Лакове за нокти - 155

• 37 426
  • 735
  •   1
Отговори
# 60
По около два лева бяха, ама не помня с точност и добре цени.
Помня, че се сдобих с две кутии тогава.
По толкова са вече намалените им лакове. Но тези на цени от 12 лв/ брой не помня да са били 2 лв, по-скоро 4 или 6...или бяха намалени с 4-6 лева...
Frozzyy, ако идеята ти е не толкова да е заздравител, колкото полупрозрачен лак, то тогава ти препоръчвам Флормар 497 Rose coral, нежно полупрозрачно розово е. Стои добре и на 1, и на 2, и на 3 пласта...

# 61
  • Стара Загора
По около два лева бяха, ама не помня с точност и добре цени.
Помня, че се сдобих с две кутии тогава.
По толкова са вече намалените им лакове. Но тези на цени от 12 лв/ брой не помня да са били 2 лв, по-скоро 4 или 6...или бяха намалени с 4-6 лева...
Frozzyy, ако идеята ти е не толкова да е заздравител, колкото полупрозрачен лак, то тогава ти препоръчвам Флормар 497 Rose coral, нежно полупрозрачно розово е. Стои добре и на 1, и на 2, и на 3 пласта...

Oт snb.bg ли ги поръчвате?

# 62
Заздравител, защото само с лак ноктите ми след месец се цепят и потъмняват леко, дори като сложа основа.

Сериозно се точа на OPI Nail envy в цвят Bubble bath. Харесва ми четката, цвета, че нанасям само един продукт и най-вече цвета.

Последна редакция: ср, 13 окт 2021, 21:12 от Анонимен

# 63
Това Опи е 40 лв, ужас. Иначе изглежда много добре и терапията е същата като Микросел.

# 64
Ужас е цената, да...🤐 Освен това ми иглежда толкова различно на различните снимки (един и същ нюанс уж). 🤔 Честно казано, освен ако заздравителните му качества не са супер уникални, аз бих си купила малко по-евтин заздравител и бих го нюансирала с малко пастелен светлорозов лак (примерно 5-free лак). 🙂 Но всеки сам решава каква сума е склонен да отдели за целта.

# 65
Момичета, благодаря ви за милите думи 🙂
Пепе, и аз преживях много тежък момент, и за мен лакиеането е като терапия. При мен се появи ужасен косопад. Пих таблетки цинк и биотин, които заздравиха много и ноктите ми. Ако искаш пробвай.
Относно лаковете на СНБ - на черен петък ги намаляват както Долче писа, на около 6 лева. Тези по 2 лева са си намалени от преди това.
Джаста, този лак и аз го имам - убиец.

# 66
Гледах го в едно видео и страшно ми хареса.
https://youtu.be/NKu15Z0-1sU

# 67
По едно време имаха доста намалени по 2 лв (може би преди година съм взимала моите) и сега има няколко, но не са ми интересни. Доставката им ме убива… бях поръчала над 30 лака. Любими са ми Лила, Катерина и Велко. Но като цяло всички ми харесват страшно много и посягам най-често към тях. За година ползване без забележки към качеството. Според мен дори и редовната им цена е напълно приемлива за съотношението качество-цена което предлагат, защото се справят не по-зле от Опи и Еси, а за състава да не говорим. Ох, звуча като пр, но много им се радвам. Ще се оглеждам и аз за намаления.

# 68
Какъв им е съставът? Не съм се интересувала, а и нямам техни лакове и не знам какво пише на шишенцата...

# 69
Долче, ти ли питаше за ексфолиращите чорапи? Ползвала съм. Сваля мъртвата кожа, но не е най- приятното изживяване. Няколко седмици краката се лющят, ходиш само с чорапи, че се ръси боклук навсякъде. Моите бяха прости, от Кауфланд. Ако искаш да пробваш сега е времето 😀

# 70
Аз питах, да. Ама така "романтично" го описа, че...сигурно ще се чувствам като някаква змия която си сменя кожата...че и чорапите ще се чудя как да пера...Засега ме отказваш от идеята...😆😆😆 Аз мислех, че е нещо което слагаш, действа и после имаш нови крака...то така на мен трябва да ми плащат, за да пробвам 😁

# 71
Баш като змия си е, един път съм пробвала но в по-топло време и повярвай ми - да носиш чорапи нонстоп е по-добър вариант. Докато траеше това, изобщо не си правех труда да прибирам прахосмукачката, то нямаше за кога... Кожата става суха и се бели на парцали и трябва и с нищо да не я мажеш, та си я търпиш такава. Взех ги и аз като мързелив вариант за педикюр вкъщи, ама ако ме питаш дали бих взела пак... по-скоро не.

# 72
  • София
Благодаря, момичета. И аз мисля, че лаковете на СНБ миналия черен петък бяха около 5-6 лева, защото аз поръчах 6 и цената беше около 30-40 лева. Разгледах и аз нещата и набелязах няколко, така че само остава да чакаме датата Simple Smile

# 73
Аз имам регистрация там от позната маникюрист и 3 лака са ми 11лв. Не знам може ри да се преотстъпва и има ли смисъл.

# 74
Благодаря за новата тема Hug
От мен нищо интересно. Направих си френски, за да проверя колко ще издържи на много къси нокти. Основата е Перфект F4

Общи условия

Активация на акаунт