Лакове за нокти - 155

• 37 445
  • 735
  •   1
Отговори
# 135
  • волно калдъръмче
За кой топ на Перфект става въпрос?

Топът на Тренд ми става задължително на чаршафи. Покриеш с него, след малко гледаш, втвърдил се. След половин час е омекнал. Чакам го по три часа и пак не мога да пипна нищо спокойно. Преспивам с него - мазаляк на сутринта. Иначе бляскав.

# 136
  • Пеликания
И аз да се цопна в новата тема Grinning
Лака и покритието много ми хареса. Четката няма да я коментирам. Днес ми е трети ден, ама чак днес ми остана малко време да се снимам и то в колата Grinning Но е по за лятото. Мисля да си взема още един и лятото така да ходя Grinning

# 137
  • Бургас
Невероятни цветове от Зоя.

# 138
Топ лака на Trend it up (бързосъхнещия) го ползвам и аз. Като изключим отдръпването, след сгъстяване на лака, е перфектен. Разреждам и продължавам.
Но те всички бързосъхнещи са така. Поне при мен. Все още не съм открила перфектния. 😉

# 139
Грийни, питах за топа им в цилиндрично шишенце. Иначе имам мисля някакъв УВ техен и той е ок (само леко отдръпване, но такива се старая да нанасям много близо до кожичките).
Реа, резултатът е такъв (на живо не изглеждат чак толкова огромни частичките, но могат да се наситнят и още...а и е хубаво да се съчетае с още някаква декорация като ваденки или др.):

Желе е лак който леко прозира. 🙂
Вяра, много го насоли този топ 😅
Блъд, имаш го "цилиндричния" топ. Показвала си снимка тук 🙂
Мари, разкошен е на твоите нокти. И аз мисля да взема още един, ама не знам дали ще има при нас, че взех последния, а и зеленото беше последно тогава...
Допълвам след като сложих и топ лак на блистера. 🙂 На първата снимка се вижда как двата нюанса червено (желетата) прозират:
Скрит текст:

Този червен брокат на ГР изобщо не е фотогеничен, много по-хубав е на живо. 🙂 

Последна редакция: сб, 16 окт 2021, 14:11 от dolce miele

# 140
Да, разбрах те. Точно за него пиша аз. Това е моят.

# 141
Да, същият...мерси. 🙂

# 142
  • на последния етаж
В унисон с времето днес Flormar 428:

# 143
Лита, матиран ли е?

# 144
  • Варна
Днес минах през ДМ в паузата между дъждовете, взех си ексфолиращите чорапи с охлюв. Благодаря на всички, които писаха за тях!
Забелязах тези лакове, които май не съм виждала преди, или не съм обръщала внимание

Загледах розовкото, но нанесено изглеждаше твърде светло. 

Долче, честити лакове, явно си изпитала остра нужда да си вземеш нови, и то в значително количество Grinning

# 145
Tина, това розово изглежда с много приятен шимър? При мен обикновено светлите лакове изглеждат една идея по-тъмни на ноктите. Т. е. ако искам светлосиньо което да е много светъл нюанс на ноктите, то в шишенцето трябва да е почти бяло, с лек син оттенък...
За нуждата от лакове, да, утешиха ме и ми доставиха радост, така че затварям оченце за бройката...😃
Междудругото, и аз през 2019 г започнах да се лакирам малко след траур. Около месец по-късно изпитах желание за лак (купих си наситеножълт на Перфект), реших да си купя и топ лак и открих, че има бързосъхнещ...🙂

# 146
  • на последния етаж
Не, не знам защо така изглежда - явно не съм успяла да снимам добре.

# 147
  • Варна
Да, Долче, има шимър розовото, но нанесен на дисплея изглежда почти бял, доста по-различно от шишенцето (горе на снимката е втория от ляво на дясно). Но на нокти пък може и да не е толкова бял.
За светлосините съм съгласна, и при мен са така.

# 148
  • София
Долче, честити придобивки! Чакаме красиви маникюри Hug Този глитър на ГР много красиво стои върху червено.
MarieSt, разкош! Heart Eyes Кой е лакът?
Направих един списък в бележника на телефона с лаковете, които имам, че се оказа, че 10 лака имам по 2 бр, като не помня какво съм купувала. Подарих повтарящите на приятелка.

# 149
Георгиева, разкошен цвят ❤️
Лита, Мари - страхотни маникюри, на вашите нокти всичко стои красиво ❤️
Долче, ти добре си си напазарувала 😘

Общи условия

Активация на акаунт