ровене 😁

# 323
  • При децата ми
Скрит текст:
Аз видях малко слънце и веднага се намацах с Лора Laughing Неонова е, но хич не можах да я снимам като хората:

И от предните дни холограмче от ГР :

Разкошни цветове! Прекрасен маникюр!:heart_eyes:

Аурите пасти да ядат!

# 324
Долче, сега погледнах. Махнала съм лепенката с номерчето Sad
В нашето Лили са по 1,99 от доста време, което е супер цена. Само и да не миришеха толкова химично…

# 325
Прословутата Аура 101:

При цялото ми желание не успях да хвана красотата и. Много по красива и лъскава е на живо. Много нежна с приглушен и ненатрапчив цвят с фини частички, което я прави особено приятна за окото.
Четката и обаче е просто ужасна, вие вече сте отбелязали този факт, аз само ще кажа, че със същия успех могат да продават бутилчето без четка с указание всеки да си пригоди удобна нему за целта четчица. Joy Аз така и направих. Stuck Out Tongue Winking Eye Wink
Пп Под карантина съм тъй като съм с Ковид и за запълване на времето май ще пада лакиране. Sunglasses

# 326
  • Берлин
Джаста, изключителен маникюр-форма, изпълнение, стил!!!

# 327
Папурче, Kissing Heart.

# 328
Джаста, уникално е! Леко боледуване и да минава бързо!

# 329
Джаста, изключително ми харесва какво си сътворила! 🤍🖤 И аз имам подобна идея от доста време (е, с бяло, че тогава нямаше Аура 101 😄, но кога ли ще достигна до нея при толкова лакове😅). Отначало помислих, че е бял лак с шимър, нещо като розовата им лимонада 105... 🙂 Да минава бързо и безпроблемно този ковид! 🤗 И да, радвай ни с още маникюрчета 😉
Аз снощи се лакирах с Астра 28- Sexy metal 😅 По-късно ще пусна снимки, но да си знаете, че изглежда ей така, като на снимките по-долу. Аз не можах изобщо да уловя на снимка частичките в лилаво, синьо, сребристо (а май има и малко златисти), основата му е нещо като тъмносиньо или черно желе, на 1 пласт не е покривен. Даже си мисля, че тъкмо заради непокривната основа има такава дълбочина:

Общи условия

Активация на акаунт