Лакове за нокти - 155

• 37 196
  • 735
  •   1
Отговори
# 705
Момичета, аз напазарих доволно лакове SNB. Страшно ги харесвам. Четките са ми възможно най-удобни, като трайност също отговарят на очакванията ми. Днес съм с много любим - Елисавета 💓
Всички сте страхотни, маникюрите са толкова изпипани... Радост за окото 💓

# 706
Естествено и аз напоръчах от SNB, но те са ми любимци от години, нямаше как Purple Heart Обаче сте отарашили неоните и не можах да се презапася Simple Smile

# 707
  • София
Добре, че влязох в темата, за да видя к да поръчам от старнейлс. Аз поръчах 3 лека на СНБ и 3 на Джесика, също така база и топ на СНБ. Предполагах, че ще накупя повече неща, но нищо, което нямам, не ми привлече вниманието....

# 708
Не видях намаление на базата и топ-а?

# 709
Добре, че ме подсетихте за СНБ. Кой заздравител ще ми препоръчате? Ако може да предотвратява оцветяване на нокътя. Топовете им хубави ли са?

# 710
  • София
Ренинол, не бяха намалени, имаше комплект база и топ за 13 лева.
Килпоп, аз съм пробвала диамантения заздравител и бях доволна.

# 711
И аз понапълних количката в СНБ 😁 Запазих се с по едно шише от любимите Марина,  Искрен, Зорница и Деница. Също и Никол ми стана интересен, пък ще го видя. На Джесика също забрах два цвята 😁

# 712
То  и аз предимно запасих, нови май само 1-2 взех, ама аз каквото харесам тяхно го купувам и извън промоции Simple Smile Още жаля, че спряха холограмите Sad

# 713

От години не бях слагала черно. Купен погрешка, вместо топа на марката. Харесва ми резултатът.

Извинете за лаишкия въпрос, но тази декорация може ли да  се сложи върху обикновен лак?
https://starnails.bg/bg-bg/category/product/vodni-lepenki-za-dek … 3164195938115865/

Последна редакция: сб, 13 ное 2021, 15:31 от chery_k

# 714
Ренинол, не бяха намалени, имаше комплект база и топ за 13 лева.
Килпоп, аз съм пробвала диамантения заздравител и бях доволна.
Ех, аз вече пуснах поръчката. Този с хексанал ми се стори интересен и с по-добри съставки, също и едно комплектче база и бързосъхнещ топ. Понапълних и аз с разни лакове, този път без Джесика, че много ме бяха издразнили. Аз още не съм изразходвала онези, които бях поръчала преди години, просто нито цветовете отговаряха, нито като лакове ми харесаха.
А пък доставката им много скъпа, отдавна не съм виждала толкова скъпа до офис, добре, че цените на лаковете са ниски и компенсират.

# 715
  • В полите на Пирин планина
Този път ще пропусна промоцията на SNB. Имам доста техни лакове, харесвам ги, но имам и толкова много други, че не знам откога не съм посягала към тях. Simple Smile

# 716
След месец, изпълнен с много стрес, напълно нормално и ноктите да ме предадат и да се счупят ...
Лаковете са flormar 483 Queen Zenobia, flormar pearly pl308 Snow glam, pretty 023 Green energy

Скрит текст:

# 717
Раче, и аз поръчах "лекове" от СНБ...😃 Трябва да се лекувам... 🤩 Но повече от 3 броя, че нищо тяхно нямам. 😁 Четките им изглеждат страхотни! Отсрамих се и за миналата година, когато нищо не поръчах. Поръчах и няколко Джесики, дано на моите нокти да се държат прилично и да няма големи разминавания в цветовете от снимките! 🤔🙄
Има ли опция в сайта на Старнейлз да се следят поръчките? Горе-долу кога да очаквам лаковете? Пише срок на обработка до 10 дни...🤔
Не съм чела назад, по-късно ще слагам лайкове! 🙂 Аз съм още със същия маникюр, на 7 дни е и в отлично състояние (за това време).

Последна редакция: нд, 14 ное 2021, 01:44 от dolce miele

# 718
  • В полите на Пирин планина
Един "сандвич":

https://www.instagram.com/p/CWOqnjsLR-U/?utm_medium=copy_link

# 719

Общи условия

Активация на акаунт