Лакове за нокти - 155

• 37 556
  • 735
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Натуся, кои са номерата на Габринитата? 😍
Заповядай.
Отляво на дясно,както са на снимката.
В 12,В 10,В 19,С 01,В 11

# 556
Дойде ми поръчката от Мейкъп.Честно казано цветовете в сайта много не си отговарят.

Примерно Пиер Карден и Пастел са почти еднакви,а не изглеждаше така и определено Констанс Карол не оранжевенееше толкова..,но каквото такова .Следващият път -само на живо Simple Smile .

# 557
# 558
Аура 105 не става за снимка и това си е

# 559
  • Варна
Малко красоти от Лакодом, които явно си работят Simple Smile останаха ми очите в червено-лилавия на втория ред Heart

# 560
Оооо Heart Eyes
И аз като мързеливците, но как стават поръчките от там? Ще потърдя в стари теми, но ке се радвам някой да сподели скорошен опит.

# 561
Този Лакодом е рай за лакоманиаците, жалко че не мога да се престраша 😀

# 562
Килпоп, как изглежда шоколадовото олио?🤎
Това чак сега го виждам. Моето е квадрано и пише Apricot oil,да поясня, че състава няма нищо общо с шоколад, но някак си миризмата напомня... Май е спряно, не намирам картинка в нета.

Аз да питам за препоръка за гъст червен/коралов скейл. Върти ми се, че преди мноооого години Перфект имаха такъв, а на една от предните страници някой показа подобен. От наличните сега марки има ли такъв?

# 563
Някой да се е лакирал днес с Аура 101 Joy? Аз с моята объркана Аура 104 се намацах, мн е красив, но на снимка не успявам да му докарам прелестта, затуй няма да я показвам.

# 564
Голямо ровене падна. Ей таквоз искам:
Уф, значи не съм единствената, която снима, зумва и т.н. за да види номер или име Grinning
От мен това. Номера е 174. В действителност изобщо не е толкова ярък, има оранжев отенък, но това излиза Blush

Ама тази марка май отдавна я няма по магазините?
Онзи Бел го имам, малко коледен/първомартенски ми идва, нещо по-ситно като скейл ми се иска.

# 565
  • Варна
Скейл лакът е с по-едри частици, които си променят цвета под различен ъгъл на светлината. Нещо такова, като цветовете могат да са и други

Показаният червен лак е по-скоро с фин брокат или шимър, не виждам добре от снимката.

# 566
Има и малко по-фини скейлове, но и според мен скейловете са лакове с полупрозрачни частички/люспички.

# 567
И Лумс са намалени този месец.

Последна редакция: пн, 01 ное 2021, 19:58 от Преслава ♋️

# 568
Ми на снимката ми изглеждаше като скейл. Все тая, разбрахте ме какво искам, остава и да се намира по магазините Grinning

# 569
Килпоп, има начин по който можеш да си направиш такъв лак. Погледни примерно последния маникюр на Тина. Върху всеки лак можеш да сложиш лак с подобен ефект. Такъв лак е и Перфект F3 (или беше F03). И от ГР Гел шайн пак има подобен цвят, също и Флормар Snow glam...🙂
Преслава, по 1,99лв ли са Лумс? Или 3 лака на цената на 2? 🙂

Общи условия

Активация на акаунт