Лакове за нокти - 155

• 37 502
  • 735
  •   1
Отговори
# 720
  • Измир
Пастел 239. Втори път го слагам и сега ми хареса. Има прозрачна jelly консистенция.  Тук е на 2 пласта.

# 721
Долче, много хубав маникюр Heart Eyes
А на показалеца на лявата и безименния на дясната кой е номера? Много ми хареса Heart Eyes
Блъд, на показалеца и на безименния на другата ръка съм с розово гелче, а отгоре с 1 пласт от Флормар 397 Rose coral. Този Флормар по принцип на 2-3 пласта (директно върху естествени нокти) също не стои много по-различно:
Скрит текст:

На блистера е така- на 2, 3 и 1 пласта:
Раче, много ми харесаха късите ти нокти! И с оранжевото, и с ГР Кератин 44 (аз съм още с него на педикюра). ГР Кератин 44 е двойник на ГР Калър експерт 32 и, въпреки че имам и ГР КЕ 32, не устоях и на този от Кератин серията...😍
Момичета, да не ви споменавам поименно, всички сте показали страхотни неща! 🥰
Някоя от вас може ли да покаже снимки на четките на лаковете Джесика...че нещо започнах да се притеснявам като прочетох отзивите? 😬 Поръчах няколко лака които ми допаднаха по снимки, поне не са скъпи, единият беше даже 50 ст...☺

# 722
  • София
Да, Долче, аз си лекувам трудното ежедневие с лакове Wink
За първи път поръчвам лакове на Джесика, така че не мога да дам мнение. За времето на обработка на поръчките - миналата  година поръчах в петък вечер и поръчката ми пристигна в офис на Спийди във вторник- очаквах да дойдат с по- голямо забавяне, но бях приятно изненадана Simple Smile

# 723
Раче, бързи са били миналата година с доставката! 🤩 Аз си лекувам всичко с лакове, много добре ми се отразява и ми доставят радост. Затова пари похарчени за лакове за мен са добре похарчени пари... 😁

# 724
  • на последния етаж
Днес Golden Rose Rich Color 108 и Trend it up 179:

# 725
Не помня колко време отнема доставката миналата година, но не се забави много, макар да живея в малък град и по принцип доставката да отнема повече време. Сложих една любима Марина 😁

# 726
Може ли снимка кой точно беше хваленият топ лак на Perfect и кой точно заздравител на Eveline 8 в 1, че като гледам има няколко вида.

# 727
# 728
  • София
Aura 105
Хубав, нежен цвят, четка - без коментар Grinning

# 729
  • Берлин
Аз съм с Есенс и брокатец

# 730
Може ли снимка кой точно беше хваленият топ лак на Perfect и кой точно заздравител на Eveline 8 в 1, че като гледам има няколко вида.

Това е топ лакът

# 731
Днес реших да изхвърля станиолените цифри от рождения ден на сина ми. Осъзнах, че май ще мога да ползвам станиола на цифрите Simple Smile от едната страна е син, а от другата сребърен хъхъхъхъ. Надявам се да стане 🙊🙈🙉 Отрязах си голямо парче.

# 732
Тъкмо полегнах с намерението да чета книжка и отворих темата, та сега ще ставам да се лакирам;)
Страхотни сте момичета!

# 733

Номер 01, капнах му няколко капки от Флормар глитър 14, но не си личи на снимката.
Олгарита , направо ме прободе в сърцето 💙, вече го поръчах.

# 734

Общи условия

Активация на акаунт