Лакове за нокти - 155

• 37 928
  • 735
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Ако въпросът е към мен, никога не съм мазала масла, всяка вечер масажирам кожичките с крема за ръце.

# 541
По въпроса на Натка давах идея, но се радвам, ако може да помогне и на други Wink

# 542
Благодаря много за идеите, ще го мисля още явно. Масла че не ползвам, това си е така. Ама си е било така винаги. Нокторезачка не притежавам и аз не знам от колко години, това нещо не работи за твърди нокти защото само ги чупи а не ги отрязва.
Ще видя някакво масло да взема и евентуално нещо укрепващо там от сорта на заздравител, плюс лакочистител без ацетон. То няма много друго какво да променя, дано тези неща да помогнат.

# 543
  • Наоколо
Здравейте, прекрасни!
Включвам се и аз...

Онзи ден мъжът ми е бил в Джъмбо и ми е купил този лак. Та днес реших да го видя как стои. Ами хубав цвят е. Вие как мислите?

# 544
  • София
При мен разслояването спира като известно време пия ZinSeD
Иначе от мен GR Ice chic 303

# 545
Ами, хубав си е лакът от Джъмбо! 🙂 А лакът с брокатчетата кой е, много ми е познат?
Джулс, сезонно...този път. 😉
Килпоп, как изглежда шоколадовото олио?🤎
Натка, от Лидъл имам една нокторезачка (страхотна е, толкова хубава досега не съм имала никога)! Та има и такива които не начупват ноктите. Но ти и без това не използваш.

# 546
Страхотно е това оранжево, чак на мен ми се прииска да сложа такова, хем нямам с какво да го съчетая хич Grinning

# 547
С есенните листа навън! 🎃🎃🎃

# 548
Долче, реалният цвят на Флормар е тъмния - само на силно слънце е по - светло кафяво - червеникаво иначе си е тъмен.
При мен също имаше период на разслояване и нищо не помогна в дългосрочен план докато не се усетих да сменя пилата и да пиля по - рядко и внимателно. В момента съм с обикновена хартиена от 2 лв и нещо и пиля по - рядко и нежно и вече няма рязслоявяне. Тъй като обичам къси нокти , често пилех, но вече режа с нокторезачка, за да не пиля толкова. Определено има ефект.

# 549
Много съм доволна от една най-обикновена пила от Елитис- хартиена, 69 стотинки струваше. Мисля, че е 180/100 (нещо такова беше), защото много лесно се пилят с нея и естествени, и изградени нокти.
При мен, за по-сериозно скъсяване, е най-лесно с нокторезачката. С ножицата не се разбираме, а и е голям зор за дясната ръка...

# 550
  • София
Dolce, понякога уцелваме сезон Joy
А иначе лака е придобивка от ММ. Няма-няма и се прибере с някой лак. Само ми подхранва лудостта Stuck Out Tongue Winking Eye

# 551
  • Наоколо
Ами, хубав си е лакът от Джъмбо! 🙂 А лакът с брокатчетата кой е, много ми е познат?
Джулс, сезонно...този път. 😉
Килпоп, как изглежда шоколадовото олио?🤎
Натка, от Лидъл имам една нокторезачка (страхотна е, толкова хубава досега не съм имала никога)! Та има и такива които не начупват ноктите. Но ти и без това не използваш.

Благодаря! 💖

# 552
Знаех си, че ми е познат този брокат  😄 Имам го, но като го видях без сърчицата...🙃

# 553
  • Стара Загора
Опитах се да уловя красотата на Аура 104, но на снимки не се получава
Скрит текст:

# 554
Бях си купувала от Интеркозметика една кератинова терапия за нокти, но сега виждам, че вече май всички продукти са само за професионалисти 🤔

Общи условия

Активация на акаунт