Лакове за нокти - 155

• 37 549
  • 735
  •   1
Отговори
# 585
Хехе, Долче, знаех, че ще ми помогнеш с номерчето. Wink Благодаря ти. Ти си нашата лакова енциклопедия. Hug

# 586
Джаста, уникално красиво е аз също я купих тази Аура но още не съм стигнала до нея ще покажа после❤❤❤.

# 587
Благодаря, Миме. Hug
Да кажа само, че успях да се лакирам с четката на самия лак, тази четка се оказа поносима за лакиране и не се наложи да и търся заместител. Grinning

# 588
  • София
А този топ на Есенс бързо ли съхне?

# 589
Джаста, тъкмо щях да те питам как се справи така добре с четката...😆 Радвам се, че твоята е поносима! А резултатът е наистина чудесен 😍
Скрит текст:
Тези магазини Шихо🤔 дали имат сайт?   

# 590
А този топ на Есенс бързо ли съхне?
Пепе, да, съхне доста бързо. Хубав топ е.

Долче, доколкото знам Шихото нямат сайт и онлайн магазин.
За четката - първо приготвих една от един Флормар, който съм изхабила, но реших да пробвам с четката на Аура и о'чудо, получи се. Grinning

# 591
Джаста, а кое е номерчето на броката Флормар?

# 592
Благодаря, Миме. Hug
Да кажа само, че успях да се лакирам с четката на самия лак, тази четка се оказа поносима за лакиране и не се наложи да и търся заместител. Grinning

Купих Аура 104 и 105 и двете четки са изключително неудобни поне за мен
не знам с какво ще ги замествам още не съм прегледала някой лак ,който няма да да ползвам и дали се връзва с шишенцето захващането с ръка е много неудобно но за сметка на това лаковете са уникални ,еее ...оплаках ви се.😭😭😭

# 593
Джасте и аз съм с Аура 104. Два пласта. Наистина на първия хич не ми хареса, но на втория му се видя убавото. И на мен четката ми свърши добра работа. Чудих се дори какво толкова не й харесвате та чак да се замества с друга!

# 594
Не знам за четките на Аура...За мен са твърде безформени и стърчащи. И някак меки и се огъват (безконтролно) накъдето си поискат. На външен вид на всичките ми Аури четките изглеждат идентични, та не очаквам чудеса от другите. 😃
Скрит текст:
Мислех си, че ще успея все пак да се лакирам прилично, въпреки четката. Но не, огъваше се накъде ли не и изобщо не се справих с овала. А аз не съм капризна за четките и обикновено се справям без особени проблеми с почти всякакви четки. В най-лошия случай...лакирам по-далеч от кожичките, но поне се получава приличен овал. С четката на Аура не се получи. Не се сработихме нещо. НО може пък да има значение и формата на ноктите. 🙂

Последна редакция: вт, 02 ное 2021, 16:20 от dolce miele

# 595
И аз най - после съм в групата Аура🤣
От ляво на дясно 105, 104 и 101. Примъкнала съм 104 за довечера😁

Последна редакция: вт, 02 ное 2021, 17:49 от georgieva88

# 596
И аз най - после съм в групата Аура🤣
От ляво на дясно 105, 104 и 101. Примъкнала съм 104 за довечера😁

Може ли малко инфо за продукта вдясно - олио за кожички ли е, какво е? Има ли някакви улазания как се ползва?

# 597
Killpop, заздравител емулсия се води. Маже се вечер на чести нокти и се втрива в тях и кожичките. Консистенцията му е водна, като гел и попива бързо. Мисля да го ползвам и върху лакирани нокти, като втривам хубаво в кожичките. На първо четене ми се струва, че ги хидратира доста добре.

# 598

Yves Rocher - 42 Coquelicot

# 599
  • виртуално
A-England ще пуска нови колекции.
Оранжевото направо ме прободе в сърцето, а едното синьо ми напомня на Puck

Общи условия

Активация на акаунт