Лакове за нокти - 155

• 37 196
  • 735
  •   1
Отговори
# 690
Черно не бях слагала от година сигурно Grinning
https://www.instagram.com/p/CWDfZfyIfK9/?utm_medium=copy_link

# 691
Черно не бях слагала от година сигурно Grinning
Ау, страхотен маникюр Relaxed Даваш ми идея, намислила съм да слагам едно черно и аз (Black Dress Not Optional на OPI), което обаче е по-красиво в бутилката, отколкото на нокти, та все се чудя с какво да го облагородя.
Сега съм с едно много красиво зелено, чуден маникюр се получи, днес снимах за пост и тези дни ще покажа Simple Smile

# 692
Арабеск, много ми харесват и люспите върху черното ❤

# 693
Арабеск Heart Eyes
Ох.. много искам такъв лак със златни люспички и никъде няма Sob

# 694
Благодаря, момичета Heart
Ефектът ще стане и със сухи златни люспички мисля, само ще отнеме повече време Grinning

# 695
Онзи ден отидох в Ремедиум на Позитано да купя лак за гризачката и видях, че има голям щанд (не съм сигурна кяк точно се казва) на Перфект, не съм гледала обаче лаковете, и Еси имаше, а рядко се намират.

# 696
  • София
Да, мисля, че и в Ремедиум в центъра (в една пресечка на Витошка, забравих и името) също има Перфект, Еси, Сали Хенсън.

Арабеск, много хубав черен маникюр. Оказа се, че имам само 1 черен лак (някакъв на ГР от серията сити калър, който купувах за да ползвам с печат, но така и не се наканик) Simple Smile Аз се стягам за черния петък на старнейлс, разглеждам тези дни, но нищо не ми грабва така неистово желанието. Надявам се до 13 да ми мине Grinning 

# 697
  • на последния етаж
Днес Zoya Blaze:

# 698
Раче, същия Ремедиум е това, на Денкоглу, пресечка на Витошка, моя грешка, извинявам се.

# 699
  • София
След Аура 104 рязък завой с една Casablanca Grinning

# 700
BEL 03 + s-he stylezone 322/220

# 701
Двудневен  Пастел 07 и брокат на Ейвън❤

# 702
С мини нокти съм, но ми се носеше лак. Римел 262 и ГР Холографик 01. Почти навсякъде Римел е за основа. Със светкавица:

Без:

Установих, че четката на розовия Римел е потрес, стърчат косъм чета с различна дължина.

# 703
  • София
Днес минах през ДМ за разни препарати, но не устоях и си купих и един разкошен ГР - страхотен лак, чуден за къси нокти Simple Smile нямах търпение да го сложа, затова светлината на снимките не е много добра, но колкото-толкова Simple Smile

# 704
Ехаа,точно този става и за къси и за дълги.❤❤❤

Общи условия

Активация на акаунт