Лакове за нокти - 155

• 37 544
  • 735
  •   1
Отговори
# 600
И на мен ми напомня на Puck a fairy. Дано да е със същия холо ефект. Един от любимите ми Ингланди. Blue Heart

# 601
Хора без работа- върху Аурата добавих Бел 81 Получи се това

Последна редакция: вт, 02 ное 2021, 21:57 от Mimeto74

# 602
Грийни, красота ❤️
Джаста, много нежно 🙂
На мен птк много бледи цветове не ми стоят добре и за това все още не съм се сдобила и аз с Аура, хаха. Може би като я видя на живо ще си променя мнението, но да видим....

# 603
Поседях два дни без лак и тази вечер ми дойде музата;)
Само аз ли останах без аура?
Ще купя де, нека стигна до Лили.

Последна редакция: ср, 03 ное 2021, 00:10 от tuty

# 604
И аз нямам нито една Аура, но като чета за четките им и май нямам и желание... Много е изнервящо това, то ми минава меракът. Стигат ми два лака на 21 дето ми харесват много, но се нанасят ужасно. А да сменям четки не се виждам, то става малко - На туй копче един балтон да зашиеш. Даже не знам има ли ги в Лили в моя град, май точно Аура не съм мяркала, но пък и не ходя често там та може и аз да не съм ги видяла.
Аз и от наличните ми лакове не можах да си харесам кой да е миналия ден, та само скъсих ноктите и сега са ми "голи", само по заздравител, а тук надничам само да се радвам на снимките. Ама пък всичките са много хубави, поне да се нагледам като не ми идва желание да се лакирам аз.

# 605
Тuty, с Флормар Violet defense ли си? 🙂 💜

# 606
Тuty, с Флормар Violet defense ли си? 🙂 💜
не Долче, с 21 съм, но явно снимката не показва реално нюанса, щом  не го позна.

# 607
Честно казано, колебаех се между Флормара и ТwentyOne 02 (🤔), но от снимката повече ми заприлича на Violet defense...🙂

# 608
  • София
Момичета, аз понеже си падам по широки четки, а ползвам основно Quick dry и се намират често празни шишета Grinning, направо пресипвам лак, на който четката не ми е удобна. Моите Аури 104 и 105 дойдоха, та ще ги показвам Blush

# 609
Джулс, почистваш ли шишенцето на Куик драй преди това? Почти бях забравила, че има топ лакове с широки четки; нали почти винаги използвам Спийд драй...🙂
Скрит текст:
На ГР Гел шайн Miracle top четката ми се струва приятна, на топовете на Бел и Лумс също. 

# 610
Много недоволна съм от OPI Nail envy Bubble bath. Сложих 3 слоя и изчаках по 3-4 минути между тях. Цвета е супер, покрива добре с 3 слоя и има диамантен блясък, но след 12 часа време да изсъхне като легнах и се събудих с чаршафен маникюр. Ноктите стоят меки и не мисля, че ще направи кой знае какво. Ето не се смейте на ноктите ми, защото съм мама и мия съдове и готвя през ден ии.. знаете. Но ето как се събудих.

Разочарована съм и сега ще си поръчвам пак любимите CND Vinylux. Поне след 30 минути да бетон и няма мърдане.
Ползвате ли CND?
Имала съм Pink pursuit и Poetry, сега заглеждам Gala girl и Pacific rose.

Последна редакция: ср, 03 ное 2021, 14:06 от Glo_ria910

# 611
Аз ползвам лакове на CND, но както казах онзи ден вече не се продават свободно в сайта на Интеркозметика, или греша 🤔
Опито не ми е правило чаршафи, ползвам топ на Mesauda. Между другото се беше сгъстил, но го поразредих и се оправи.

# 612
Като опитах да се логна ми изписа че ги продават вече в prelestna.com или нещо от сорта. Регистрирах се но още не съм поръчвала.

# 613
  • София
Джулс, почистваш ли шишенцето на Куик драй преди това? Почти бях забравила, че има топ лакове с широки четки; нали почти винаги използвам Спийд драй...🙂
Скрит текст:
На ГР Гел шайн Miracle top четката ми се струва приятна, на топовете на Бел и Лумс също. 
Да Dolce. Изплаквам го с лакочистител и пресипвам Heart Eyes

# 614
  • Поморие
Колкото да има...а брокатчето ми въобще не се забелязва

Общи условия

Активация на акаунт