Лакове за нокти - 155

• 37 517
  • 735
  •   1
Отговори
# 675
Много повече ми харесваш с промяната. Съвсем приличен изглед на ноктите, дори и подкъсени, цвета на лака на тази светлина - също.

# 676
  • София
Благодаря ти! Аз също харесвам къси нокти, но в случая не съобразих, че до момента гела ми се е получавал добре на по-дълги нокти - сега някак много им личи, че има гел Grinning 

# 677
Здравейте! Бихте ли ми препоръчали марка лакове. Колебая се между 3:
CND Vinylux
SNB
Essie
Плюс ще е ако засъхва по-бързо.
Заглеждам се по плътни бежови, телесни цветове като CND Gala Girl, а също и прозиращи розови като SNB Розалина, Essie Sheer fantasy.
Харесвам по-къси нокти с нежни цветове.
Фаворит за топ лак ми е CND класическия и сега търся база. Бях доволна от тази на SNB base coat.

Последна редакция: пн, 08 ное 2021, 20:43 от Honeyloveee

# 678
Не знам харесва ли ми.. Без топ лак, все не намирам време. Черното е ГР гел шайн, номер не знам, не е при мен лака, зеленото е Перфект, номер също не знам. Серията на ГР е с гадна за мен четка, никаква форма.. Никакво удоволствие за лакиране с нея, докато на Перфект е с любимия ми вид четки, с кеф да мажеш.

# 679
Костанс Карол 82 sunrise и Пастел 7.Четката на Пастел-а е много нащърбена и много бавно съхне-това са ми впечатления за първо ползване Simple Smile .

Скрит текст:

Извинявам се за непочистеното ,но свърши лакочистителя и довечера ще се боря Simple Smile .

# 680
  • София
Ама е толкова красива Heart, а при мен и трайна. Пп Тия Аури май при мен ще се окажат доста издръжливи. Настоящата не е мръднала още, а предната 101 също издържа доста. Хм.
Спор няма, красота, но на този четката е даже с една идея по-лоша от на 101. Ще го пресипя задължително, че иначе кефа от лакирането отива по дяволите Heart Eyes
Ще видя на 105 как ще е, не че имам надежда да е добра

# 681
Амиии.. не знам, аз успях да се лакирам с четката на 104, а с тая на 101 ми беше невъзможно.

# 682
Вчера ударих във вратата на фурната средния нокът на лявата ръка и днес падна там лака, слава Богу, на нокътя нищо му няма, та се прелакирах 😁

# 683
Момичетаааа,не пиша често,но не спирам да ви следя постоянно !!! Прекрасни сте ❤❤❤ От скоро има Лили и в нашия град ... е нямаше как да не си купя Аура 101,104,105 ... хайде и аз съм в този клуб 😀😀😀,обаче четите ми се виждат ужас Sad

# 684
  • София
Здравейте, момичета. След като ви питах за качеството на лаковете и как да се ориентирам в съставките искам да споделя за лакове Andreia - 9 free казват, че са. Поръчах няолко цвята, основа и топ.
Днес има черен петък в Xpert Beauty, предлагат и други марки ако е от полза Simple Smile

# 685
  • Измир
Здравейте, не ми остава време да пиша често, но не пропускам да прочета и харесам творенията ви ❤.
От мен едно нежно розово на ултра къси нокти

# 686
От мен Opi running with the infinite crowd -  на един пласт, отлична покривност, маже се като масло, + Flormar JL14

Последна редакция: вт, 09 ное 2021, 14:07 от chery_k

# 687
Здравейте, момичета. След като ви питах за качеството на лаковете и как да се ориентирам в съставките искам да споделя за лакове Andreia - 9 free казват, че са. Поръчах няолко цвята, основа и топ.
Днес има черен петък в Xpert Beauty, предлагат и други марки ако е от полза Simple Smile
В Nailbox този месец имаше техни продукти. Едното беше заздравител с цвят. Изобщо не ми хареса, ужасни черти направи, после едва го замаскирах с един Катрис.

# 688
  • София
Скрит текст:
В Nailbox този месец имаше техни продукти. Едното беше заздравител с цвят. Изобщо не ми хареса, ужасни черти направи, после едва го замаскирах с един Катрис.
[/quote]

Поръчах заради 9 free - няколко цвята от  Hybrid Gel. Надявам се скоро да ги пробвам и дано не става на черти

# 689
Римел Готик Гардън + Лумс (не знам номер)

Общи условия

Активация на акаунт