Лакове за нокти - 155

• 37 518
  • 735
  •   1
Отговори
# 645
Pastel NUDE 756

# 646
Аз мисля няколко седмици да ходя така, че ноктите са ми в ужасно състояние. Кожичките също.

# 647
Направо се влюбих във wibo .Има ли номер?
Ами взех си лакове след много дълга пауза.Пърфект на 3 пласта.Как ми се иска да си взема подобен лак и да е покривен от първия или втория път.

# 648
Момичета, кибер дните в Стар нейлз са 13,14 и 15 ноември 🙂

# 649
Мари, много ти е хубава тази форма и дължина Heart

# 650
След Аурата ми се приноси нещо тъмно 💜 Много тъмно лилаво е със студен подтон, но те се вижда добре на снимката.

# 651
# 652
Момичета, кибер дните в Стар нейлз са 13,14 и 15 ноември 🙂
Към цената на доставка (6,50 лв) слагат ли и такса за наложен платеж?🤔 Едва ли ще плащам с карта, а при последните пратки които взимах преди време, на някои имаше, на други нямаше такава такса...
Георгиева, Катрин, страхотни нокти!💜💙
Скрит текст:
Аз съм с едно гелче и мисля да сложа отгоре някакъв лак, когато ми остане време...днес или утре:

Последна редакция: сб, 06 ное 2021, 16:39 от dolce miele

# 653
Crystal Noir, точно днес се замислих, че искам да се видя с такава форма на ноктите, моля те, обясни ми как ги оформяш Simple Smile
Тина, пиля с груба хартиена пила (ама като казвам груба - като шкурка е) и после дооформям с най-обикновена тънка метална пила. И с двете пили пиля под ъгъл, от средата на нокътя, за да се оформи бадемовидна форма, ако пилиш само видимата израснала част, която е над нокътя, но не пилиш под ъгъл още от нокътното легло, ноктите остават широки, но остри, което не издължава пръстите Simple Smile Тази грешка я виждам много често, според мен е ключово да се пили под ъгъл от средата на нокътя.
Всяка седмица избутвам кожички, за да "освободя" още пространство в основата и май е това, не знам дали отговорих изчерпателно на въпроса ти, ако нещо не е ясно или съм изпуснала да уточня по-разбираемо, дай знак, на разположение съм Simple Smile
Довечера ми е ден за смяна на лака, чудя се какво да избера, май съм в настроение за Essie Dive Bar, не съм го слагала повече от година, ама трябва да му измисля някаква декорация, че не ми се носи така самостоятелно. Ще покажа като снимам Simple Smile

# 654
Lilipan, French manicure номер 3 се води този.

# 655
TwentyOne 74 и 20 и DIY златисти люспички🙂:

Скрит текст:

Показвам и дясната ръка, защото този път много ми се прииска да е малко по-различна и не copy-paste на лявата. Утре ще чистя каквото е останало по кожичките.🙂

TwentyOne 74 в сайта на Лили се води "пастелно розово", но има и известен лилав подтон. Оказва се, че брокатът номер 20 стои чудесно и на други цветове, не само на топлите. 🥰

Последна редакция: сб, 06 ное 2021, 23:22 от dolce miele

# 656
  • Благоевград
Crystal Noir, благодаря ти! Много добре обясняваш Simple Smile Отпуска съм още 1 седмица и след няколко дни ноктите ще са подходяща дължина за този вид оформяне и ще видим какво ще се получи.

dolce, страхотен маникюр ❤

Днес гледах в Лили тези лакове на Wibo и много си чудех кой цвят да взима и така и взех нищо. Забравих и за Аура, всъщност никъде не ги видях, сигурно са смесени с Бел.

# 657
В Лили от което аз взех моите Аури, Аура си имаха отделен щендер и от там ги взех. На въртяща поставка бяха сложени техните 21, Бел, ГР и Лумс, като последните ги имаше и на щендера на марката.
Пп Долче, страхотно. Heart Eyes Влюбих се в декорацията на лявата ръка. Не, че на дясната не е супер, но на лявата ми падна баш на сърце. Wink
Пп Блъдче, това Wibo е разкошотия някаква. Стои ти чудно, ама то на теб всичко ти стои така. Heart
Пп Катрин, Георгиева, Мари и останалите момичета, прекрасни сте. Heart Eyes

# 658
Signora Tina, Джаста, благодаря! 🙂
Джаста, много ми хареса как се получи на блистера с този тип декорация и си избрах розовкото 💘
Скрит текст:

Лакът до розовото е "любимият" лак на Натка ☺, на него също страшно много върви този брокат!
В близкото до нас Лили също на въртяща се поставка са същите марки лакове като изброените от Джаста, а Аура си имат цял отделен щанд. В друго Лили пък има щанд на Вибо, но няма Аура.

Последна редакция: нд, 07 ное 2021, 02:27 от dolce miele

# 659
Хахах, той този 21 ако е като моят, си има много фин златист блясък негов си. То това го прави интересен, иначе такъв прасковен цвят на мен лично ми е скучен и не е "мой" цвят. Хич не си падам по телесни или розови цветове, не и аз да ги нося. Но пък на много от снимките в темата стоят хубаво и на снимка им се радвам.
Много хубави идеи имаше тия дни, аз пак по диагонал гледам снимки само, 6 поредни работни дни си ги изкарах само със заздравител... Дано за следващата седмица се наканя за нещо хубаво да ме радва, че ще е тежка в работата.
Тези златните люспи от станиола ли са дето беше казвала че си ги кълцаш ти или пак толкова съм разбрала като само картинки гледам?

Общи условия

Активация на акаунт