💄Новите ни козметични похождения - 94

• 99 725
  • 724
  •   1
Отговори
# 150
Тоя glow enhancer е божествено нещо!
И червилото е чуден цвят! Трайно ли е? 😍

Този glow enhancer на armani халайтър ли е, как се използва?

# 151
Тоя glow enhancer е божествено нещо!
И червилото е чуден цвят! Трайно ли е? 😍

Този glow enhancer на armani халайтър ли е, как се използва?
Този розовия 5 Pink може и леко като руж. Има такъв леко озаряващ ефект. Това е едно такова нещо, което изглежда уж сякаш нищо кой знае какво не прави, защото не е супер пигментирано и частичките не са очевидни, просто невероятно естествен свеж и здрав вид придава на бузките. Не можеш да кажеш, че е сложен  грим изобщо и все пак кожата сияе. Другия цвят, който взех 1 Beiges си е повече като хайлайтър само, бяло-златист е на цвят. Според мен и смесени с фдт ще стоят много добре, за леко озарен вид. И няма да промени цвета на фдт видимо. Изсъхва напълно и не стои мазно.

# 152
И аз от Рибата, днес ми доставиха

# 153

Веган СС крем на Lumene в цвят Tan.
Успях да си нацеля цвета само с гледане на видеа. Споделям инфо:
Цветовете идват по-светли. Medium според мен отговаря на Fair и т.н. Ако имате продукти от МАС в цветове C3, NC25, NC30 ще ви е добре Tan.
За C1, C2, NC15, NC20 е добре Medium. Той е по-розов. Tan е по-жълт като нюанс. Говоря за новите формули. През годините е имало промени и в цветовете.

# 154
Глория, моля те, премести си (част от) поста в темата за ФДТ, ще бъде видяно и полезно на повече хора Simple Smile
https://www.bg-mamma.com/?topic=1360154

# 155
част от поръчка

Последна редакция: чт, 04 ное 2021, 00:06 от Pink Dress

# 156
  • виртуално

# 157
# 158
# 159
Взех си две четки за сенки за очи. Правя тотална смяна на асортимента вкъщи и ще допълват новия ми комплект с четки за лице. От Лили са купени и този месец са намалени на 14.75. Изчерпаха се он-лайн, даже ги махнаха от сайта, но във физ. магазини се намират все още.

# 160

Единственият минус в палитрата на Худа е пластмасовата опаковка, за сметка на това цветовете са невероятни.

# 161

Единственият минус в палитрата на Худа е пластмасовата опаковка, за сметка на това цветовете са невероятни.
Може ли нещо и за глоса?

# 162
# 163
  • София-Младост

снимката е от интернет

# 164
  • София
Течните сенки на. NL.

Общи условия

Активация на акаунт