Лакове за нокти - 155

• 37 510
  • 735
  •   1
Отговори
# 660
Натка, да, от станиола от лидълския шоколад са. 😄

# 661
Момичета, може ли да споделите мнение за лаковете Джесика? Сигурна съм, че е обсъждано някъде, но просто нямам време да търся, а съм си харесала няколко. Интересува ме най-вече четката им - има ли овал. Четките на СНБ са ми много удобни. Не му се налага никакво почистване след лакиране с техните лакове.
Благодаря предварително на отзовалите се 😘

# 662
dolce, страхотно е!
Сребрист станиол имат едни черни шоколади на кауфланд, без хартиена страна са, а шоколадът също е много хубав ...

# 663
Долче, много хубав маникюр Heart Eyes
А на показалеца на лявата и безименния на дясната кой е номера? Много ми хареса Heart Eyes

# 664
  • на последния етаж
Днес Golden Rose WOW! 51:

# 665
Момичета, може ли да споделите мнение за лаковете Джесика? Сигурна съм, че е обсъждано някъде, но просто нямам време да търся, а съм си харесала няколко. Интересува ме най-вече четката им - има ли овал. Четките на СНБ са ми много удобни. Не му се налага никакво почистване след лакиране с техните лакове.
Благодаря предварително на отзовалите се 😘
Аз съм имала един техен лак, четката беше влудяващо неудобна и тънка за мен, сложих го веднъж и го подарих. Освен това ми направи впечатление, че трайността беше много малка, а аз нямам проблем с трайността, та им пиша минус и по този параграф. В темата отзивите също не са ласкави, мисля че само Cinnamon Kiss беше хит по едно време, за мен тези лакове не си заслужават.

# 666

И дясната

Бел 06, 15 и брокатът 85

# 667
GR color expert 59, BEL 43 + Trend it up glam touch 050

# 668
И моите наблюдения за Джесика са, че са с неудобни четки и бързо се излющват.

# 669
Момичета творенията ви са уникални, радост за окото и душата.😍😍😍

Последна редакция: нд, 07 ное 2021, 17:19 от Mimeto74

# 670
# 671
killpop, Кристъл, много благодаря! Значи правилно си спомням....
Фифи, Долче, Лита - много добре оформени нокти 😘
Аз съм с последния закупен лак 🙂 Не харесвам техните четки, но пък са покривни и трайни, поне при мен.

# 672
  • София
Естествено Аура 104 и естествено късане на нерви с нанасянето Grinning

# 673
Ама е толкова красива Heart, а при мен и трайна. Пп Тия Аури май при мен ще се окажат доста издръжливи. Настоящата не е мръднала още, а предната 101 също издържа доста. Хм.

# 674
  • София
Всички сте страхотни, браво! Аз днес направих неплавен преход от това (Пастел на седмица и малко):

Към това:

Споделих тези дни, че не ми е удобно с дълги нокти, а вечер, след цял ден тракане по клавиатурата, ме боляха ноктите. Чашата преля преди няколко дни, когато доста си нараних палеца и реших да си почина малко от дългите нокти. Нямах идеята да са чак толкова къси, но, честно казано, много ме мързеше да ги пиля, затова ги отрязах с гилотината за ноктопластика и станаха прекалено къси. После се оказа, че не мога да си направя нормален гел с толкова къси нокти, затова сега безименния ми нокът изглежда като копче 😂 Но, пак, днес ми е мързелив ден и реших, че ще преживея няколко дни така. Поне хубавото е, че се възприемам с тиквения Катрис само когато съм в тази дължина и реших да се възползвам от ситуацията Simple Smile Пак, не бих казала, че и с лакирането нещата минаха супер гладко (консистенцията на лака е станала прекалено гъста и лепкава), но каквото- такова. Така или иначе след няколко дни ще го сменя Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт