Лакове за нокти - 155

• 37 551
  • 735
  •   1
Отговори
# 570
Един любим Catrice 54.Мвого си го харесвам и го слагам от врече на време.Пазя го,но смятам да си взема резерва.Слагам го и за есенен,коледен,летен.

# 571
Долче, този път са на 1,79.  Smile

# 572
моите нокти през годините ❣  

# 573
  • София
Голямо ровене падна. Ей таквоз искам:
Уф, значи не съм единствената, която снима, зумва и т.н. за да види номер или име Grinning
От мен това. Номера е 174. В действителност изобщо не е толкова ярък, има оранжев отенък, но това излиза Blush

Ама тази марка май отдавна я няма по магазините?
Този наистина е малко старичък, купувала съм го от Елитис /София/, но отдавна не съм ходила, иначе бяха в едни големи купи.
Друг, който мога да предложа е този Перфект, номера е S32, и е купуван тази година Grinning

# 574
# 575
Моят маникюр 2 в 1 (Хелоуин и Ден на будителите):

Скрит текст:

Със светкавица:

Лаковете, Флормар Пърли PL453 Sparkling orange 🍊  и PL461 Burned orange 🍊, златисто-оранжев* TwentyOne 20 🧡:

Влюбена съм в тази комбинация и не знам кой от трите лака ми харесва най-много ☺ Есенно ми е. 🧡
Георгиева, при първа възможност ще си заредя поне с едно шишенце от страхотния брокат! 😄
Арабеск, много нежно!

# 576
  • София
Добро утро, момичета Simple Smile ! Малко цветни нокти си направих онзи ден - много подходящи за мрачната ноемврийска утрин.
Скрит текст:

# 577
ММ вчера се прибра от пазар с 2 кутии от подаръчните на BEL. Били в намалената секция и ги взел. Хич не са моите цветове, но може да ги ползвам за рисуване някога като имам време Grinning
Скрит текст:

# 578
Блъд, честито, хубави са, разнообразни цветове, ще им намериш приложение 😀 Подобни инициативи трябва да се насърчават, моят най-много нещо за ядене да ми вземе, хич го няма.
И за да не е спам ще кажа, че в Еконт ме чака Nailbox, домашната. Ако ви е интересно довечера ще снимам.

# 579
Блъдче, със сивото можеш да сътвориш нещо много красиво, сигурна съм! А брокатите са чудни Yellow Heart

# 580
Сега съм до дъно и много много нищо не мога да сътворя. Купих някакъв заздравител на Виктория, който още повече ми опропасти ноктите. Надявам се неделя да имам време да отскоча за един Микросел и ще се оправят нещата. А лакчетата ще ги изпробвам покрай коледните празници, тогава ще имам повечко време. Blush

# 581
  • Измир
Ау Блъд, на мен ми харесват цветовете.
От мен тъмно зелено на Пастел 236

# 582
  • на последния етаж
Днес Golden Rose Rich Color 28 и Essence 112 time for romance:

# 583
Показвам розово-златистата Аура, която забравих кой номер е, а на бутилчето няма лепенка с номерчето. Или е 104 или 105. (104 е. Wink) На един пласт е много грозна, една жълтава такава, една някаква никаква, но на три пласта се преобразява, става разкошна, принцеско-балеринска, една розово нежна с лек златист шимър:

И декорирана:

Скрит текст:

Декорацията е воден стикер, глитъра на безименния е Flormar Glitter GL 39, Red in Silver, топ лака е Essence extreme gel top coat.

Последна редакция: вт, 02 ное 2021, 14:37 от Джаста Праста

# 584
Джаста, много красиво ❤ Номерчето е 104. 🙂
Олгарита, 💚
Блъд, черното на Бел се оказа много използван от мен лак. Освен за лакиране, направих си няколко франкенполишчета с него.

Общи условия

Активация на акаунт