Лакове за нокти - 155

• 37 977
  • 735
  •   1
Отговори
# 330
  • на последния етаж
Как сменяте четките, които не ви харесват?

# 331
Понеже и аз питах това преди време, предполагам, че използват четка от друг лак. 🙂
Аз имам една четка от счупен лак Бел, смятам да си я приспособя (да я почистя от засъхналия лак) и да я използвам за всички лакове с проблемна четка. Или поне за светли или тъмни...
Междудругото, вчера установих, че имам към 10 празни или полупланински шишенца с топ лакове, бази. Полупразните са с доста сгъстено съдържание, та мисля да почистя шишенцата и да си ги ползвам за друго. Техните четки също могат да се използват за лакове с лоши четки; лошото е, че базите и топовете обикновено не "блестят" с уау четки. На Куик драй четката е по-широка, но нямам празен.

# 332
  • София
Как сменяте четките, които не ви харесват?
Лично аз установих, че всички (поне, които аз пробвах) за взаимозаменяеми, независимо от марката. Явно винтовото затваряне е еднакво за всички. Така че четка от всеки лак ще ти свърши работа.

# 333
Да, аз използвах четка от един бял лак, който съм привършила.

# 334
  • на последния етаж
Чудех се как да изчистя добре новата четка, но може би трябва да търся такава от лак с подобен цвят. Thinking

# 335
  • В полите на Пирин планина
Чудех се как да изчистя добре новата четка, но може би трябва да търся такава от лак с подобен цвят. Thinking

С разредител за лак се чисти най-лесно.

# 336
Астра 28- Sexy metal, жълто-оранжевото е франкенполиш (Бел 64+ малко червено). 💜🧡 Без да искам, пак съм донякъде в Хелоуин цветовете😄:

Скрит текст:

Дясна ръка (по принцип, нея я снимам ужасно трудно🤪):

Част от частичките, ама на живо пак е по-красив този лак:

Много ми харесва как се получи жълто-оранжевото, като жълтък е цветът. Исках една идея по-жълт да е, че така е леко по-оранжев от листата-мостри😆, но всъщност и така ми допада много. Много слънчев цвят:

Интересното е, че до жълто-оранжевите листа лакът изглежда почти същия цвят, а на блистера е по-оранжев след засъхване.  

Тази част от лака в шишенцето Бел която липсва е само (😱) от 1 нанасяне на 2 пласта върху блистера и на 4 нокътя...☺ А шишенцето беше пълно догоре.  

П. С. Този път всичко беше чудесно с омбрето, използвах и течен латекс и нямаше почти нищо за чистене...но всичко беше чудесно...докато топ лакът не ми размаза омбрето! 😂

# 337
  • Пеликания
Долче много октомврийско 🍂🍁 Много красиво се е получило Heart Eyes
Аз пак не се стърпях Joy
Скрит текст:

# 338
Благодаря, Мари. От листата се вдъхнових 😁 А ти...нали не знаеше "дали ще го сложиш скоро този цвят" (104)? 😃 За номерчето на Лумс отдясно ще помага Преслава 😆, май 32 беше. Този другият бляскав беше нещо като 48, но на него поне се вижда като се загледаш...Ще чакам да споделиш мнение за продукта за кожички на Есенс.
Скрит текст:
И, няма как да не отбележа, освен перфектни плочки, долната част на ноктите ти също изглежда съвършено! Моите са още двуцветни, че чакам да израсне напълно изграденото...🤣  

Последна редакция: сб, 23 окт 2021, 22:03 от dolce miele

# 339
  • Пеликания
Взех Аурата да знам, че я имам, че знае ли се дали ще има после Grinning Остана още един лак, а от 101 имаше поне към 3. В Силистра явно не им допада Grinning
А другия на Лумс е 41, за малко да познаеш.
За кожичките вече за втори пък купувам, харесва ми и е икономичен. Предния го ползвах около година Grinning

# 340
Понеже имам и двата подобни Лумса 😁, помня, че номерата им бяха нещо над 40...А за Аурата много мъдро си постъпила. И аз с този мотив си взех второ шишенце с Аура 101...че знам ли дали ще са намалени скоро. 😃

# 341
Джаста, Долче много красиви нокти 😘
Джаста, пожелавам ти леко изкарване на вируса и бързо оздравяване 🙂

# 342
  • Берлин
И аз в тъмната лилава шимърна вълна се метнах

# 343
Папурче, на една вълна сме 😃 Перфект 525 е, нали? 💜

# 344
Джаста, страхотни нокти имаш ❤ Бързо да се оправяш❤
Долче, чуден маникюр си направила 😍
Аз си чакам още Аурите и само точа лиги по снимките ви😁
Не се стърпях и съм скучно червена 😁 Орязах ги пак до дъно, че нещо хич не ги търпя, а бяха половин см. пораснали 😁

Общи условия

Активация на акаунт